Software Developer


Vil du udfordres på teknologi i Danmarks dygtigste IT-virksomhed?

Vi får fortsat mange spændende opgaver i hus og har derfor brug for endnu flere skarpe kompetencer til at hjælpe med at løse dem. Er det dig, der skal med på vores hold?

Du har nu muligheden for at være med til at gøre en forskel på de mange spændende it-projekter, vi arbejder med. Ud fra devisen om mere kode – mindre bureaukrati søger vi ambitiøse og dygtige udviklere med forskellige profiler. Vi søger både dig, der er nyuddannet og dig med flere års erfaring. Det vigtigste er, at du trives i en dynamisk virksomhed i vækst, og at du både kan og vil gøre en forskel.

Commentor er kåret til Danmarks dygtigste it-virksomhed … og det forpligter! Derfor vil du som udvikler hos os komme til at arbejde i et team sammen med andre skarpe udviklere. Vi laver løsninger for kunder som Kamstrup, Siemens, Aalborg Portland, Nykredit, Søfartsstyrelsen og mange flere store kunder. Som udvikler hos Commentor får du en aktiv rolle i leverance af softwareløsninger i alt fra avancerede livskritiske mediotekniske løsninger til logistikken i nogle af verdens største distributionscentre. Vi tør godt love, at du vil blive udfordret og udvikle både dine faglige og personlige kompetencer. Afhængigt af din erfaring vil du skulle stå for oplæring af nye udviklere i en overordnet arkitektrolle, når der skal designes løsninger i salgsprocessen samt på de projekter, hvor du deltager. Derfor er dialog med kunden omkring de tekniske løsninger også en del af jobbet.

Unik mulighed for at arbejde med spændende projekter i en flad organisation I Commentor står døren altid åben. Vi arbejder i en flad organisation, hvor der er fart over feltet, tonen er uformel, og hvor det sociale vægtes højt. Du kommer til at arbejde med mange forskellige projekter og kunder i en organisation, hvor der er kort fra tanke til handling. Fælles for alle vores løsninger er, at vi aldrig går på kompromis med leverancesikkerhed og kvalitet. Vi får tingene gjort og vi holder, hvad vi lover. Det handler til syvende og sidst om vores kunder. Det er dem, vi er til for.

Hvem er du? 

  • Vi søger forskellige udviklerprofiler og forventer, at du besidder én eller flere af følgende kompetencer:
  • Du har en relevant teknisk uddannelse som f.eks. datamatiker, datalog, ingeniør, cand.it. eller lignende.
  • Du kan enten .NET eller Java til fingerspidserne på backend og/eller frontend-siden.
  • Du har erfaring med, eller vil gerne lære om Cloud platforme som Azure og AWS.

Du kommer til: 

  • at udvikle softwareløsninger, der imponerer vores kunder – og hvor DU vil spille en vigtig rolle i hvert eneste projekt
  • at arbejde med design og beskrivelse af løsningen til udvikling og levering hos kunden 
  • potentielt, at agere som konsulent, når vores kunder har behov for hurtig og kompetent udviklingsbistand 
  • at få ansvar for hele processen fra udvikling til vedligeholdelse af større eller mindre dele af vores løsninger, afhængigt af din erfaring 
  • at levere varen 
  • at udvikle dig og blive endnu dygtigere.

Om Commentor 

Commentor er et dansk udviklingshus, der leverer kundespecifikke softwareløsninger til forretningskritiske systemer. Med kontor i både Aalborg og Glostrup efterstræber vi at tilbyde vores kunder det bedste samarbejde og derigennem udvikle et ideelt løsningsforslag, der matcher deres behov. Commentor er en uafhængig it-leverandør, og vi arbejder både med levering af hele projekter samt udvikling og tilpasning af delkomponenter alt efter vores kunders behov. Med interesse i udvikling og forbedring af kundernes konkurrenceevne på markedet tilbyder vi kompetencer inden for produktudvikling og effektivisering af eksisterende forretningsgange, herunder konsulentydelser og udvikling inden for mobility, integration, portal, application management og application lifecycle management.

Se mere om hvordan det er at være medarbejder i Commentor i vores Karrierevideo.

Vi glæder os til at lære dig at kende! Så skynd dig at sende din ansøgning til job@commentor.dk.

Vi behandler løbende de indkommende ansøgninger og ansættelsesdato vil være hurtigst muligt.

Læs mere om din nye arbejdsplads på: commentor.dk.

Kontaktperson

Kristian Hasselbalch
m: +45 22 60 24 87

Gem job

Commentor A/S
Publiceret: 21. november 2020

Arbejdssted

Location Glostrup