Business In­tel­li­gen­ce Frontend Developer & Business Analyst


Kunne du tænke dig at bidrage til udviklingen datadrevne beslutninger? Brænder du for at skabe værdiskabende rapportering, der styrker vores beslutningsprocesser? Så er du måske vores nye Business Intelligence Frontend Specialist og Business Analyst.

Du laver værdiskabende rapporteringen for forretningen 

Som Business Intelligence Frontend Specialist og Business Analyst, vil du i samspil med dine kollegaer, opbygge og udvikle det fremtidige BI-fundament i Systematic. Sammen med dit team, vil du kortlægge og udarbejder processer til brug for løsningsdesign. Din rolle indebærer migrering af eksisterende rapporteringsunivers til PowerBI Premium. Tilmed vil du arbejde med PowerBI Admin og rapportudvikling af Power BI. I Systematic arbejder vi på tværs af organisationen, og i din daglige arbejdsgang vil du, udover dit team, samarbejde med vores Business Process Improvement afdeling samt nøglemedarbejdere i vores interne IT-afdeling.

Du vil få mulighed for at bidrage med dine egne ideer, tanker og erfaringer i processen, og vil bl.a. kaste dig over disse opgaver:

 • Design, scoping og estimering af leverancer
 • Udvikling og design af guidelines
 • Opbygning af nye Azure PaaS baseret Datawarehouse
 • Definere og beskrive best practice og governance for udvikling og drift af datawarehouse og rapportering
 • Distribution af rapporter og opbygning af rapportportal

Stillingen er en af tre aktuelle nyoprettede BI-stillinger.

Bliv udfordret i en dynamisk IT-virksomhed i vækst 

Du får din daglige gang på kontoret i Aarhus, hvor du bliver en del af et stærk kultur præget af frihed under ansvar. Du vil indgå i et nyoprettet team af 4 medarbejdere, der drives af at sætte Business Intelligence på dagsordenen i en forretningsmæssig kontekst. Du træder ind i Systematic på et helt særligt tidspunkt, hvor vi fortsat vækster, og du er derfor med til at præge Systematic gennem dine arbejdsgange, og medvirke til opbygningen af et fuldt datawarehouse setup end-to-end.

Du rykker dig selv og virksomheden professionelt 

Vi forestiller os at du har 5+ års erfaring inden for Microsoft BI Stack og Microsoft BI PaaS Services. Dertil holder du en relevant bachelor eller kandidatgrad inden for IT, Økonomi eller lignende. Det vigtigste er dog, at du med din erfarings- og uddannelsesmæssige ballast har solid forståelse for opgaven, og er selvkørende og struktureret i din arbejdstilgang.

Du holder en eller flere Microsoft certificeringer inden for MSSQL og Microsoft BI-stack, og har bred end-to-end erfaringer med indsigt i BI produktionsværdien. Du evner at sætte dig ind i forretningen og dens behov, og formår at sammenkoble IT, forretning og processer til en sammenhængende leverance. I din arbejdsgang har du fokus på data kvalitet og integritet, og kendskab til agile udviklingsmetoder. Som person er du en holdspiller, der trives i tæt samarbejde med dit team samt kolleger på tværs af organisationen. Du tager ansvar for din egen læring og udvikling, samtidig med du har fokus på opgaven.

Dertil har du gerne erfaring med:

 • Visuelt design og design paradigme
 • User experience og adoption
 • Forretningsanalyse
 • Rapportudvikling
 • Administration af PowerBI Premium instans
 • Gerne følgende udviklingsværktøjer: Visual Studio, Tabular Editor, Management Studio, DAX Editor eller Azure DevOps
 • Kodesprog som eks. Python eller R

Endeligt taler og skriver du flydende dansk og mestrer engelsk på højt niveau.

Vi arbejder med sikkerhedsklassificerede projekter, og derfor skal du som medarbejder i Systematic sikkerhedsgodkendes. Læs mere på http://systematic.com/clearance.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 8943 2000 og spørge efter Mikkel Kvist, Senior Manager, Internal Business Intelligence. Vi behandler ansøgninger løbende, da vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt. Arbejdsstedet er i Aarhus. Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job

Systematic A/S
Publiceret: 16. september 2020

Arbejdssted

Location Aarhus