Cloud Spe­ci­a­list/Architect

Brænder dit hjerte for IT og særligt for Cloud-strategi- og teknologi? Så er du måske den nye medarbejder i KMD Technology and Security Services.

I KMD har vi igangsat flere ambitiøse Cloud-initiativer, som understøtter vores overordnede strategi. Derfor ønsker vi hos KMD Technology and Security Services (TSS) at være på forkant med nye digitale services, så vi kan tilbyde vores kunder nye og innovative løsninger, som understøtter og udvikler deres forretning.

Om jobbet

KMD TSS leverer løsninger i et SIAM-setup, hvor processer, værktøjer og kompetente kollegaer er i højsædet. Leverancemodellen sikrer, at vi kan levere stærke Hybrid Cloud-løsninger på tværs af flere Public og Private Clouds og mere traditionelle infrastrukturløsninger fra forskellige leverandører.

I forbindelse med dette søger vi en Cloud Specialist/Arkitekt med erfaring med Microsoft Azure, AWS og andre Public Cloud-tjenester, og som kan forstå og indgå i krydsfeltet mellem forretning og teknologi i et dynamisk miljø, hvor vi anvender tværgående værktøjer.

Du vil indgå i et arkitekturteam på omkring 45 personer med forskellige arkitektur-profiler. Du vil primært blive tilknyttet et kundeleveranceteam på én af vores større finansielle kunder. Afhængigt af dine kompetencer og udviklingsønsker, kan du ligeledes blive inddraget i vores strategiske Public Cloud service-projekter samt rådgivning ift. andre kunders Cloud-strategier.

Om rollen og om dig

Din rolle bliver primært at fungere helt tæt på kunden, og det skal derfor være naturligt for dig at vise vejen og lede både kunder og kollegaer, så vi sammen kan udfordre traditionelle IT-infrastrukturløsninger. Du skal selvstændigt kunne designe løsninger og rådgive både KMD og vores kunder, når der skal træffes strategiske valg vedrørende teknologi, og det er derfor vigtigt, at du kan kommunikere tydeligt på alle niveauer.

Som person skal du være nysgerrig, struktureret og have et naturligt selvstændigt drive. Du anser dig selv for at være én af de bedste på dit område, og du nyder at præsentere nye løsninger til kunder og kolleger. Du deler gerne ud at din viden, er udpræget teamplayer og indgår gerne aktivt i projekter og Communities.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Drift og forvaltning af kundernes Public Cloud-tenants
  • Rådgivning af kunden om Cloud, strategier og nye initiativer
  • Deltagelse i kundernes Cloud-projekter
  • Deltagelse i TSS Cloud-initiativer (projekter og Communities)
  • Sparring med KMD-kollegaer om nye løsninger

Du er forretningsorienteret og har en relevant videregående IT-faglig baggrund/uddannelse. Du arbejder sikkert som Azure Specialist eller Cloud Solutions Architect i en større IT/driftsvirksomhed i dag, og har flere års erfaring med Azure/Public Cloud. 
Du skal have et bredt kendskab til traditionel IT-infrastruktur og teknologier, og du kender de forskellige barrierer og problemstillinger i Hybrid Cloud-løsninger.

Vi forventer desuden, at du har kendskab til ITIL, og vi ser gerne, at du er ITIL-certificeret. Det vil ligeledes være en fordel, hvis du er arkitekt-certificeret.

Om KMD

KMD A/S har en årlig omsætning på ca. 6 mia. kroner og 3200 ansatte i hele Danmark, Sverige, Norge og Polen. Blandt KMD’s datterselskaber er BanqSoft, Edlund og Charlie Tango. KMD har i 40 år spillet en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske velfærdssamfund, og virksomheden har sin andel i, at den offentlige sektor i Danmark i dag fremstår som en af de bedst drevne, mest effektive og digitale offentlige sektorer i verden.

Siden 2018 har KMD været ejet af den japanske NEC Corporation.

Læs mere på kmd.dk eller nec.com.

Vil du vide mere?

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, så kontakt Thomas Møller Knudsen på telefon +4541930216.

Vi afholder løbende samtaler, så send os dit CV så hurtigt som muligt.


KMD (an NEC company) is committed to providing equal opportunities. Hence, we invite all qualified interested applicants to apply for career opportunities. At KMD all aspects of employment and cooperation including the decision to hire / cooperate with will be based on merit, competence, performance, and business needs without regard to race, colour, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, age, disability, or any other status protected under local anti-discrimination legislation.

Gem job

KMD A/S
Publiceret: 4. september 2020

Arbejdssted

Location Ballerup