DevOps-udvikler med erfaring i test og kva­li­tets­sik­ring


Kan du se dig selv arbejde med nye og spændende teknologier? Kan du lide varierende arbejdsopgaver? Kan du lide at dygtiggøre dig og hjælpe med at udbrede DevOps best-practices? Så er du måske den kollega vi søger i DevOps-kontoret.

I Udviklings- og forenklingsstyrelsen er vi med til at sætte en ny retning for agil udvikling af offentlig IT med hurtigere leverancer i høj kvalitet. I DevOps-kontoret understøtter vi udviklingsprojekter for at sikre de bedste IT-løsninger i Skatteforvaltningen. Det gør vi ved at bygge bro mellem udvikling og drift for at fremme et fælles ansvar, levere en toolchain og platforme til Continuous Integration, Continuous Testing og Continuous Delivery af IT-løsninger, og ved at yde hjælp og rådgivning ift. DevOps mindset og praktikker.

Din funktion i DevOps-kontoret

Du vil blive en del af kontorets agile tværfunktionelle team og du vil være med til at implementere værktøjer til understøttelse af kvalitetssikring og test i deployment pipelines. Du skal være med til at udbygge kataloget af testværktøjer i vores DevOps toolchain, som udbydes til projekter i hele styrelsen. Som DevOps udvikler er du selv med til at præge arbejdet og løsningerne.

Du vil

 • Blive en del af et Test & QA team med fokus på DevOps.
 • Få rig mulighed for at udvikle dine egne kompetencer indenfor DevOps.
 • Få mulighed for at arbejde med nye spændende teknologier og metoder.
 • Være med til at hjælpe mange forskellige projekter, store som små.
 • Opleve stor variation af arbejdsopgaver.
 • Være med til at udbrede DevOps i en stor organisation.
 • Få nogle gode kolleger.

Dine kompetencer og erfaring

Du har en relevant uddannelse, eller opnået din faglige viden via praktisk erfaring. Vi forventer at du er fagligt velfunderet, engageret og vant til at arbejde med andre i teams. Du skal som minimum have et par års erfaring fra arbejdsmarkedet.

Følgende kompetencer er en forudsætning for at kunne udfylde stillingen:

 • Testautomatisering med Behaviour-Driven Development
 • Continuous Integration, Continuous Delivery
 • Buildserver (kendskab til Jenkins er et plus)
 • Containerization med Docker og Kubernetes
 • Linux

Det er en fordel hvis du har kendskab til flere af følgende emner:

 • Python
 • Cloud platforme som OpenShift og Azure
 • DevOps
 • Agile (Scrum)

Det vi tilbyder

Du kan se frem til varierende og udfordrende arbejdsopgaver samtidig med, at der er gode muligheder for læring og kompetenceudvikling. Vi har det sjovt når vi går på arbejde, med en velfungerende personaleforening, et spændende udvalg af klubber og aktiviteter og sociale arrangementer, udover de events vi selv arrangerer i DevOps-kontoret.

Ansøgning og kontakt

Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg jobbet her” senest den 5. oktober 2020. Spørgsmål besvares gerne af Aske Jørgensen på 72 37 55 28 eller Michael Vork Larsen 72 37 18 68. Der vil indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Der vil blive afholdt samtaler løbende.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver indtil videre Osvald Helmuts vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Publiceret: 7. september 2020

Arbejdssted

Location Frederiksberg