Pro­jekt­le­der søges til visionær virk­som­hed be­lig­gen­de på Chri­sti­ans­havn


Kender du SkabelonDesign?

Over 2 millioner brugere anvender dagligt SkabelonDesigns løsninger, når de går på arbejde, så måske du kender os uden at vide det. Vi er nemlig et software- og konsulenthus, som skaber værdi for andre virksomheder ved at optimere deres brug af Microsoft Office – fra implementering af deres brand, til bedst mulig brug af data. Alt sammen for at sikre en mere effektiv hverdag for alle virksomhedens medarbejdere.

Vi er ikke blot en dansk virksomhed med 60 ansatte, vi er også de største i verden på vores felt. Nu har du chancen for at komme med ombord og gøre en forskel for virksomheder som Carlsberg, Mærsk, Novo Nordisk samt flere af verdens største advokatfirmaer og konsulenthuse og ikke mindst en række styrelser og ministerier. Vi søger nemlig en skarp projektleder, som skal styre vores mange implementeringsprojekter sikkert i mål.

Hvad skal du lave?

Som projektleder bliver din primære opgave at varetage styringen af en bred vifte af projekter – danske som internationale, store som små. Flere af de projekter, som du vil varetage, vil være relateret til vores egne produktivitetsværktøjer og brand management løsningen, Templafy. Dine opgaver vil spænde bredt, men vil primært omfatte:

  • Projektledelse af implementerings- og designprojekter i vores leverance teams
  • Overlevering af løsninger, løbende opfølgning og kunderådgivning
  • Selvstændig konfiguration og troubleshooting af kundeløsninger
  • Prioritering af opgaver i vores leverance teams

På sigt vil dine arbejdsopgaver afhænge af dine kompetencer og personlige ambitioner, for vi er en virksomhed, der støtter vores medarbejdere i deres individuelle udvikling.

Hvad er SkabelonDesign for en virksomhed?

I SkabelonDesign er vi i alt 60 medarbejdere, men du kommer til at arbejde tættest sammen med hhv. vores Head of Client Projects, som du også vil referere til i det daglige, og SkabelonDesigns øvrige projektlederteam. Vores søsterselskab Templafy spiller en stor rolle i vores dagligdag. Templafy udvikler verdens førende Template Management løsning og udover at bo sammen med deres 220 dygtige medarbejdere, så er vi deres primære implementeringspartner.

Vi prioriterer sociale arrangementer såsom firmafodbold, badmintonklub og fredagsbar, ligesom vi af og til tager ud og oplever verden sammen. Vi har været på workshop i Stockholm, spist østers i Paris og på firmaweekend i Barcelona.

Vores kontor er nyrenoveret og lækkert og ligger på Wilders Plads lige ned til Christianshavns kanal og restaurant Undici, hvor vi dagligt nyder vores frokostordning. Her er masser af lys og luft samtidig med, at vi er tæt på det hele – også metroen, kanalerne og byens centrum.

Se denne video, hvis du vil have et indtryk af arbejdsliv og mennesker i SkabelonDesign.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har teknisk flair, og at du har en stærk motivation for at sætte dig ind i vores løsninger – om det er templates til MS Office, designprojekter eller konfiguration af Templafy, der bliver din interesse som supplement til projektledelsesopgaven, vil afhænge af din personlige profil.

Vi forestiller os derudover, at

  • du har erfaring med projektledelse
  • du interesserer dig for tekniske løsninger
  • du formulerer dig klart og tydeligt på skrift og i tale på dansk og engelsk
  • er hjælpsom, detaljeorienteret, struktureret og effektiv

Hvordan søger jeg?

Upload ansøgning og CV via linket "Søg jobbet her" nederst på siden, gerne hurtigst muligt og senest den 21. september kl. 12. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Head of Client Projects, Birgir Sigurdsson, bis@skabelondesign.dk eller tlf. 61 71 65 01. Vi glæder os til at høre fra dig!


SkabelonDesign A/S blev stiftet i 2004 og har siden da været i konstant og stabil vækst. Vi beskæftiger i dag 60 medarbejdere i Danmark på Christianshavn, hvor vi deler kontor med vores søsterselskab, Templafy. Vi har flere end 2.000.000 brugere på verdensplan, som er fordelt på små, mellemstore og store virksomheder. Vores løsninger anvendes blandt andre af Carlsberg, Coloplast, DSB, FLSmidth, Forsvaret, Maersk, Novo Nordisk, Novozymes, Politiet, Rambøll, Region Hovedstaden, TDC, VELUX, Vestas og flere store globale brands, samt fem universiteter, 10 ministerier og 15 kommuner. 

Gem job

SkabelonDesign A/S
Publiceret: 9. september 2020

Arbejdssted

Location København