Da­ta­wa­re­hou­se­ud­vik­ler til udvikling af fle­xtra­fik­ken


Er du klar til en udfordrende og unik udviklingsmulighed som dataspecialist?

Er du typen, der nyder at gå på jagt i massive datasæt efter nye indsigter? Har du teknisk flair og erfaring med at finde, importere og bearbejde store datasæt på en sikker måde? Er du hjemmevant bruger af Python, R, Excel, SQL og måske endda SAP BO?

Vil du være med til at skrive en succeshistorie om kollektiv trafik, der har vakt international opmærksomhed? Trives du som en del af et komplekst netværk af interessenter med politisk bevågenhed? Så er du måske vores nye kollega?

Lige nu søger vi en datawarehouseudvikler, der har lyst til at bidrage med strategiske indsigter på opgaver og projekter og vise dygtige kolleger vejen til at blive endnu bedre til at bruge store og komplekse datasæt i opgaveløsningen. Du skal have lyst til at formidle dine indsigter.

Om jobbet

Hverdagen vil være præget af dataanalyser og opdatering af grunddata, der understøtter vores fokus og ønske om at optimere planlægningen af flextrafikken. Dette sker i et tæt samarbejde med kollegaer, samarbejdspartnere, ledelse, fagspecialister og repræsentanter for trafikselskaberne. Systemerne er bygget op omkring SAP Business Objects og Datawarehouse, hvor du bruger og bistår i opbygning af de nødvendige simuleringsværktøjer for at vurdere effekten af ændringer i grunddata og algoritmer. Vi bruger data i vores projekter til at belyse faktuelle forhold og søge strategiske indsigter, der sætter retning for vores rådgivning og eksekvering.

Vi arbejder både team- og projektorganiseret og som vores nye dataspecialist får du muligheden for at tage medansvar for et prioriteret og betydningsfuldt fagområde.

Arbejdsopgaver

Dine opgaver skifter i takt med de aktuelle prioriteter, men omdrejningspunkterne vil være at:

  • Identificere mulige effektiviserings-gevinster, der kan opnås ved udvikling og forbedring af grundlaget for planlægning, f.eks. GPS-baserede køretider, load-tider (servicetider)
  • Indgå i vores algoritme-specialist-gruppe
  • Medvirke ved etablering og tilpasning af parametre og for at forbedre effektiviteten og måle på effekterne af dem
  • Medvirke til evaluering af algoritmers effektivitet og fremtidige tilgange til grunddata.
  • Medvirke til test og simulering af planlægningens performance ved forskellige opsætninger af parametre

Om dig

Din uddannelsesmæssige baggrund kunne f.eks. være datamatiker, ingeniør eller programmør. Kendskab til power BI samt MSSQL, PostgreSQL og RPA, vil være en fordel. Derudover er følgende karakteristisk for dig:

  • Du er i stand til at kommunikere resultaterne af dine analyser til din projektgruppe og vores ejere
  • Du har teknisk indsigt i, hvordan man håndterer store datasæt på en sikker måde med de rette programmer og har arbejdet med Python, R, Excel, Git og SAP BO
  • Du har god forståelse for relationelle data warehouse designs samt ETL dataflows
  • Du har stor erfaring med forståelse og udvikling af Python værktøjer. FlexDanmarks dataflows/ETL er udviklet i Python
  • Du kan præsentere data og indsigter på en klar og overskuelig måde for kollegaer, kunder og den bredere forretning
  • Du har erfaring med datavisualiseringsværktøjer som SAP BO, Tableau, power BI eller lignende

Om FlexDanmark

FlexDanmark er ejet af trafikselskaberne Movia, FynBus, Sydtrafik, Midttrafik og Nordjyllands trafikselskab. Trafikselskaberne bistår kommunerne og regionerne med effektivt at varetage behovsstyret kollektiv trafik, også kaldet flextrafik. Flextrafik er en vigtig del af den offentlige service, herunder understøttelse af mobilitet på landet og koordinering af transport af blandt andre ældre og handicappede.

I FlexDanmark har vi en ambition om at skabe de bedste vilkår for, at vores ejere får optimale muligheder for at understøtte behovsstyret kollektiv trafik med tidssvarende services til deres kunder. Det gør vi ved at forny systemplatforme for flextrafikken, anskaffe eller udvikle egne løsninger samt varetage drift og support. I Danmark anvender ca. 260.000 borgere årligt flextrafik, og der afvikles ca. 6.000.000 passagerrejser. Du vil ligeledes få en rolle i opbygning og vedligehold af vores datawarehouse, for nuværende baseret på PostgreSQL og MS SQL.

Vi er i gang med en strategisk opgave: Vi skal modernisere optimering og planlægning af flextrafikken. Den opgave løser vi i et tæt samarbejde med både forretningsrepræsentanter for trafikselskaberne og kommende leverandører. Grunddata og algoritmer til optimering og planlægning er kernen i at kunne afvikle kørsel for 1,2 Mia kr. og du vil som datawarehouseudvikler få en væsentlig rolle i at udvælge og senere samarbejde med eksterne system-leverandører om at optimere planlægningen af kørsel.

Vi tilbyder dig

En udfordrende og unik udviklingsmulighed som datawarehouseudvikleri en moderne virksomhed, som udfolder sig i skønne lokaler og omgivelser centralt beliggende i Aalborg.

Du får ca. 110 dedikerede og fagligt kompetente kolleger I FlexDanmark og et netværk af samarbejdspartnere i trafikselskaberne, som har dyb forretningsmæssig ekspertise og vil være med til at sikre din succes.

FlexDanmark har et solidt fællesskab med en aktiv personaleforening med mangeartede sociale aktiviteter.

Vi tilbyder gode kantineforhold med frivillig madordning og kaffe-, the- og frugtordning.

Virksomheden er overordnet organiseret i 4 afdelinger med 8 dedikerede teams jf. organisationsdiagrammet på FlexDanmarks hjemmeside: www.flexdanmark.dk/web/om-os/organisation. Du bliver en vigtig del af Leverance og udvikling sammen med kolleger i Kunde og produktteamet. I afdelingen kunder og produkter er der 10 kollegaer og du kommer til at indgå i flere projekter og netværksgrupper på tværs af afdelinger. Du vil i dagligdagen arbejde tæt sammen med 2 andre dataspecialister med højt fagligt niveau.

Løn og pension vil være i henhold til relevant overenskomst indgået med KL og vil matche dine kvalifikationer.

Skal det være dig?

Så send din ansøgning og dit CV via jobsøgningsfunktionen "Søg jobbet her" nederst på siden.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte projektchef Thomas Bjerre på 81 72 20 99 eller på tjb@flexdanmark.dk.

Vi behandler ansøgninger, i takt med at de kommer ind, og der afholdes samtaler løbende.

Vi anvender talenttest og der skal forevises straffeattest ved ansættelse.

Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job

FlexDanmark
Publiceret: 14. september 2020

Arbejdssted

Location Aalborg