Business In­tel­li­gen­ce partner

Kan du bevare overblikket – og er du i stand til at dykke dybt i detaljen, når det er påkrævet? Kan du kommunikere effektivt både med interne og eksterne interessenter? Kan du facilitere og inspirere et helt BI-community, og vil du bruge din data og BI-ekspertise i en nøglerolle i en virksomhed, hvor vi arbejder målrettet med digitalisering?

OK søger en person der kan stå i spidsen for vores videre Business Intelligence rejse.

I OK arbejder vi på at blive bedre til at udnytte vores mange data. Vi gør allerede meget, men tror også, at vi kan blive endnu bedre. Derfor søger vi en ambitiøs kollega, der kan tage os et skridt videre og styrke samt strukturere den videre datarejse.

Du vil blive ansvarlig for at sikre brugen og væksten af vores BI-platform, men også være en integreret del af at levere vores data, BI & Analytics-løsninger til vores kunder i hele virksomheden. Du kommer til at arbejde i krydsfeltet mellem forretning og IT og bevæger dig i hele spektret fra strategi til praktik. Du er forankret i en nyoprettet selvstændig funktion i IT-organisationen, men du faciliterer et virtuelt team af forretnings BI-specialister, der udvikler løsninger, som understøtter virksomhedens behov for overblik og indsigt. Alt dette sker i tæt samarbejde med vores centrale BI-udviklingsgruppe, som også er placeret i IT-afdelingen.

Konkrete opgaver:

  • Ansvarlig for koordinering samt udrulning og forankring af BI i hele organisationen
  • Behovsindsamling i forhold til udfordringer i forretningen i samarbejde med IT’s BI-funktion
  • Projektledelse og deltagelse i koordinering af opgaver sammen med forretningsrepræsentanter, IT- og BI-specialister
  • Facilitere BI-community, som består af et virtuelt team af BI-specialister i forretningsområderne, samt BI-udviklere i IT
  • Koordinere og deltage i BI-prioritering
  • Håndtere relationer med interessenter i virksomheden og tage ansvar for forretningsleverancer af BI-løsninger
  • Være opdateret om nye BI-muligheder og hjælpe med at bygge dette ind i vores strategi og handleplaner
  • Indsamle indsigter og de gode historier – til inspiration for resten af OK i nyhedsbreve og internet
  • Deltagelse i udvikling af processer og templates til styring af projekter
  • Beskrivelse af user-cases og udarbejdelse af POC’er sammen med BI-specialister

Faglige kompetencer

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc. (gerne BI, dat, IT) eller datalog, ingeniør eller lignende. Du har gerne nogle års erfaring fra at arbejde med BI, så du har god indsigt i data og BI-begreber og værktøjer. Det kan være, at du har praktisk erfaring som konsulent eller som intern BI-specialist. Du er vant til og trives med at koordinere projekter og opgaver og kan styre og facilitere procesarbejde.

Om dig

Vi tror, du har en åben og nysgerrig tilgang til ny teknologi og nye muligheder og forventer, at du har evnen til og ønsket om at arbejde som en hybridprofil mellem forretning og teknik. Som person er du imødekom­mende med en serviceminded holdning og et positivt og glad sind. Du kan lide at inspirere andre og har en pragmatisk tilgang til at få løst dagligdagens store og små udfordringer. Du har en stor drivkraft og vilje til at tage ejerskab og handle proaktivt i en meget resultatorienteret organisation.

Vi tilbyder

Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du får gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. Du kommer til at arbejde i en ambitiøs IT-organisation med mere end 50 kollegaer, der har store tanker, planer og strategier for at kunne understøtte en virksomhed i stærk digital udvikling.

Du får fast arbejdssted på vores hovedkontor i den sydlige del af Aarhus.

Du vil referere til CIO Morten Knudsen Jensen. Du kan få flere informationer om stillingen ved at kontakte Morten på tlf. 5155 7325.

Ansøgningsfrist:

Snarest muligt


Energiselskabet OK

OK er meget mere end tankstationer og sjove reklamer på TV. OK er 600 dygtige medarbejdere, som hver dag spiller sammen for at opfylde danskernes energibehov. I OK er vi dygtige til at omstille os – faktisk har vi mere end 100 års erfaring på energimarkedet. Vi har fokus på forbrugernes behov, og derfor er vi med på rejsen mod flere alternative energiformer. Du kan læse meget mere om os på www.ok.dk.

Gem job

OK a.m.b.a.
Publiceret: 17. september 2020

Arbejdssted

Location Viby J