Erfaren .NET Core sy­stem­ud­vik­ler


Har du lyst til at have hænderne ned i nogle af de mest spændende udviklingsopgaver? Elsker du at arbejde i et Azure Microsoft udviklingsmiljø?

Du er en skarp og struktureret udvikler. Du har stort overblik og øje for detaljen. Vil du arbejde med moderne teknologier og udvikle it-løsninger, er det dig har vi brug for.

Jobbet

AL Finans er en veletableret virksomhed i vækst. Udviklingsteamet er en del af Strategi & Forretningsudvikling. Teamet består p.t. af fire kompetente og dedikerede kollegaer som alle arbejder med et bredt udsnit af de nyeste teknologier og værktøjer.

Dine arbejdsopgaver vil blive at udvikle, designe, implementere front- og backend til vores løsninger. Samtidig skal du deltage aktivt i udviklingen af nye og eksisterende interne systemer i Azure. Der vil være rig mulighed for at forme udviklingen i samarbejde med dine kollegaer.

Du kommer til at arbejde i et parallelt forløb med teamet som rummer stor erfaring. Du får mulighed for et unikt oplæringsforløb, så du hurtigt kan arbejde selvstændigt med opgaverne.

Solid erfaring med Visual Studio, C# .NET CORE og kendskab til MVC

Vi søger dig, der har minimum 4 års solid erfaring med Visual Studio C# .NET CORE og kendskab til MVC. Du har relevant IT-uddannelse og professionel erfaring som udvikler.

  • C#, .NET CORE, MSSQL, HTML, JavaScript og måske arbejdet med MVC.
  • Du arbejder med agile udviklingsmetoder.
  • Kendskab til Azure vil være en fordel.

Du evner en høj grad af sikkerhed i de valgte procedurer. Du kan arbejde selvstændigt og er god til at prioritere og dokumentere.

Som person er du glad, ansvarsbevidst og engageret. Du elsker at sætte vores kunders ønsker i centrum. Du bidrager positivt til vores fællesskab og er en stabil kollega.

Du er en god inspirator, udadvendt og så kan du sætte flueben ved, at du har kommunikationsflair, struktur, analytiske evner og handlekraft.

God balance mellem privat og arbejdsliv

Vi tilbyder dig en spændende hverdag i en virksomhed med fokus på vækst og udvikling.

Det er en stilling med frihed under ansvar. Vi arbejder ud fra værdierne ansvarlig, innovativ og værdiskabende.

Du vil udvikle dig fagligt såvel som personligt i et uformelt arbejdsmiljø. Vi sætter pris på humor, engagement, positiv kommunikation og fællesskab.

Der er løn efter kvalifikationer og vi har en god balance mellem privat og arbejdsliv.

Din arbejdsplads vil være i København.

Vores medarbejdertrivsel er i top

I AL Finans er vi 86 dygtige og engagerede medarbejdere. Vi tilbyder bilfinansiering til private og erhvervskunder samt øvrige finansieringsprodukter til erhverv. Vi er ejet af Arbejdernes Landsbank, som er danskernes foretrukne bank for 11. år i træk. Vi har således et stærkt bagland. Derudover har vi igen gennemført en medarbejdertrivsels- og kundetilfredshedsmåling, som begge ligger i top. Det er vi stolte af.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning, CV samt relevant dokumentation via linket "Søg jobbet her" nederst på siden. Ansøgningsfristen er onsdag den 30. september 2020, og vi holder løbende samtaler.

Stillingen ønskes besat senest pr. 1. december 2020.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Michael Berglund på tlf. 23 69 77 25.

Vi ser frem til at høre fra dig - allerede i dag.

Gem job

AL Finans A/S
Publiceret: 9. september 2020

Arbejdssted

Location København