Erfarne .NET-udviklere til in­te­gra­tions­team


Vil du være med til at præge udviklingen i AP Pension? Motiveres du af at designe og implementere robuste integrationsløsninger sammen med andre? Så kan det være, at stillingen som integrationsudvikler i AP Pension er noget for dig.

Om jobbet

Du vil indgå i et agilt udviklingsteam, som er ansvarlig for design, udvikling og vedligeholdelse af AP Pensions integrationsløsninger. Disse integrationsløsninger er afgørende for at kunne nå AP Pensions forretningsmæssige mål og visioner og vi ønsker derfor at styrke udviklingsteamet yderligere.

Du vil bidrage i alle udviklingsfaser og du vil være med til at fremtidssikre vores integrationsløsninger og sætte øget fokus på continous delivery samtidig med at de forretningsmæssige behov understøttes. Du vil endvidere have fokus på systemkonsolidering og minimering af teknisk gæld for at skabe en effektiv og lønsom forretning, imens god IT-skik overholdes. Du vil desuden skulle bidrage til at sikre et godt samarbejde med øvrige IT-udviklere samt kollegaer fra forretningen.

Dine kvalifikationer

Du er team-orienteret og bidrager aktivt til at opnå succes i fællesskab. Du besidder et positivt mindset, godt humør samt et stærkt drive. Du evner at arbejde proaktivt, analytisk og selvstændigt og er ikke bange for at sætte dig ind i nye løsninger og teknologier. Du er nysgerrig og trives i et miljø med tværgående samarbejde og varierende opgaver og du formår at holde hovedet koldt - også når der er travlt.

Derudover forventer vi, at du har:

  • En IT-faglig uddannelse eller tilsvarende praktisk erfaring og teoretisk viden indenfor IT-udvikling
  • Solid erfaring med udvikling i C# på Microsoft .Net/.Net Core og med udvikling af services og integrationsløsninger i WCF, WebAPI etc.
  • Styr på udviklingsværktøjerne Visual Studio, TFS, Git, Azure DevOps
  • Erfaring med agil udvikling og gerne også DevOps disciplinerne
  • God forretningsforståelse og evnen til at omsætte forretningsbehov til robuste IT-løsninger
  • Flydende dansk og engelsk i både tale og skrift
  • Erfaring fra den finansielle sektor vil være en fordel.

Om afdelingen

Du kommer til at indgå i vores integrationsteam, som er en del af afdelingen IT Digital Udvikling. Afdelingen er ansvarlig for udviklingen af AP Pensions fremtidige digitale løsninger og vi arbejder hele tiden på at skabe løbende forbedringer. Vi har en uformel omgangstone og et godt kollegaskab og vi er en afdeling hvor der er plads til forskellighed og hvor samarbejde er en kerneværdi.

Vi tilbyder

AP Pension er Danmarks fjerde største kommercielle pensionsselskab med hovedkontor blot et stenkast fra Nordhavn Station. I AP Pension får du en varieret hverdag med faglige udfordringer, hvor der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Som arbejdsplads har vi fokus på trivsel og et godt arbejdsmiljø.

  • Løn efter kvalifikationer samt fordelagtig pensionsordning
  • Tiltrædelse: Snarest
  • Ansøgningsfristen er den 30. september, men vi holder løbende samtaler.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Tine Thorn
Telefon: 39169212
Mobil: 27537408
E-mail: TIN@appension.dk

Ansøgningsfrist: 30. september 2020.

Gem job

AP Pension
Publiceret: 3. september 2020

Arbejdssted

Location København