Leder i ud­vik­lings­af­de­lin­gen hos fremad­stormen­de IT-virk­som­hed

Vil du være en del af en vækstvirksomhed i rivende udvikling? Og har du evnerne til at lede vores udviklingsafdeling og motivere dine medarbejdere til fortsat at indfri deres enorme potentiale, så er det dig, vi skal have med på holdet.

OnlinePOS er en IT-virksomhed, som har specialiseret sig i udvikling og produktion af moderne POS- og betalingssystemer til restauranter, barer og detailbutikker. Derudover leverer vi POS-systemer til mange af sommerens store festivaller og events. Vi er i hastig vækst med mange nye kunder og et stigende antal opgaver.

Vi søger en afdelingsleder til vores udviklingsafdeling på vores HQ i Randers, som kan bevare det fulde overblik over afdelingens nuværende og fremtidige opgaver. Vi forventer ikke en medarbejder, som kan løse opgaverne selv, men en leder der ved hvad det vil sige at lede en udviklingsafdeling med højst specialiserede it-profiler og som kan fordele afdelingens ressourcer, så vi får det bedste frem i alle medarbejdere. Med reference til den administrerende direktør bliver du ansvarlig for en afdeling på 11 medarbejdere med baggrund som b.la. dataloger, ingienører og projektleder.

Du bliver ansvarlig for en arbejdsom velfungerende afdeling med høj faglighed, samt stor viden om vores produkter. Med over 6000 installationer og masser af nye udviklingsopgaver bliver din fornemste opgave at prioritere afdelingens opgaver og følge op på, at vi overholder deadlines og opretholder den høje kvalitet.

Vi søger en leder, som har mod til at udfordre den måde vi arbejder på og evnerne til at implementere forandringerne og føre dem ud i livet. Vi dikterer ikke hvordan du skal lede afdelingen, men forventer omvendt at du med dit drive og engagement skaber en klar vision og retning for afdelingen.

Som leder af OnlinePOS’ udviklingsafdeling skal du ikke være den som finder fejlen, du er den som sikrer at vi finder løsningen.

Hvem er du?

 • Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men du har flere års erfaring på lederniveau i en udviklingsafdeling eller lign.
 • Du føler dig tryg i lederrollen og formår at lede både opad og nedad samt skabe konstruktive samarbejder på tværs af afdelinger
 • Du har kendskab til programmeringssprog som PHP, C#, Javascript og MySQL
 • Du sætter en ære i at motivere og udvikle dine medarbejdere
 • Du arbejder analytisk og formår at træde ud af ’maskinrummet’ og have det fulde overblik over afdelingen
 • Du er serviceminded af natur og kan arbejde agilt, hvor du i samarbejde med kunder og på tværs af afdelinger kan facilitetere projekter fra start til slut
 • Du formår at have fingeren på pulsen i afdelingen og har altid det lange lys på
 • Du er en stærk kommunikator og formår at inddrage og lytte til dine medarbejdere

Vi tilbyder dig:

Du træder ind i en ung, dynamisk virksomhed med 43 engagerede kollegaer, hvoraf 37 er placeret i Randers, 5 i København og 1 i Norge. Vi har et meget uformelt arbejdsmiljø, hvor vi arbejder tæt sammen, så vi hele tiden bliver bedre. Vi vægter det sociale højt og afholder mange arrangementer uden for kontoret.

 • Muligheden for at sætte rammerne for udvikling af nye innovative produkter til fremtidens POS-løsninger.
 • Muligheden for at sætte dit eget præg på en nøgleafdeling hos en virksomhed i rivende udvikling
 • Du vil blive en del af ledergruppen og i tæt samarbejde med de øvrige ledere, samt direktionen være med til at sætte retningen for en af de førende spillere på markedet
 • Et fælleskab udover det sædvanlige, hvor det sociale er i højsædet. Det vil du opdage allerede på din første dag, hvor vi står klar med en varm velkomst
 • En arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi hjælper hinanden
 • Løn efter kvalifikationer, herunder pensionsordning samt sundhedssikring

Du kan læse mere om vores virksomhed på www.onlinepos.dk. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til HR-Ansvarlig Pelle Højberg på +45 71 74 28 40.

Du bedes sende din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler. Du søger jobbet ved at sende din ansøgning og dit CV via nedenstående link "Søg jobbet online".

Tiltrædelse er snarrest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job

OnlinePOS
Publiceret: 3. september 2020

Arbejdssted

Location Randers