Dagrofa Food­ser­vi­ce søger en IT Product Owner


I Dagrofa koncernen har vi en ambitiøs IT-strategi med en række større og mindre projekter, der skal implementeres over de kommende år. Projekterne er afgørende for Dagrofas videre rejse, og derfor leder vi lige nu efter en ny kollega, der kan arbejde fokuseret og værdibaseret og samtidig har erfaring med at arbejde ud fra en scrum-tilgang med fokus på konstant optimering og effektivisering af virksomhedens forretningsprocesser.

Din rolle

Som vores nye IT Product Owner bliver du medansvarlig ift. at sikre, at Dagrofa koncernen har branchens mest strukturerede, effektive og brugervenlige IT-løsning hvad angår varestamdata til anvendelse for vores vare- og lagerstyring, logistik, finans og digitale kanaler. Nærmere bestemt bliver du medansvarlig og aktiv deltager i implementeringen af varemasterdata i MS Dynamics AX 2012R3 hos Dagrofa Foodservice samt den øvrige del af vores koncern. Du får en stor rolle i den løbende dialog med superbrugere, forretningens subject matter experts (SME) samt øvrige interessenter.

Dine arbejdsopgaver:

 • Understøtte varestamdatateamet med rådgivning vedrørende effektive arbejdsprocesser, optimal brug af standard applikationerne samt optimering af datastruktur
 • Deltage i vores tværgående stamdataprojekt med fokus på mere ensartet håndtering af vores FMCG produkter
 • Organisere og afvikle scrummøder med SME’er og den øvrige forretning
 • Sikre prioritering af change request og bugs i samarbejde med SME’er
 • Udarbejde beskrivelser som sikrer konfiguration og parameteropsætning af MS Dynamics AX 2012
 • Udarbejde dokumenter, herunder kravspecifikationer, løsningsdesigns, testplan og release notes
 • Udarbejde manualer og andet materiale til brug for 2nd. level support og brugere
 • Udarbejde og sikre opgavers workflow i DevOps

Vi stiller skarpt på vækst og performance

Hos os er der højt til loftet. Du får ansvar og beføjelser til at drive dit ansvarsområde. Der er ikke langt fra idé til handling, og du får et stærkt fagligt netværk af kolleger og sparringspartnere, der har fokus på at vi lykkedes sammen og får succes med den strategiske agenda. Du bliver en del af Dagrofa koncernens samlede IT-afdeling med omkring 85 kolleger. I dagligdagen vil du indgå i vores AX-team i Dagrofa Foodservice, der består af 15. Du får kontor på vores lokation i Ishøj.

Vi har høje forventninger til dig

Vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende stilling. Det er væsentligt at du tidligere har arbejdet med MS Dynamics AX 2012, og forstår hvordan man strukturerer data og sikrer gode arbejdsprocesser for brugerne.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke af afgørende betydning, men det er vigtigt for os, at du kan fremvise gode resultater inden for dit felt. 

Derudover lægger vi vægt på, at du som person er kvalitetsbevidst og samtidig tør udfordre forretningen på deres ønsker. Du er handlekraftig og kender værdien af god dialog og tæt samarbejde, og du arbejder systematisk, målrettet og analytisk for at nå dine mål.

Vi tilbyder

 • En spændende og varieret hverdag med mange udfordringer i en flad IT-organisation, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling
 • Gode kolleger som giver sparring og udfordrer til de bedste løsninger i et uformelt miljø
 • En lang række personalegoder som f.eks. personalekøb, helbredssikring, personalerabatter og en aktiv personaleforening

Din udvikling er vores udvikling – og det tager vi et fælles ansvar for

Du vil møde klare forventninger til din medarbejderadfærd, dine løsninger og dine resultater. Din succes afhænger af din evne til at være ambitiøs og dygtiggøre dig som medarbejder, samtidig med at dine kolleger og samarbejdspartnere får en succesfuld oplevelse i samarbejdet med dig. Vi forventer, at du kender din afdelings mål og ved, hvordan du bidrager hertil. Du får sparring og udviklende feedback undervejs, og når du skaber resultater, anerkender vi det. Når vi siger, at der forude venter ansvar og udviklingsmuligheder – så mener vi det.

Vi vil løbende indkalde til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt. Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte IT-chef Anders Hede på telefon +45 20417283.

Ansøgningsfrist: 07-10-2020.

Gem job

Dagrofa aps
Publiceret: 22. september 2020

Arbejdssted

Location Ishøj