Da­ta­cen­ter Engineer hos Sentia Denmark


Vil du være med på rejsen i en it-virksomhed i hurtig vækst?

Så er du måske vores nye Datacenter Engineer hos Sentia Denmark.

I Sentia lever og ånder vi for digitalisering, og vi tror på, at en gennemtænkt IT-strategi er vejen til vores kunders vækst, en god samfundsansvarlig forretning og attraktive arbejdspladser. Sentias ambition er at være markedets førende ekspert, der rådgiver de brancheledende virksomheder i Danmark og i Europa.

Vores kompetente teams, vores løsninger og samlede viden giver os mandatet til at være eksperten der går forrest. Vi har forretningsforståelsen og er i stand til at udpege de branchespecifikke udfordringer. Vi har den tekniske og strategiske indsigt til at transformere virksomheder.

Vi er en virksomhed i hastig vækst, med mange spændende kunder og over 200 dygtige kolleger.

Vi søger lige nu en Datacenter Engineer, som kan arbejde struktureret både i vores datacentre og i systemerne.

Du vil blive en del af en organisation og et team, hvor vi tror på empowerment samt tænker og arbejder cloud-baseret. Vi gør hver dag vores yderste for at levere professionelle tjenester og rådgivning til vores kunder. Vi arbejder tæt sammen og tror på, at vi lykkes bedst sammen som team. Det vil du blive en del af hos os.

Om jobbet

Som Datacenter Engineer hos Sentia vil du arbejde i alle Sentias datacentre, som du skal vedligeholde, opdatere, udvide og automatisere. Du vil arbejde sammen med flere kolleger, som også vil give dig en grundig oplæring, når du starter. Du vil primært arbejde i datacentre, men også med Hardware samt ikke mindst Storage (IBM, Dell, Netapp).

 Det er en fordel, hvis du har erfaring med et eller flere af disse områder:

 • Min. 5 års erfaring fra Data Centre eller fra en lignende stilling
 • Datacenter - montering af hardware, Fibertræk m.v.
 • Storage IBM, Dell, Netapp
 • Automatiseringsværktøjer
 • Idrac, Ilo, IMM, CIMC
 • Kendskab til ITIL v3 og specifikt Incident, Problem og Change Management

Din profil

Som person er du glad og udadvendt og omstillingsparat. Du har evnen til at kommunikere både på teknikerniveau såvel som med slutbrugere, og du kan kommunikere fejlfrit på både dansk og engelsk i skrift og tale. Du arbejder fokuseret og ansvarsbevidst og har fokus på leverance og kundetilfredshed.

Det er en forudsætning, at du kan fremvise ren straffeattest af hensyn til compliance og vores kunder.

Vi tilbyder

 • Muligheden for at arbejde med de nyeste teknologier bl.a. Cisco UCS, IBM Flash Storage
 • En spændende og afvekslende hverdag, hvor du vil blive udfordret med tekniske opgaver
 • Et team hvor alle roller er vigtige, og et godt samarbejde derfor er et must
 • Mulighed for personlig udvikling til gavn for teamet og dig selv
 • En fair arbejdsfordeling, hvor alle i teamet løser vigtige opgaver hver dag

Vi har et stort fokus på medarbejdertrivsel, og at du som person udvikler dig løbende. Du vil derfor have gode udviklings- og karrieremuligheder. Vi er en virksomhed, som værdsætter dygtige medarbejdere og vi ved, at vores succes kommer gennem en fælles indsats.

Lønnen vil afspejle dine kvalifikationer og baggrund.

Arbejdstider

Stillingen er en fuldtidsstilling, og dit primære arbejdssted vil være på vores kontor i Glostrup. Arbejdstiden ligger i dagtimerne mellem 08:00 og 17:00 afhængig af dine daglige opgaver. Du vil efter en grundig oplæring indtræde i vores vagtordning, som aflønnes gennem en separat ordning. Det er derfor en fordel, hvis du har max. 45 min. transport fra din bopæl til vores Data Center i Glostrup.

Din vigtigste egenskab er dog, at du er parat til at lære en masse nyt og vil yde en indsats, så sørger vi for resten. 

Ansøgningsfrist og hvis du vil vide mere

Vi ser meget frem til at modtage din ansøgning samt CV, og vi opfordrer dig til at søge hurtigst muligt og senest den 30. september 2020. Vi håndterer ansøgningerne i takt med, at vi modtager dem og afholder løbende samtaler. Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige person.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Team Lead of Datacenter Services Jesper Jensen på jesper.jensen@sentia.dk eller på telefon 2835 9224.

Virksomheden

Sentia Denmark, anerkendt for brancheførende compliance samt ekspertise på områderne for cloud og forretningskontinuitet, tilbyder managed samt sikre cloud services, der lader kunder outsource deres it-infrastruktur, drift og vedligehold. Med søsterselskaber i Holland og Belgien, sikrer vi kontinuerlig europæisk innovation og vidensdeling på områderne for cloud-teknologi og compliance. Vi hjælper, som betroet cloud-rådgiver for private og offentlige organisationer, med defineringen af cloud-strategier og guider dem gennem en succesfuld digitalisering, perfekt afstemt med forretningsstrategier, i overensstemmelse med ændrede lovkrav samt tilsikret moderne og flerlaget it-sikkerhed. Dette sikrer, at vores kunder udnytter den fulde værdi af cloud og skaber konkurrencefordele samt forretningsvækst.

Mere information kan findes her: https://www.sentia.dk og på www.linkedin.com/company/sentia-dk/.

Gem job

Sentia Denmark A/S
Publiceret: 7. september 2020

Arbejdssted

Location Glostrup