System­kon­su­lent til kun­desup­port


Sætter du en ære i at yde en god support til dine kunder og har du stærke kompetencer inden for områder såsom virtualisering og netværk? Så har du nu muligheden for at blive en del af en global virksomhed med stærke lokale rødder.

For Curvature, søger Bloom en systemkonsulent til deres danske hovedkontor i Skanderborg.

Curvature - global markedsleder med lokale rødder

Curvature er i dag den globale leder indenfor uafhængig, multi-vendor support og pre-owned netværks- og datacenter udstyr. Den danske del af organisationen har eksisteret siden 1984 og blev i 2014 opkøbt af Curvature; det giver deres kunder en lokal forankret samarbejdspartner med et globalt udsyn.

Curvatures danske afdeling er for øjeblikket inde i en transformationsproces, hvor man er ved at blive integreret i den globale organisation. Derfor kommer man ind i virksomheden på et tidspunkt hvor der sker mange spændende tiltag og du får rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt.

Support af kunder, projektarbejde og vejledning af kollegaer

Som en del af Curvatures Managed Services Team på 7 mand, får du som systemkonsulent, først og fremmest til opgave at drifte og servicere kunderne. Derudover vil du bruge din erfaring og viden til at vejlede dine kollegaer der sidder i IT-support teamet. Sideløbende med dine daglige opgaver vil der også være projektarbejde ifm. opgraderinger og installering af nye applikationer.

Pga. den nuværende Covid-19 situation arbejder teamet, foreløbigt frem til 1. januar, hjemmefra. Der er daglige virtuelle SCRUM-møder og derudover mødes man på Skanderborg kontoret og arbejder sammen een arbejdsdag hver anden uge. 

Dine kvalifikationer

Du har en IT-faglig uddannelse og vi forestiller os at du eksempelvis har haft dit første job som IT-supporter og nu ønsker at videreudvikle dig. Da du har daglig kontakt med kunderne er det vigtigt at du besidder et stort servicegen og at du samtidigt har en løsningsorienteret tilgang til dine daglige opgaver; Indenfor den opsatte SLA er det dit ansvar at løse de indkomne sager og samtidigt have forståelse for at tage ting i opløbet, før de eskalerer. 

For at komme i betragtning til rollen skal du som minimum have:

  • 3 års erfaring med virtualisering: VMware VCP eller derover
  • Netværk, primært Cisco 
  • Erfaring med disaster recovery test 
  • Erfaring fra en kundevendt rolle, gerne pre-sales

Området som Curvatures Managed Service Team arbejder indenfor, dækker bredt. Derfor skal du desuden have kendskab til en så bred vifte af nedenstående som muligt:

  • Exchange or Office 365
  • Windows Server 2012-2019 og Windows 10
  • Active Directory
  • Traditionel storage og backup arkitektur (EMC, NetApp, IBM, etc)
  • Linux Server (Ubuntu, Debian, CentOS, Redhat)

Dine kunder er primært danske, men du får både danske og udenlandske kollegaer. Derfor skal du være flydende i dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt. Curvature arbejder med ITIL, så er du certificeret i dette, er det et klart plus.

Curvature: En strategisk partner for mere end 15.000 organisationer globalt

Curvature er specialiseret i at levere 24/7 global teknisk support, avanceret hardware udskiftning og komplet lifecycle management for netværks- og data center udstyr på lokationer i Nordamerika, Europa og Asien. Du kan læse mere om Curvature her.

Lidt om rekrutteringsprocessen:  

Da din nærmeste leder er engelsktalende, skal vi bede dig om at sende ansøgning og CV på engelsk. Den indledende samtale med Bloom, foregår på dansk og derefter vil dialogen fortsætte på engelsk. Bloom vurderer ansøgningerne løbende, og derfor ser vi frem til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. 

Hvis du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte IT Recruitment Specialist Robert Krogh Steffensen på rks@bloom.dk og telefon 53 62 93 00.

Gem job

Bloom
Publiceret: 14. oktober 2020

Arbejdssted

Location Skanderborg