Senior IT-pro­jekt­le­der (ny­op­ret­tet stilling) til dansk Greentech-virk­som­hed


Er du IT-projektleder, der ønsker at være primus motor på et green-field projekt fra idé til implementation? Lyder det interessant med særdeles stor indflydelse, hvor du jævnligt er del af produktkomité med øverste ledelse? Vil du udvikle løsninger med fokus på bæredygtighed, nedbringelse af CO2 og genbrug?

Metso Denmark - der gør cirkulær økonomi til en god forretning - producerer maskiner til grov- og finneddeling af affald. De er blandt verdens førende på området og har stor succes med at gøre bæredygtighed til en god forretning.

”Håndtering af affald er en kæmpe udfordring i mange lande, hvor man enten har midlertidige løsninger eller ikke får det fulde udbytte af affaldet. Vores affaldsneddelere hjælper med at omdanne affaldet til en ressource, og det er bæredygtigt i både en økonomisk og miljømæssig forstand,” siger Uffe Hansen, der er President for Recycling Business Area i Metso Outotec koncernen.

Opgaven som projektleder

I maskinerne er der en række sensorer til opsamling af data. Opgaven som IT-projektleder er at udvikle en ny platform der tager hånd om hele løsningen fra indsamling af data på maskinerne til at omsætte data til forretningsmæssig værdi for både kunder og Metso. Vi har udviklet en version 1.0, der er i drift på en mindre del af vores maskiner og har behov for dig til at drive udviklingen af version 2.0. Vi har endnu ikke lagt os fast på den tekniske løsning og leverandørerne til at udvikle denne. Det er den opgave du står over for sammen med et tværorganisatorisk team og i en afdeling med 9 dedikerede kolleger med hver sit speciale. Du kommer til at referere til Technology Development Manager, Johannes Kjærsgaard.

De primære ansvarsområder

 • Ansvarlig projektleder for store og væsentlige teknologiprojekter - fra idé til implementering.
 • Stakeholder management og et tæt samarbejde med produktkomiteen.
 • Lede udviklingsprocessen og tage det fulde ansvar for de opstillede mål for projektet.
 • Identificere og kvalificere egnede samarbejdspartnere.

Din profil

 • Du har en relevant videregående uddannelse (B.Sc. eller M.Sc), med særligt fokus på IT, og gerne med relevant erfaring indenfor industrien.
 • Du har succesfuld erfaring med projektledelse og udvikling af komplekse IT og teknologi-projekter.
 • Du har en kommerciel interesse, og tager ansvaret for at dine projekter bliver succesfulde.

Vi tilbyder

 • Et nyoprettet job med stor indflydelse og påvirkningsmuligheder
 • At drive projekter fra idé til implementation
 • En virksomhed med flad organisationsstruktur hvor der eksekveres hurtigt
 • Frokostbuffet og en aktiv personaleforening
 • Konkurrencedygtig løn og fokus på work-life balance

Arbejdsadresse: Horsens.

Interesseret?

Rekrutteringen varetages af iHeadHunt, og du kan kontakte Malthe Andersen på +45 60 88 21 26, hvis du ønsker mere information om jobbet. Send dit CV hurtigst muligt til job@iheadhunt.dk mærket “Senior IT-projektleder”. Ansøgning er ikke nødvendig.

Om Metso Waste Recycling

Metso Waste Recycling er en del af Metso-koncernen, og med mere end 800 installationer er de en af verdens førende inden for neddelingsudstyr til industrier, der arbejder med forbrænding, farligt affald, affald til energi, genbrug, bortskaffelse af affald, cementproduktion og kompostering . Der er over 100 dedikerede medarbejdere med base i enten det danske hovedkontor i Horsens eller i salgs- og serviceafdelingerne i Europa, Kina, Asien og USA.

Metso er en verdensledende industrivirksomhed noteret på Nasdaq Helsinki i Finland og omsatte for ca. 3,2 mia. EUR i 2018. Metso beskæftiger over 14.000 mennesker i mere end 50 lande.

Gem job

iHeadHunt ApS
Publiceret: 16. september 2020

Arbejdssted

Location Horsens