Teamleder til IT-support


Vi søger en dygtig og erfaren Teamleder til IT-support.

Er du god til IT-support, har du et veludviklet servicegen, og er du en god tekniker? Kan du kombinere aktiv deltagelse i de daglige supportopgaver med ledelse af Gorrissen Federspiels IT-support-team? Vil du udvikle din faglighed i et dynamisk og inspirerende miljø?

Så finder du ganske enkelt ikke et bedre sted at gøre det end hos Gorrissen Federspiel, og lige nu søger vi en erfaren og dygtig Teamleder til IT-support med base på vores kontor i København.

Samarbejde med dygtige og sociale kolleger

Vi tilbyder et attraktivt arbejdsmiljø med dygtige kolleger og en uformel og personlig omgangstone. Gorrissen Federspiels IT-support-team består af 4 supportere inklusiv dig, hvoraf to arbejder på kontoret i København, og to er placeret i Århus. Ud over supportteamet består IT-afdelingen i dag af en IT-chef, to driftsmedarbejdere og to MS Office specialister.

Afdelingen servicerer firmaets 500 medarbejdere, hvoraf 280 er jurister.

Stillingen

Sammen med afdelingens øvrige supportmedarbejdere skal du stå for den daglige support af firmaets medarbejdere. Ud over arbejdsstationerne supporterer IT-afdelingen også en lang række andre produkter. Her kan blandt andet nævnes:

 • Adgangskontrolsystem
 • Videokonference/telefonkonference, samt andet AV-udstyr
 • Telefonsystem
 • Mobiltelefoner (iPhone)
 • Undervisning af nye medarbejdere
 • En lang række IT-systemer

Du yder en effektiv og serviceminded 1. og 2. level-support, og du vil indgå i vagtordningen i afdelingens service-desk, der supporterer brugerne hverdage mellem kl. 8-18.

Du tager del i de daglige support-opgaver, og vil samtidig fungere som teamleder for Support-teamet, hvilket for eksempel indebærer at du:

 • Koordinerer vagtplaner, mødetider, ferier og fridage
 • Definerer og implementerer arbejdsgange og SLA’er
 • Sikrer at teamet arbejder efter gældende compliance og governance-krav
 • I samarbejde med IT-chefen sikrer den rette bemanding i teamet

Som på alle øvrige områder søger vi også i IT-support-teamet at være in a league of our own. Dette indebærer blandt andet, at du kontinuerligt arbejder for at optimere både serviceniveau og medarbejdertilfredshed.

Din profil

Du sidder måske i dag i en tilsvarende stilling, og du har helt sikkert flere års erfaring med support af IT-brugere. Yderligere karakteriserer det dig at du:

 • Er serviceminded og sætter en ære i at alle brugere får god og effektiv hjælp
 • Kan begå dig på såvel dansk som engelsk, og på alle niveauer
 • Er løsningsorienteret og ansvarlig
 • Arbejder struktureret
 • Er i stand til at bevare overblikket og kan prioritere opgaverne, i en travl hverdag

Om os

Hos Gorrissen Federspiel arbejder vi i fællesskab ud fra en vision om, at vi vil være et advokatfirma i en liga for sig. For os betyder det, at vi har de mest tilfredse klienter, som vælger os for vores dybe faglighed og vores ordentlighed. Det betyder også, at vi har de dygtigste og mest engagerede medarbejdere. Det er én af vores fornemmeste opgaver at tiltrække branchens bedste talenter og sikre optimale rammer for, at vores medarbejdere kan trives, udvikle sig og have et spændende og udfordrende arbejdsliv. Derfor er fleksibilitet, udvikling og balance centrale elementer i tilgangen til vores medarbejdere.

Læs mere om Gorrissen Federspiel som arbejdsplads på www.gorrissenfederspiel.com/karriere.

Ansøgning og kontakt

Der vil løbende blive indkaldt til samtaler, så upload snarest din ansøgning via linket "Søg jobbet her" nederst på siden. Finder vi den rette kandidat, vil vi lukke stillingen inden deadline. Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Chef Niels-Jørgen Will Nielsen på 33414141.

Alle, der har talent, kan dygtiggøre sig hos Gorrissen Federspiel. Vi vurderer såvel nuværende som kommende medarbejdere på baggrund af deres kompetencer og skeler ikke til social baggrund, kultur, køn, etnicitet, religion, alder, hudfarve eller seksualitet. Vi har og ønsker en mangfoldig medarbejdersammensætning.

Gorrissen Federspiel er et af Danmarks største advokatfirmaer. Vi beskæftiger over 467 medarbejdere, heraf 280 jurister, og vi tilbyder rådgivning inden for alle erhvervsrelaterede områder. Som firma lægger vi vægt på kvalitet, etik, værdiskabelse, udsyn og holdånd. The extra mile har i mange år været et af vores slogans, og hos Gorrissen Federspiel gælder det både i forhold til klienter og kolleger – vi vil være ’In a league of our own’.

Gem job

Gorrissen Federspiel
Publiceret: 15. september 2020

Arbejdssted

Location København