Linux sy­stemad­mi­ni­stra­tor til ser­ver­drift på RUC


Ansvarsfuld driftsstilling i godt arbejdsmiljø.

For vores kunde RUC Digital søger vi en dygtig Linux systemadministrator til drift af universitetets servere. Du kommer til at indgå i et team af professionelle driftsfolk og vil være med til at opretholde RUCs IT-infrastruktur, herunder et virtualiseret Linux-miljø, samt en hyperkonvergeret løsning og et SAN.

RUC Digital

Afdelingen er en del af RUC Administration og tæller p.t. 42 fuldtidsansatte medarbejdere. De varetager digitalisering, it-drift og udviklingsopgaver inden for forskning, undervisning og administration til Roskilde Universitets studerende og ansatte. I RUC Digital har de en uformel omgangstone og en bred kontaktflade til det øvrige universitet. De lægger stor vægt på at have et fagligt skarpt og inspirerende arbejdsmiljø med mulighed for at deltage i mange spændende projekter inden for en bred vifte af digitaliserings-, it-drift- og udviklingsprojekter.

Arbejdsopgaver

Du vil som systemadministrator varetage følgende opgaver:

 • at drifte og vedligeholde RUCs Linux servere
 • at drifte RUCs VMware-miljø, herunder Dell EMC VxRail og HPE 3Par
 • at være en del af implementering af et Configuration Management system
 • at vedligeholde og videreudvikle RUCs Veeam backup infrastruktur med bl.a. backup af Office 365

Derudover vil du indgå i projekt- og udviklingsarbejde, som f.eks. installation og dokumentation, udvikling af RUCs infrastruktur, automatiseringer og tiltag til at effektivisere, standardisere og konsolidere RUCs systemer.

Kvalifikationer

Det er en forudsætning, at du behersker Linux på et højt fagligt niveau. Vi forventer ligeledes, at du har ajourført viden om, og indgående erfaringer med drift og vedligeholdelse af Linux-servere (Debian, Redhat) og et virtualiseret system (VMware med vSAN). Vi ser gerne, at du er certificeret i relevante teknologier, samt har en relevant uddannelse.

Kendskab til, eller erfaring med et eller flere af nedenstående områder er ligeledes en fordel:

 • Webservere (Apache2, Nginx)
 • CAS SSO, LDAP, postfix eller Kerberos
 • Databaser (MySQL, PostgreSQL)
 • Ansible
 • Veeam
 • Scriptsprog som f.eks. Shell og Perl
 • VMware og storage systemer

Vi lægger stor vægt på, at du arbejder systematisk, selvstændigt og har fokus på at holde dokumentationen opdateret. At du hurtigt evner at sætte dig ind i nyt stof, er proaktiv og initiativrig med et godt drive.

Du skal kunne fungere godt i samarbejde med andre og kunne formulere dig flydende på dansk og engelsk, i både skrift og tale. Det er vigtigt, at du trives med deadlines, og formår at bevare roen, overblik og vigtigst beholde det gode humør i en travl hverdag.

Du vil som Linux systemadministrator skulle kunne sikkerhedsgodkendes.

RUC Digital tilbyder

En spændende stilling med både drifts- og udviklingsopgaver, hvor du i høj grad vil få muligheden for at sætte dagsordenen i samarbejde med ledelsen og forretningen. De har et godt socialt arbejdsmiljø i teamet såvel som i afdelingen, hvor der er plads til stor fleksibilitet og planlægning af egen arbejdsdag. 

Ansættelsessamtaler og test

RUC Digital afholder 1. samtale tirsdag den 22. september 2020 og 2. samtale fredag den 25. september 2020. Ansættelsessamtalerne vil som udgangspunkt foregå fysisk på Roskilde Universitet, men det vil være muligt at afholde virtuelle ansættelsessamtaler, såfremt du måtte være forhindret i at møde op.

Kandidater der går videre til 2. samtale skal være indstillet på at få foretaget en personlighedstest. Testen sker i samarbejde med Bloom.

Mere information

For yderligere oplysninger om stillingen kontakt kan du kontakte Sara Juhl fra Bloom på (+45) 2086 0865 eller sj@bloom.dk.

Ansøgningsfrist er den 20. september 2020.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til overenskomst mellem finansministeriet og AC eller anden relevant organisation. Indplacering vil afhænge af uddannelse og kvalifikationer og der vil være mulighed for at forhandle et tillæg. Der er tale om en fuldtidsstilling, dvs. 37 timer om ugen inklusive frokost. Der vil efter et halvt års ansættelse evt. være mulighed for at indgå i en vagtordning.

Gem job

Bloom
Publiceret: 3. september 2020

Arbejdssted

Location Roskilde