BI/ETL-Udvikler

Skal dit næste karriereskridt være en unik mulighed for at påvirke og sikre, at vi i Telenor Danmark fortsat bliver mere datadrevne? Er du typen der kan analysere data, udvikle modeller over data og sikre, modellerne kommer i brug og forankres på tværs af forretningen? Så er stillingen som BI Developer i Telenors Business Intelligence & Datawarehouse team med garanti den rette udfordring for dig!

Du kan analysere data og finde den bedste løsning for forretningen

I Telenor’s Business Intelligence-team i Aalborg, spiller vi en helt central rolle for at sikre, at vores samlede organisation arbejder mere datadrevet. Som team har vi ansvaret for at gøre Telenor endnu mere konkurrencedygtig – både ved at levere de nødvendige løsninger og på baggrund af data, analysere os frem til hvordan Telenor sikrer en bedre oplevelse for vores kunder, og en mere effektiv og målrettet arbejdsindsats på tværs af vores forretning.

"Vores formål er at fungere som forretningens brede rapporteringssnitflade. Vi indgår i både mindre og større opgaver og projekter med varierende emner og kompleksitet. I teamet har vi et godt samarbejde på kryds og tværs med mange forskellige kompetencer. Der er højt til loftet og meget indflydelse på egen arbejdsdag og egne løsninger, og dermed rig mulighed for faglig udvikling. Stemningen i teamet er glad og afslappet, hvor en god historie, bordfodbold og grin er en del af dagligdagen." - Line Hjort Erichsen

Vores team består af 12 kollegaer inden for feltet af Business Intelligence – Datamodellører, ETL-specialister og analytikere – alle med et nysgerrigt og ambitiøst mind-set. Vores dialog internt i teamet og med vores øvrige kolleger på tværs af organisationen er pragmatisk og samarbejdsorienteret – vi har et ansvar at altid at finde den løsning, der bedst lever op til arkitekturen og core-principper, og stadig leverer de ønskede løsninger til forretningen.

Som vores nye BI/ETL-udvikler får du en række kerneopgaver:

 • Udvikle forretningsprocesser til analyse og rapportering på data-områder
 • Indlæse og analysere kildedata
 • Behovsafklare med forretningen i forhold til behov for data til analyser og processer
 • Implementere og sikre korrekt afrapportering af forskellige operationelle KPI’er
 • Dokumentere eksisterende dataprocesser og opgaver
 • Deltage i løbende strategiske og operationelle projekter, herunder arbejdet med at få bragt data til et område af forretningen, der enten mangler adgang til data eller endnu ikke er tilstrækkeligt data-drevne

Du kommer med analytisk sans, et systematisk mind-set og dataforståelse

Fagligt forventer vi, at du har en relevant baggrund – det kunne være datamatiker, datalog, software, IT-ingeniør eller lignende. Det vigtigste er dog, at du kan og vil arbejde med data, evner at tænke systematisk og hurtigt kan identificere løsningsalternativer til konkrete problemstillinger. Vi bruger primært Microsoft SQL Server 2019, som platform indtil vores nye EDW er klart.

Dertil forestiller vi os, at du i din værktøjskasse kommer med:

 • SQL DML – Kunne skrive analytiske forespørgsler fra bunden af, min. 1 års erfaring
 • SQL DDL – Kunne bygge data-strukturer til ETL-processer, min. 1 års erfaring
 • SQL – Kunne bygge stored procedures og sammenhængende processer i SQL, min 1 års erfaring
 • SQL – Kunne implementere dimensionale modeller til BI-rapportering, min 1 års erfaring
 • Min. 1 års erfaring i brug af Microsoft stack til rapportering, og implementering af datawarehouse-modeller
 • Dataforståelse og evnen til at analysere om data er som forventet til brug i processen
 • Demonstrerbare evner inden for at sikre stabilitet og drift i ETL-processer på Microsoft Integration Services og i Agent-job på Microsoft SQL-server
 • Evnen til at kommunikere og dokumentere tekniske processer på skrift og forklarer forretningen på et overordnet niveau, hvad en proces gør
 • Erfaring med DataVault-modellering er et plus, men ikke et krav
 • Evnen til at begå dig mundtligt såvel som skriftligt på dansk og engelsk

Du behøver ikke være 100-meter mester inden for alle områder, så længe du har motivationen til at lære og bygge videre på din faglige såvel som personlige udvikling.

Vi har i Business Intelligence & Datawarehouse-teamet fokus på at finde gode løsninger i fællesskab, og den rigtige løsning er baseret på en blanding mellem god arkitektur, gode modeller og forretningens ønsker. Du skal derfor trives med at byde ind med input, erfaring og løsningsforslag – og spille sammen med kolleger på tværs af forretningen. Som person motiveres du af specialistrollen; du er ambitiøs og foretrækker at træffe datadrevne beslutninger. Du har det bedst i et miljø, hvor der er højt til loftet, men som også er dynamisk, og hvor prioriteterne løbende kan ændre sig for at følge trit med den øvrige forretning.

Hvem er vi?

Telenors nye dataorganisation Datawarehouse-teamet er en del af Data & Analytics divisionen i Telenor DK, og skal gøre det muligt at understøtte hele forretningens behov for korrekt data. I stillingen vil du referere til Manager of Business Intelligence & Datawarehouse og blive en del af et team på i alt 12 medarbejdere. Du vil indgå i et agilt team i et åbent miljø med en uformel omgangstone, og et team hvor innovative idéer altid er velkomne. Afdelingens hovedformål er at være en key enabler for Telenors datastrategi og udvikle dataløsninger til interne afdelinger samt til fremtidige kommercielle initiativer.

I Telenor har vi nedskrevet fire værdier - Telenor Behaviours, som guider os igennem vores arbejdsliv, og som beskriver, hvordan vi agerer ikke blot overfor vores kunder, men også overfor vores kollegaer;

 • Vi er respektfulde
 • Vi holder hvad vi lover
 • Vi er nysgerrige og tror på udvikling
 • Vi tror på, at forskellighed mest af alt skaber bedre løsninger, når vi gør det sammen.

Du kan læse mere om hvordan det er at arbejde for Telenor her.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Manager of Business Intelligence & Datawarehouse, Tommy Bell, på tlf. +45 6050 6102.

Du er også meget velkommen til at søge stillingen via "Søg jobbet her". Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 30. september 2020. Vi afholder samtaler løbende i rekrutteringsprocessen men i slut september og primo oktober, og vi sigter efter en opstart hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur. Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.100 medarbejdere, har 39 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Gem job

Telenor
Publiceret: 10. september 2020

Arbejdssted

Location Aalborg