Business con­sul­tant til kun­de­vendt IT-rolle i Syste­ma­tic Con­sul­ting

Kunne du tænke dig at gøre en forskel som betroet samarbejdspartner for vores kunder? Bliv en del af et uformelt konsulentmiljø, hvor faglighed og professionalisme er i højsædet. Og få mulighed for at påvirke vores konsulentforretning, mens du udvikler din viden ude hos vores kunder og i vores knowledge network.

Du får en bred konsulentrolle 

Som business consultant kan du indtage flere positioner som fx projektleder, business analyst, product owner eller Scrum master i diverse IT-projekter hos vores kunder. Hos Systematic har vi en bred vifte af kunder, som blandt andet er inden for den private og offentlige sektor herunder sundhedssektoren, forsvaret, politiet og biblioteks- samt læringssektoren. Du arbejder oftest med én kunde ad gangen på deres lokation og typisk i perioder fra 3 måneder til et par år. Dit formål som konsulent er, at du sætter dig ind i kundens ønsker og behov i forhold til at kravstille, udvikle eller optimere deres IT-systemer og hjælper kunden til at opnå de ønskede resultater og målsætninger.

Nogle opgaver løses sammen med dine kolleger, fx udviklere, projektledere, test managers og forretningskonsulenter. Andre gange arbejder du tæt sammen med kundens eget team og eksterne konsulenter.

Imellem større opgaver on-site hos kunder vil du også få mulighed for at bidrage med at:

  • lave tilbudsarbejde eller arbejde på din egen kompetenceudbygning
  • netværke med kontakterne hos kunden for på den måde at skabe øget kendskab til vores ydelser og løsninger
  • samle viden hos kunderne, som du deler med dine kolleger, så vi alle hele tiden bliver klogere
  • udbygge kompetencer gennem eksempelvis uddannelse og konferencer.

Bliv udfordret i et professionelt miljø 

I Consulting får du på kontoret i København ca. 50 fagligt dygtige kolleger. Sammen har vi en passion for at lave de stærkeste løsninger til vores kunder. Derfor arbejder vi internt med CMMI og de bedste aspekter af lean, Scrum/Agile og ITIL.

Vi udfordrer hinanden, vores arbejdsprocesser og vores teknologier, så vi altid er på forkant med udviklingen og kan levere software i verdensklasse. Det betyder også, at vi prioriterer din professionelle og personlige udvikling, og du får mulighed for at deltage i en lang række kurser samt blive en del af vores knowledge network.

Desuden vil du opleve, at vi jævnligt har sociale arrangementer, og vi står selvfølgelig klar med en god onboarding-proces, så du lærer vores metoder, processer, sikkerhed mv. at kende.

IT-profil med erfaring i agil udvikling 

Vi forestiller os, du har en uddannelse på mindst bachelorniveau og gerne kandidatniveau, inden for IT-området fx datalog eller ingeniør. Dertil har du nogle års erfaring fra en agil udviklingsstilling, hvor du har deltaget som fx Scrum master eller product owner. Det er en fordel hvis du har konsulenterfaring, og at du:

  • Vi ser gerne, at du har relevante certificeringer, fx SAFe, ISTQB, ITIL, Scrum Master eller Prince2.
  • Du taler og skriver flydende engelsk og dansk.
  • Du synes, det er spændende at skabe struktur og hjælpe vores kunder, som har brug for os for at nå i mål med deres projekter.
  • Du kan tale med alle typer mennesker og faggrupper på en imødekommende, løsningsorienteret og konstruktiv måde.
  • Du formår at spotte kundens uudtalte behov til gavn for både vores og kundens forretning.

Vi arbejder med sikkerhedsklassificerede projekter, og derfor skal du som medarbejder i Systematic sikkerhedsgodkendes. Læs mere på http://systematic.com/clearance.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 9133 5832 og spørge efter Gitte Justesen, Senior Project Manager. Vi behandler ansøgninger løbende, da vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig. .

 

Gem job

Systematic A/S
Publiceret: 4. september 2020

Arbejdssted

Location København