Business In­tel­li­gen­ce Arkitekt


Har du styr på Microsoft BI-stack, og vil du være med til at præge og udvikle en voksende afdeling i Systematic? Er du samtidig klar til at tage ansvar for den samlede BI leverance? Så er du vores nye Business Intelligence arkitekt.

Du driver vores BI leverancer 

Som Business Intelligence Arkitekt, vil du i samspil med dine kollegaer, opbygge og udvikle det fremtidige BI-fundament i Systematic. Som arkitekt, er din rolle at bidrage til udviklingen af BI arkitekturen, herunder system- og dataarkitekturen. Du vil gå forrest i at udvikle og vedligeholde governance og definere metoder og processer for udvikling og drift. Vi er på en rejse for at gøre Systematics beslutninger datadrevne, og som BI Arkitekt vil du i høj grad være med fra start, og påvirke udfaldet med dine tanker, erfaringer og ideer. Vi arbejder på tværs af organisationen, og i din daglige arbejdsgang vil du, udover dit team, samarbejde med vores Business Process Improvement afdeling samt nøglemedarbejdere i vores interne IT-afdeling.

Du vil bl.a. arbejde med:

 • Opbygning af nyt Azure PaaS baseret Datawarehouse
 • Information management
 • Road-map ansvar for BI leverancer in-house
 • Have ansvar for projektleverancer
 • Understøttelse af Systematic igangværende ERP udskiftning

Stillingen er en af tre aktuelle nyoprettede BI stillinger.

Bliv udfordret i en dynamisk IT-virksomhed i vækst 

Du får din daglige gang på kontoret i Aarhus, hvor du bliver en del af en stærk kultur præget af frihed under ansvar. Du vil indgå i et nyoprettet team af 4 medarbejdere, der drives af at sætte Business Intelligence på dagsordenen i en forretningsmæssig kontekst. Du træder ind i Systematic på et helt særligt tidspunkt, hvor vi fortsat vækster, og du er derfor med til at præge Systematic gennem dine arbejdsgange, og medvirke til opbygningen af et fuldt datawarehouse setup end-to-end.

Du rykker dig selv og virksomheden professionelt

Vi forestiller os at du har 5+ års erfaring inden for Microsoft BI Stack og Microsoft BI PaaS Services. Dertil holder du en relevant bachelor eller kandidatgrad inden for IT, Økonomi eller lignende. Det vigtigste er dog, at du med din erfarings- og uddannelsesmæssige ballast har solid forståelse for opgaven, og er selvkørende og struktureret i din arbejdstilgang.

Du holder en eller flere Microsoft certificeringer inden for MSSQL og Microsoft BI-stack, og har bred end-to-end erfaringer med indsigt i BI produktionsværdien. Du evner at sætte dig ind i forretningen og dens behov, og formår at sammenkoble IT, forretning og processer til en sammenhængende leverance. I din arbejdsgang har du fokus på data kvalitet og integritet, og kendskab til agile udviklingsmetoder. Som person er du en holdspiller, der trives i tæt samarbejde med dit team samt kolleger på tværs af organisationen. Du tager ansvar for din egen læring og udvikling, samtidig med du har fokus på opgaven.

Dertil har du gerne erfaring med:

 • Kubeudvikling
 • Datamodellering
 • End-to-end datawarehouse design
 • Gerne følgende udviklingsværktøjer: Visual Studio, Tabular Editor, Management Studio, DAX Editor eller Azure DevOps
 • Diverse kodesprog som eks. C#, Powershell, etc.
 • Python/R
 • Machine Learning

Endeligt taler og skriver du flydende dansk og mestrer engelsk på højt niveau.

Vi arbejder med sikkerhedsklassificerede projekter, og derfor skal du som medarbejder i Systematic sikkerhedsgodkendes. Læs mere på http://systematic.com/clearance.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 8943 2000 og spørge efter Mikkel Kvist, Senior Manager, Internal Business Intelligence. Vi behandler ansøgninger løbende, da vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt. Arbejdsstedet er i Aarhus. Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job

Systematic A/S
Publiceret: 16. september 2020

Arbejdssted

Location Aarhus