Ap­pli­ka­tions­ad­mi­ni­stra­tor

Vi søger en erfaren og ambitiøs applikationsadministrator, der har lyst til at være med på en fælles digitaliseringsrejse sammen med vores IT-team. Vi skal samarbejde om og med nye digitale løsninger på tværs af Metroselskabet, hvor vi gør de digitale løsninger så brugervenlige og effektive som muligt. Arbejdet er afgørende for vores egne interne arbejdsprocesser og vores samarbejde indenfor anlægsbyggeri og drift af metro og letbane nu og fremover.

Du vil løbende skulle håndtere en række forskellige applikationer, hvor du bringer dit kendskab om applikationerne i spil. Du skal også indtage opgaven med at være bindeled og sparringspartner i alle beslutninger vedrørende, vedligehold og udvikling af applikationerne for Metroselskabet. Det vil foregå selvstændigt og i tværfaglige teams.

Dit arbejdsområde

 • Løbende dialog og sparring med systemejere, brugere i forretningen og digitaliseringsprojektledere, så krav og ønsker til applikationerne omsættes til de rette løsninger.
 • Koordinere videreudviklingsopgaver og deltage i både større og mindre udviklingsprojekter.
 • Prioritere ændringsønsker og koordinering af disse.
 • Ændrings- og fejlhåndtering i samarbejde med dine kolleger og leverandører.
 • Planlægge og gennemføre test i tæt samarbejde med leverandører og brugere.
 • Sørge for den rette systemdokumentation og vedligeholdelse af processer.
 • Tæt samarbejde med vores IT-arkitekt.

Dine færdigheder

 • Relevant IT-teoretisk baggrund kombineret med konkret erfaring med Application Management
 • Projekterfaring og koordinering er en fordel, gerne med agil projektdeltagelse.
 • God forståelse for og indsigt i IT-systemer og applikationer og kan omsætte det til konkrete løsninger.
 • Erfaring med Asset Management og/eller Bygnings Informations Modellering (BIM) er en fordel.
 • Kendskab til Bentley-produkter er en fordel.
 • Erfaring med identifikation af brugerbehov og behovsbeskrivelser.

Som person arbejder du analytisk, og trives med en vekslende hverdag, hvor du skal kunne arbejde både selvstændigt og i teams. Du har en proaktiv, udadvendt og struktureret tilgang til dine opgaver, hvor du ved hjælp af dine kommunikative evner formår at skabe og vedligeholde stærke relationer til dine samarbejdspartnere.

Du vil få et stort, selvstændigt ansvarsområde, og det er derfor vigtigt, at du kan arbejde resultatorienteret i forhold til din portefølje af applikationer. Vi forventer, at du løbende har fingeren på pulsen i forhold til at spotte trends og mulige forbedringer af det eksisterende.

Du kommer til at indgå i et velfungerende team med en teamleder og otte andre kollegaer, med meget forskellige kompetencer og ansvarsområder inden for IT. Vi har en stærk teamånd og højt til loftet.  

Vi tilbyder

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane tilbyder et udviklende job i et fagligt stærkt og dynamisk miljø. Der er fart på i hverdagen, og sammen er vi med til at forandre og forbedre hovedstadens kollektive transport. Vi tilbyder attraktive og fleksible ansættelsesvilkår.

For yderligere information om jobbet kontakt Stabschef Peder Mandrup Tang Knudsen eller Teamleder Karen Margrethe Riberholt på 3311 1700.

Ansøgningsfrist: 18-09-2020

Gem job

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Publiceret: 7. september 2020

Arbejdssted

Location København S