Team Lead til Hjer­te­for­e­nin­gen

Til Hjerteforeningen i København søger vi en alsidig Tech Lead/IT-ansvarlig.

Lige nu hjælper vi vores kunde Hjerteforeningen med at søge en IT-udvikler-profil med stor forståelse for integrationer mellem forretningssystemer, måske er det dig vi leder efter?

Hjerteforeningen er godt på vej gennem en IT-omstilling, hvor de har konsolideret eksisterende systemer, og nu skal opfylde flere krav til nye, spændende og innovative løsninger.

Som Tech Lead vil du få ansvar for it-systemerne, skulle sikre overblik over projekter, indgå i strategiske beslutninger, samt kunne supervisere udvikling af strategiske projekter og praktiske aktiviteter i IT-afdelingen. Næste nye projekt i rækken er Marketing Automation, hvor du vil blive en central person er at udbygge brugen af CRM med systemer som fx Tealium og Ruby-Cloud. Hjerteforeningen har ambition om at være i helt i front på digital forretningsforståelse blandt NGO’er i Danmark.

Du vil få en meget selvstændig rolle, som den der skal rådgive internt ved valg af løsninger fremadrettet. De ser gerne at du er ambitiøs i forhold til valg af nye platforme. Du kommer til at samarbejde med alle interessenter i Hjerteforeningen for at sikre, at IT understøtter forretningen.

Selve IT-afdelingen består i dag af 2 personer internt og 2 off-shore-udviklere, og fungerer som interface til IT-leverandører. Som udgangspunkt får du ikke personaleansvar.

Der kan være flere baggrunde for at søge stillingen, både uddannelses -og erfaringsmæssigt.

Hjerteforeningen forventer at du:

 • Har en udvikler baggrund, så du kan sparre med andre i organisationen og de eksterne udviklingsressoucer
 • Har erfaring med Web teknologier, Cloud-teknologier, SaaS-applikationer og databaser
 • Har forståelse for/erfaring med integrationer mellem forretningssystemer
 • Har erfaring med / kendskab til bl.a. Microsoft teknologier, Business Central, WordPress, HTML og CSS
 • Er analytisk, struktureret i din tilgang til tingene, samt at du kan godt lide at være en central person
 • Muligvis er Datalog eller har afsæt i softwareudvikling
 • Har kendskab til at arbejde Agilt
 • Er nysgerrig, empatisk, lyttende og en selvstændig person, der ikke er bange for at træffe beslutninger

Hovedpgaverne:

 • Du skal tage beslutninger om nye teknologier, og prioritere, hvilke, samt hvordan de skal anvendes fremadrettet
 • Du bliver rådgiver og ”go to person”, når en kollega har brug for hjælp
 • Du bliver den naturlige kontaktperson til eksterne IT-leverandører
 • Du skal sparre med, hjælpe og supportere udviklerne

Hjerteforeningen tilbyder:

Du kan se frem til en lønpakke på markedsniveau inklusiv god pension samt sundhedsforsikring og andre personalegoder. Hjerteforeningen lægger vægt på, at alle medarbejdere har gode muligheder for at påvirke og forme deres egen hverdag. Du kan også regne med stærk ledelsesmæssig opbakning Hjerteforeningen tør eksperimentere med nye arbejdsformer, for at skabe rammer for et godt, udviklingsrigt og sundt arbejdsliv.

Hjerteforeningen har røgfri arbejdstid. Røgfri arbejdstid betyder, at medarbejderne ikke må ryge i arbejdstiden – hverken indendørs, udendørs eller udenfor matriklen. Dette gælder både internt og eksternt ved repræsentation af Hjerteforeningen.


OM HJERTEFORENINGEN

HJERTEFORENINGEN KÆMPER FOR DET HJERTE, DER SLÅR I OS ALLE – FOR INGEN SKAL STÅ ALENE, NÅR LYNET SLÅR NED. SIDEN 1962 HAR DE MED VIDEN, INVESTERINGER OG VIGTIGE RESULTATER MEDVIRKET TIL, AT DANMARK ER PÅ INTERNATIONALT TOPNIVEAU INDEN FOR FORSKNING I HJERTESYGDOMME.

MED 130.000 MEDLEMMER ER HJERTEFORENINGEN DANMARKS NÆSTSTØRSTE PATIENTORGANISATION. HVER DAG KÆMPER DE KAMPEN FOR ET BEDRE LIV FOR MENNESKER MED HJERTESYGDOM. DE FINANSIERER FORSKNING I VERDENSKLASSE, TRÆKKER POLITIKERNE I HJERTERNES RETNING OG STØTTER PATIENTER OG PÅRØRENDE I DERES LIV MED HJERTESYGDOM.

HVER DAG TAGER VI KAMPEN OP FOR HJERTET OG FOR DE OMKRING 476.000 DANSKERE, DER LEVER MED EN HJERTESYGDOM. I DE SENERE ÅR HAR DE OGSÅ INTENSIVERET INDSATSEN I AT UDDANNE DANSKERNE I LIVREDDENDE FØRSTEHJÆLP, UDBREDE ANTALLET AF HJERTESTARTERE I DET FRIE RUM OG GIVE ETHVERT MENNESKE MED HJERTESYGDOMME INDE PÅ LIVET MULIGHED FOR AT SØGE HJÆLP, STØTTE OG RÅDGIVNING HOS OS. DE ER CA. 130 MEDARBEJDERE, GODT 10.000 FLITTIGE FRIVILLIGE. LÆS MERE PÅ HJERTEFORENINGEN.DK.

Gem job

Recruit IT ApS
Publiceret: 14. september 2020

Arbejdssted

Location København K