Mar­keds­chef

Vi søger en stærk profil inden for salgs- og forretningsudvikling til at fastholde og udvikle kundeforhold. Har du erfaring med, og ikke mindst skabt dokumenterede resultater, inden for salg og forretningsudvikling til det offentlige Danmark? Vil du arbejde med løsninger og forretningskoncepter og drive og videreudvikle et stærkt brand?

Vi søger en markedschef til at sælge vores Acadre-produktportefølje. Acadre er det førende ESDH-system på det kommunale marked, som du kan læse mere om her.

Du skal trives med en alsidig hverdag, hvor du den ene dag driver forretningsudvikling og vækst, og den anden dag plejer din egen kundeportefølje over hele Danmark – med ambitiøse mål i baghovedet. Vi har en solid og loyal kundebase som du får ansvaret for at fastholde, så du skal være god til at danne og vedligeholde relationer til kunder.

Dine kvalifikationer

Du har erfaring fra it-branchen - og med salg. Det er den korte version. Den lidt længere kommer her:

For at kunne give vores kunder det de har brug for, skal du have et dybt kendskab til kundens forretning og behov – det vil sige det kommunale systemlandskab og de kommunale arbejdsgange og –processer. Du skal selvfølgelig også kende vores produkter for at kunne hjælpe vores kunder bedst muligt til at træffe de rigtige valg. Vi skal nok sørge for en grundig oplæring, men der kommer til at være en stejl læringskurve og noget af det du også skal have fokus på er at facilitere co-funding og i det hele taget kundernes teknologi- og digitaliseringsrejse. Det er derfor en forudsætning at du har erfaring fra it-branchen.

Du skal

  • sætte kunderne i fokus, så de føler sig hjemme hos os og er tilfredse – øge vores NPS-score og værne om den gode kunderelation
  • sikre at vores kunder får succes, og derfor forbliver kunder. Det gør du blandt andet også ved at være dygtig til at se hvordan vores produkter kan opfylde deres behov 
  • forstå, bidrage til - og formidle løsningsdesigns og business cases
  • afholde demo af løsningerne
  • planlægge og afholde individuelle og kollektive salgsmøder samt events med eksisterende og mulige kunder
  • have analytisk flair, og evnen til at formidle kompleks viden på en forståelig måde - tilpasset din samtalepartner
  • drive området frem mod nye rekorder på kundetilfredshed, salg og indtjening
  • udarbejde og følge op på tilbud og sikre en smidig og tydelig aftaleindgåelse.

Det med småt

Vi synes det er vigtige med synlige mål, så du bliver selvfølgelig målt på dit salg og derudover bliver du målt på din evne til at fastholde kunderne på kundetilfredshed (NPS).

Vi tilbyder

Du bliver en del af vores erfarne salgsteam og vil i tæt samspil med ledelsen få stor medindflydelse på forretnings- og produktudvikling, salgsstrategi og markedsføring. Vores organisation er flad og samarbejdsformen er præget af fleksibilitet, samarbejde og tillid. Der er en fri omgangstone og teamet er en god blanding af forskellige personligheder.

Spændende opgaver og faglig udvikling i et professionelt arbejdsmiljø, med mulighed for at præge din egen faglige udvikling.

Vi tilbyder en lønpakke, der matcher dine kvalifikationer, et godt socialt og fagligt netværk og en attraktiv pensions- og sundhedsforsikringsordning. Vi har en super god kantine og – måske også derfor – et top udstyret fitnessrum i kælderen. Der er desuden massage- og zoneterapiordning til en meget lille egenbetaling.

Stillingen skal besættes snarest muligt.

Yderligere information 

Vores kunder er offentlige danske virksomheder, så du skal kunne tale og skrive dansk. ”Foreign applicants, please note that you must be fluent in both written and oral Danish in order to be considered for this position”.

Du er er velkommen til at kontakte salgsdirektør Kim Sørensen på kim.soerensen@formpipe.com.

Gem job

Formpipe Software A/S
Publiceret: 4. september 2020

Arbejdssted

Location Ballerup