Softwa­re­ud­vik­ler til Ku­ber­ne­tes og Azure


Vil du være en central spiller i en stor it-organisation. Og kan du bringe ideer og lækker kode i spil ved hackathons, sprints og workshops? Så bliv en del af en agil DevOps-organisation, hvor opgaverne har betydning for både samfund og grøn omstilling! Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia, og du vil opleve stor fleksibilitet i hverdagen. Derudover er der velfungerende kørselsordninger fra bl.a. Aarhus og Odense.

DevOps-organisation med stort drive

En vigtig faktor for at nå målsætningen om grøn energi er udvikling af nye løsninger i højt tempo, og derfor driver Energinet en agile rejse med støtte i SAFe-rammeværket.

Du bliver en del af et integrations-team, hvor viden deles, og miljøet understøtter relationer og din trivsel. En særdeles ambitiøs udviklingsagenda sætter fokus på at skabe de bedste betingelser i et stærkt fagligt miljø med 35 udviklere og en it-organisation med over 130 ansatte. Samtidig er der tæt samarbejde med strategiske partnere både internationalt og i Danmark.

Energinet tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke, bonusordning, fitnessfaciliteter, en attraktiv forsikringspakke, kantineordning og en aktiv personaleforening.

Din tech stack

Energinet benytter og driver fremtidens energi-kommunikationsnetværk ECP (Energy Communication Platform) for det danske/nordiske elmarked, og for at lykkes med en omstilling til 100 % grøn energi inden 2030, udvikler og driver vi netværket via Kubernetes og Azure.

Til det og andre udviklingsopgaver søger vi en softwareudvikler med kompetencer inden for Azure, Kubernetes, Java, Apache, Spring, Certifikater, Yamel og XML-konfigurationsfiler, Docker images, en smule PowerShell og kendskab til Linux er en fordel.

Samarbejdsorienteret profil med agilt mindset

Du er velfunderet i en af de efterspurgte kompetenceområder, trives i et agilt miljø, samarbejder godt på tværs af faglighed og løfter i flok, når teamet har brug for det. Du er analytisk stærk med evne til at omsætte forretningsbehov til konkrete løsninger, og du har en kæmpe motivation for at arbejde med innovative løsninger, hvor få har været før. Du taler og skriver et godt engelsk.

Ansøgning og kontakt

Send dit cv via linket ”Søg jobbet her”. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte gruppeleder Kristian Skov på 30543288 eller Afdelingsleder Pia Køcks på 23338642. Du kan læse mere om Energinet på www.energinet.dk og møde medarbejdere på www.energinet.dk/Karriere/Mod-en-medarbejder.

Ansøgningsfrist: 24. september 2020.

Energinet IT understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med it-udvikling og -drift. IT skal sikre, at Energinets forretningsprocesser understøttes effektivt og sikkert med informationsteknologi. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Se film om Energinet.

Gem job

Energinet
Publiceret: 4. september 2020

Arbejdssted

Location Fredericia