Technical Writer

Job Description

Vi søger en technical writer til Bookplan-teamet i Aarhus, som vil være med at til udvikle verdens førende planlægnings- og bookingløsning til Hospitaler samt de mest innovative selvbetjeningsløsninger på markedet.

Bookplan er omdrejningspunktet for flere tusinde medarbejdere i deres daglige arbejde på hospitalerne. Vi har derfor et stort ansvar i hele tiden at levere de bedste løsninger i den bedste kvalitet, til at understøtte deres arbejdsgange.

Bookplans selvbetjeningsløsninger understøtter borgerens møde med sundhedsvæsenet, og vi er forpligtede til konstant at udvikle løsninger der sætter netop dem i fokus.

Bookplan udvikles og implementeres af et team på 50 dygtige og engagerede medarbejdere, som er mere end klar til at byde dig velkommen. Bookplan-teamet arbejder som en moden, åben og agil produktorganisation, hvor kundetilfredshed og håndværket er i fokus.

Som technical writer på Bookplan vil du komme til at arbejde med at sikre, at vores kunder får en værdiskabende dokumentation, som sikrer, at de har de bedst mulige vilkår for at forstå og arbejde effektivt løsningen. Du vil både arbejde med det praktiske skrivearbejde samt forbedre dokumentationskulturen i organisationen.

Dokumentation for os er alt fra release notes og onlinehjælp i Bookplan til snitfladebeskrivelser og systemdokumentation. På Bookplan vil du få en vigtig rolle i videreudviklingen og vedligeholdelsen af Bookplan, med muligheden for at være et fagligt fyrtårn og professionel sparringspartner for dine kolleger, så vi kan levere værdiskavende IT-løsninger til sundhedssektoren.

Som Technical Writer vil dine typiske opgaver være:

  • Skrive dokumentation til ny funktionalitet baseret på input fra udviklere, arkitekter og domæneeksperter
  • Forbedre og vedligeholde eksisterende dokumentation for Bookplan generelt
  • Kvalitetssikring af dokumentation
  • Identificere muligheder for at forbedre dokumentation og hands-on føre forandringen igennem

Dine kvalifikationer

Du er først og fremmest god til at formulere dig skriftligt og mundtligt på både dansk og engelsk. Herudover har du en passion for technical writing og etablere god og værdiskabende dokumentation.

Du har erfaring med sundhedsdomænet og IT-systemer til samme. Det er en fordel, hvis du har erfaring med Bookplan, så hjælper vi med videreudviklingen ind i rollen som technical writer.

Du har en stærk evne til at forstå hvad der er god og dårlig dokumentation overfor både slutbrugere og superbrugere, men også mere tekniske brugere i kundens forvaltning. Derudover er du selvstændig, struktureret, proaktiv, kvalitetsbevidst, vedholdende, grundig og har en åben personlighed med sans for samarbejde.

Din akademiske baggrund kan være lægesekretær, men det kan også være en sproglig retning med tidligere erfaring indenfor sundhedsdomænet.

Kontakt

Annette Spicker | Hiring Manager på e-mail: annette.spicker@capgemini.com


Om os

Vi skaber resultater for vores danske kunder ved hjælp af markedsledende digitale services. Vores dygtige danske teams trækker på erfaring og ekspertise fra over 40 lande og mere end 270.000 medarbejdere.

Vi definerer, udvikler, kvalitetssikrer og eksekverer de digitale løsninger, der sikrer vores kunder optimal udnyttelse af den digitale teknologi. Vi leverer vores services gennem forskellige samarbejdsmodeller, men vi tager altid udgangspunkt i vores kunders behov og ønsker.

Kulturen i Capgemini er bygget på åbenhed, ærlighed og respekt.

Vi har en fed personaleforening, der arrangerer sociale events lige fra fredagsbar og counter-strike-turnering til yoga og biografture.

Capgemini is a global leader in consulting, digital transformation, technology and engineering services. The Group is at the forefront of innovation to address the entire breadth of clients’ opportunities in the evolving world of cloud, digital and platforms. Building on its strong 50-year+ heritage and deep industry-specific expertise, Capgemini enables organizations to realize their business ambitions through an array of services from strategy to operations. Capgemini is driven by the conviction that the business value of technology comes from and through people. Today, it is a multicultural company of 270,000 team members in almost 50 countries. With Altran, the Group reported 2019 combined revenues of €17 billion. People matter, results count.
Gem job

Capgemini Danmark A/S
Publiceret: 1. september 2020

Arbejdssted

Location Viby J