Data/IT-spe­ci­a­list søges til un­der­vi­ser­stil­ling


Har du en stærk IT-faglig baggrund og erfaring med netværk- og serverteknologier? Og brænder du for at give din viden videre?

Vi søger en kollega, som har fagligheden i højsædet og som har lyst til at undervise på datateknikeruddannelsens hovedforløb samt efteruddannelse og virksomhedsrettede kurser.

Vores kursusprogram omfatter blandt andet Cisco-kurser, netværksteknologier, virtualisering og sikkerhed. Da det – lige som resten af IT verdenen - er under stadig udvikling, forventer vi, at du er frisk på at udnytte og/eller udvikle dine kompetencer også inden for andre emner.

Du bliver en del af vores data-team, hvor vi uddanner IT-supportere og datateknikere. Din rolle vil primært være rettet mod datateknikeruddannelsens hovedforløb (infrastruktur) og kursus- og efteruddannelsesaktiviteter både her i huset og ude hos vores kunder. Du er dog naturligvis en del af det samlede team og træder til, hvor der måtte være behov. Der er tale om en deltidsstilling.

Vores nye kollega

Du har indgående kendskab til flere områder inden for data/IT, herunder blandt andet netværk, servere, virtualisering og sikkerhed.

Du motiveres af at arbejde med mennesker og af at dele ud af din faglige viden. Som underviser på Teknologisk Videncenter er du en del af noget større, og du er med til at uddanne unge og voksne til netop de kompetencer, som erhvervslivet har brug for. Du får et stærkt samarbejde med et hold dygtige og dedikerede kolleger, hvor I sammen skaber undervisning, som baserer sig på elevernes og kursisternes evner og lyst til at lære.

Vi forventer, at du

  • har en relevant uddannelses- og erhvervsmæssig baggrund
  • er udviklings- og samarbejdsorienteret
  • er en fremragende formidler, der kan sætte eleven/kursisten i centrum
  • har en fleksibel indstilling til arbejdslivet og kan bevare fatningen, når det går stærkt
  • er klar til at udbygge dine faglige og pædagogiske evner gennem løbende efteruddannelse

Interesseret?

Der er tale om en fast stilling på deltid (ca. 50 %) med tiltrædelse snarest muligt efter aftale. Arbejdstiden forsøges planlagt i hele uger, og du har derfor mulighed for fx at drive selvstændig virksomhed eller lignende ved siden af jobbet hos os.

Du bliver ansat på tjenestemandslignende vilkår i henhold til aftale mellem Finansministeriet og Uddannelsesforbundet. Der er en attraktiv pensionsordning på 18 % og mulighed for at forhandle individuelle løntillæg.

Arbejdsstedet er i Viborg.

Du sender din ansøgning elektronisk via linket ”Søg jobbet her”. Ansøgningsfristen er den 4. oktober 2020, og samtaler forventes afholdt den 20. oktober 2020. Alle interesserede opfordres til at søge uanset personlig baggrund.

Hvis du har spørgsmål til stillingen og Teknologisk Videncenter, er du meget velkommen til at kontakte uddannelsesleder Kim Guldholt på tlf. 6114 0679.

Gem job

Mercantec
Publiceret: 14. september 2020

Arbejdssted

Location Viborg