IT-sy­stemad­mi­ni­stra­tor søges til større revisions- og kon­su­lent­hus

Brænder du for at levere uovertruffen IT-service til dine kolleger og kunder? Ønsker du et job med fokus på optimal brug af Windows server, VMware, Veeam backup og Microsoft 365?

Så bliv en del af inforevision, hvor du:

 • Leverer hands on support til 140 interne kolleger samt et antal udvalgte, faste kunder
 • Bliver en del af et engageret, uhøjtideligt og professionelt team, der vægter det sociale fællesskab
 • Får rollen som projektleder eller projektdeltager på spændende udviklingsprojekter

Vi tilbyder med andre ord en meget varieret arbejdsdag fyldt med spændende opgaver og et rart og fleksibelt arbejdsmiljø.

Mød din nye kollega Christian:

”Jeg synes det er fedt både at hjælpe vores kunder og mine kollegaer med deres it-udfordringer, og det giver mig en stor tilfredshedsfølelse, når jeg finder løsningen på et specifikt problem, eller kommer i mål med et større projekt.”
Christian, kollega

Teamet

Du bliver en del af et dygtigt supportteam på 4 medarbejdere (inkl. dig), hvor alle har forskellige kompetencer og derfor supplerer hinanden godt. Arbejdsglæde, humor, engagement og hjælpsomhed betyder meget for os i dagligdagen. Hvis du ønsker det, kan du få et stort ansvar, og vores helt store force er, at vi i fællesskab hurtigt kan træffe vigtige beslutninger.

Supportteamet er en del af den samlede it-afdeling, som består af i alt 10 medarbejdere, og som også tæller et konsulentteam, der rådgiver vores kunder om økonomistyringssystemer.

I afdelingen værdsætter vi fællesskabet og laver en del aktiviteter, som knytter os tættere til hinanden. Vi tror på, at en god arbejdskultur er styret af ligeværd og relationer, hvor man kender og respekterer hinanden; både fagligt og personligt.

Opgaverne

Udover at levere service til husets ca. 140 medarbejdere er vi også et selvstændigt forretningsområde. Sammen med konsulentteamet fokuserer vi på it-ydelser og rådgivning til mindre og mellemstore virksomheder og bistår med alt fra projektstyring, indkøb og levering til implementering og hosting.

De fleste uger vil din hverdag cirka være opdelt på denne måde:

 • Levere support til husets medarbejdere så de daglige it-værktøjer og programmer kører optimalt
  (40 % af din tid)
 • Levere support til kunder på deres eget it-udstyr og på deres server – enten remote eller onsite
  (30 % af din tid)
 • Deltage i it-projekter – både internt og eksternt
  (30 % af din tid)

It-projekterne kan f.eks. være desktop- og patchmanagement.

Din faglighed

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund suppleret med praktisk erfaring, så du er klar til at tage fat fra første dag.

For at kunne løse opgaverne, skal du have en bred viden indenfor Windows- og Office-miljøet. Det er også nødvendigt at du taler og skriver flydende dansk. 

… men næsten mere vigtigt: Din personlighed

Vi drømmer om, at vores nye kolleger nyder at

 • være serviceorienteret, udadvendt og imødekommende
 • formidle sin faglige viden til ikke-fagfolk
 • tage ansvaret for opgaver og arbejde selvstændigt og struktureret
 • kunne indgå i et team og være en teamplayer
 • være nysgerrig og finde gode løsninger

”Din personlighed er lige så vigtig som din faglighed. Du skal have lyst til at arbejde i et team og indgå i en social sammenhæng. Vi tager ansvar og initiativ på egen hånd. Det skal du være klar på. Og så skal du være kvalitetsbevidst og god til at sikre fremdrift i dine opgaver”
Martin, nærmeste leder.

Buzzwords

Her er alt det, vi arbejder med hver eneste dag, og som du formentligt allerede har hænderne helt begravet i: Server- og clientdrift, Windows server, VMware, Veeam backup, Microsoft 365, sikkerhed, netværk og kontakt til leverandører og konsulenter. Hos os kan du få lov at forsætte din specialisering, mens du færdes hjemmevant rundt i alle disse områder.

Er du interesseret, så håber vi at høre fra dig

Vi vil gerne gøre det let for dig at søge en stilling hos os. Derfor kan du blot sende dit CV og evt. relevante bilag via nedenstående formular, så vender vi hurtigt tilbage.

Hvis du gerne vil vide mere, inden du søger jobbet, må du gerne ringe til Martin Willemoes på 39 53 50 00. Martin er IT Driftschef og er leder for supportgruppen.

Gem job

inforevision a/s
Publiceret: 31. august 2020

Arbejdssted

Location Søborg