Analytisk og skrift­ligt stærk aka­de­mi­ker søges til dygtigt IT-til­bud­steam


Commentor er et dansk udviklingshus, der leverer kundespecifikke softwareløsninger til forretningskritiske systemer. Vores offentlige kunder køber primært ind vha. rammeaftaler, EU-udbud og SKI-aftaler. Vi har i de seneste år og måneder vundet flere større offentlige udbud fra bl.a. Miljøstyrelsen, Vejdirektoratet, Søfartsstyrelsen, Geodatastyrelsen, Konkurrence og Forbrugerstyrelsen.

Vi har travlt – og derfor søger vi en fleksibel Tilbudskonsulent/Bid Manager til at støtte op om vores vækstrejse og mål om at aflevere endnu flere vindende tilbud, så effektivt som muligt.

Vi skaber værdi for vores kunder – og dig

Hos Commentor udvikler vi softwareløsninger, der skaber værdi for vores kunder. Vi ønsker at være et naturligt valg, når Danmarks største virksomheder mangler en professionel partner til IT-projekter.

Vi arbejder med mange forskellige projekter og kunder, som spænder over flere forskellige brancher, bl.a. statslige styrelser, energi og forsyning, logistik, industri samt den finansielle sektor. Fælles for dem er, at de stiller høje krav til kvalitet og leverancesikkerhed.

Commentor er en arbejdsplads, hvor der er kort fra tanke til handling. Vi har en flad organisation, hvor tempoet er højt, tonen uformel og det sociale vægtes højt.

 • Er du konkurrenceminded og synes du udbudsarbejde er spændende?
 • Ønsker fuldtidsjob/deltidsjob på ca. 30 timer – (vi tilpasser efter dig)
 • Kan du arbejde selvstændigt i sparring med kolleger?
 • Og har du lyst til at være en del af vores succes og vækst?

- så læs videre.

Dine arbejdsopgaver

I salgsafdelingen ”Public” arbejder vi løbende på 3-5 udbud af gangen, som er struktureret i processer af alt fra en til flere måneders varighed. Vi er ”in it to win it” og arbejder som et team på at udarbejde vindende tilbud. Vi har travlt og søger derfor en medarbejder, der kan hjælpe os med:

 • At udarbejde tilbudselementer i tæt samarbejde med salg og leverance
 • Løbende udbygning og kvalitetssikring af vores Bid-bibliotek, herunder løbende opdatering og optimering af målrettede CV'er, kunde-/projektreferencer, gode genanvendelige tekstbidder og beskrivelser af interne processer
 • Bidrage til at sikre compliance og kvalitet i tilbudsafleveringen, herunder bidrage med sprogligt og fagligt review af andre skribenters arbejde
 • Opsamle ”lessons learned” løbende og sikre at disse implementeres ifm. fremtidige udbud

Du kan forvente god sparring og oplæring af erfarne folk, der har prøvet det før – vi har brug for din hjælp til at løfte de mange delopgaver, der er i at skrive vindende tilbud.

Om dig

Du kan være helt nyuddannet eller have et par års erfaring inden for salg/marketing, indkøb, projektledelse, offentlig administration eller lign. Det vigtigste er, at du besidder følgende kompetencer:

 • Du er analytisk skarp, kan skabe overblik over et stort udbudsmateriale og sikre, at tilbuddet opfylder alle kundens krav og evalueringskriterier
 • Du mestrer skriftlig dansk og er en stærk skriftlig formidler, der får budskaberne til at fremstå soleklart i dine tekster. Du sikrer den røde tråd i tilbuddet samtidig med, at holder styr på detaljerne
 • Du trives med/er god til at inddrage og sparre med kolleger på tværs af faggrupper
 • Du arbejder systematisk og struktureret for at sikre stringens og optimering frem mod de bedste evalueringer af vores tilbud og CV´er.
 • Hvis du har kendskab til it-udvikling og offentlig digitalisering er det et stort plus

Om Commentor

Commentor er et dansk udviklingshus, der leverer kundespecifikke softwareløsninger til forretningskritiske systemer. Med kontorer i Glostrup og Aalborg efterstræber virksomheden at tilbyde sine kunder det bedste samarbejde og derigennem udvikle et ideelt løsningsforslag, som matcher deres behov.

Som uafhængig IT-leverandør arbejder Commentor både med levering af hele projekter samt udvikling og tilpasning af delkomponenter, alt efter kundens behov. Med interesse i udvikling og forbedring af kundernes konkurrenceevne på markedet tilbyder virksomheden kompetencer inden for produktudvikling og effektivisering af eksisterende forretningsgange, herunder konsulentydelser og udvikling inden for mobility, integration, portal, application management og application lifecycle management.

Se mere om hvordan det er at være medarbejder i Commentor i vores karrierevideo.

Ansættelsesdato

Vi vil løbende behandle indkomne ansøgninger og ansættelsesdato vil være hurtigst muligt.

Lokation

Arbejdsstedet er på vores kontor i Glostrup.

Kontaktpersoner

Stillingen refererer til Salgsdirektør Lise Bach Vestergaard og du er velkommen til at kontakte hende på 22236592, hvis du har spørgsmål til jobbet.

Du er også velkommen til at kontakte Talent Acquisition Manager Kristian Hasselbalch (kha@commentor.dk).

Send din ansøgning til job@commentor.dk.

Gem job

Commentor A/S
Publiceret: 15. september 2020

Arbejdssted

Location Glostrup

Job hos virksomheden