Lytzen IT søger en erfaren og selv­stæn­dig Business Manager


Lytzen IT søger Business Manager til vores kunder i Øst.

Lytzen IT er en virksomhed i vækst og vi har brug for flere kræfter til at kunne løse opgaverne hos vores kunder. Vi søger derfor en kommerciel profil til at varetage vores kunder på Sjælland. Jobbet består i at holde et 360 graders overblik over en række kunder i øst, hvor følgende aktiviteter indgår:

  • CX – Customer Experience Management
  • Account Management
  • Udarbejdelse af faktureringsgrundlag
  • Projektledelses opgaver

Udover ansvaret ude ved kunderne, vil du også blive ansvarlig for, at vores sjællandske afdeling fungere optimalt. Samtidig vil du blive betragtet som primær sparringspartner for ledelsen på aktiviteter i øst.

Faglige kvalifikationer:

Vi forventer, at du har erfaring med enten salg eller projektledelse af IT-infrastruktur og gerne Cisco’s løsninger. Derudover forventer vi, at du som minimum, i tale og skrift, behersker dansk og engelsk på forretningsniveau.

Personlige kvalifikationer:

Som ledelsens repræsentant på Sjælland har vi en forventning om, at du som person er villig til at gå den ekstra mil for at få tingene til at fungere. Du er udadvendt som person og er ikke bange for at gribe telefonen til en potentiel ny kunde når muligheden byder sig.

Du har evnen til at samarbejde på tværs af organisationen, med dem der er ansvarlig for firmaets tekniske ressourcer, og har en kommerciel forståelse.

Vi tilbyder dig:

Du bliver en del af et dynamisk team, hvor der er plads til personlighed og hvor vi alle har en uformel omgangstone med respekt for hinanden uanset placering i organisationen. Vores kundeportefølje består primært af danske mellemstore- og store accounts med et internationalt perspektiv.

For den rette kandidat er her jobbet, hvor der er stor mulighed for personlig udvikling gennem sparring og meget stor indflydelse på jobbets indhold.

Du vil arbejde med udgangspunkt fra vores kontor i Tåstrup, men hjemmekontor er også en naturlig del.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, der forhandles på et individuelt niveau. En sådan pakke kunne indeholde: løn, pension, sundhedsforsikring, hjemmekontor osv.

Hvem er vi:

Lytzen IT A/S er en IT-infrastruktur leverandør med Nordjyske rødder og værdier. Vi arbejder med hele Cisco’s paletten samt Cloud-løsninger leveret ud af vores 5 datacentre i henholdsvis i Danmark og udlandet, samt Azure og AWS. Lytzen IT beskæftiger i dag ca. 70 medarbejdere.

Som Cisco Certificeret Guldpartner har vi specialiseringer inden for:

  • Advanced Collaboration Architecture Specialization
  • Advanced Data Center Architecture Specialization
  • Advanced Enterprise Networks Architecture Specialization
  • Advanced Security Architecture Specialization

Vi beskæftiger en række højt kvalificerede medarbejdere, der alle servicerer mellemstore- og større virksomheder i hele Danmark.

For yderligere information:

Hvis du kan se dig selv i rollen, så kontakt Salgsdirektør Christian Foghsgaard på telefon 88 32 87 14 eller e-mail: cf@lytzenit.dk og hør nærmere eller send snarest muligt din ansøgning og dataliste til job@lytzenit.dk (af GDPR hensyn).

Gem job

Lytzen IT A/S
Publiceret: 10. september 2020

Arbejdssted

Location Tåstrup