Vi leder efter en da­ta­dre­vet BI backend-udvikler


Til IDAs eksperimenterende team Data & Digitale Kanaler søger vi en BI backend-udvikler med nogle års erfaring eller evnerne, der svarer til det samme.

Vi er ikke bange for at prøve nye teknologier af. Vi forventer, at du også tør drible afsted alene med problemløsning, og at du formår at dokumentere løsninger, så det er forståeligt for resten af forretningen, der ikke deler din faglighed.

Dine opgaver i IDA

I den perfekte verden får vi en kollega, som har stor lyst til at lære nyt og selv opsøger løsninger på de udfordringer, der opstår i et nyskabende team.

Derfor søger vi også en erfaren BI backend-udvikler, gerne med 3-5 års erfaring, men hvis du kan genkende dig selv i vores tech stack og opgaver, så er dine evner mere afgørende.

Dine opgaver kunne helt praktisk være integration af datakilder til IDAs dataplatform som fx data fra Microsoft Dynamics CRM til vores dataplatform. Du vil også være med til at udstille IDAs machine learning modeller til vores IT-udviklere.

Vi sætter pris på stærk dataforståelse og medarbejdere, der kan samarbejde struktureret med IT-udviklere og andre fagligheder på tværs af organisationen. Og så vil vi skabe løsninger, der virker i praksis, hvorfor du skal kende din metier godt nok til at vide, hvornår du skal slippe teorien og være pragmatisk – og hvornår det modsatte er tilfældet.

Den ideelle kandidat

  • Er en erfaren bruger af SSIS, SSAS (Tabular) og PowerBI
  • Kender til og kan bruge T-SQL, C#, DAX, BIML og YAML (Azure pipelines)
  • Kender gerne til et eller flere af disse tools: xUnit, Octupus og Azure DevOps platformen
  • Det er en fordel, hvis du har arbejdet med en eller flere af: Microsoft Dynamics CRM, HeroBase, Axapta og integration af et marketing automation system
  • Er selvkørende og følger ting til dørs
  • Er god til og glad for teamwork
  • Er villig til løbende at udvikle sig selv, teamet og forretningen

Som person ser vi gerne, at du evner at fordybe dig og er nysgerrig på at lære nyt, samtidig med at du kan koble dit arbejde til resten af forretningen med god dokumentation til gavn for dine kolleger.

Det får du i IDA

I teamet arbejder vi ud fra de Agile Principper SCRUM. Rent praktisk kommer du til at arbejde i et fuldt BI set-up med CI/CD, hvilket inkluderer automatiske tests i xUnit og versions kontrol. Dette faciliterer hurtige, løbende iterationer i udviklingen. Vi bruger primært Microsoft Stack on-prem, men stræber mod diverse cloud services.

Du bliver en del af et større team, hvor du ud over en dataarkitekt/backend udvikler, frontend BI-udvikler og en Product Owner/Behavioral Data Analyst deler hverdag med site managers, en digital marketing manager og en digital forretningsudvikler. Teamet er en del af afdelingen Digitalisering og Markedsføring.

Corona har bevist for os, at rigtig meget kan klares hjemmefra. Så arbejdsugens 37 timer afvikles med mulighed for flekstid, og vi arbejder fri af tid og sted, hvilket betyder at du får stor frihed til at tilrettelægge din arbejdstid og -sted i samspil med nærmeste leder. Når vi møder ind, har vi smuk udsigt over Københavns havn, samt en fremragende frokostordning.

Samtidig er IDA et hus, hvor vi samarbejder på tværs af afdelinger ofte med mange forskellige kompetencer på de store projekter. Vi sætter pris på medarbejdere, der brænder for at skabe værdi, men du skal stadig kunne nå hjem og hente ungerne eller have tid til fredagsbaren i naboafdelingen.

I de værdimæssigt højere luftlag har vi et benhårdt princip om at understøtte FN's verdensmål for en mere bæredygtig fremtid, og det gør vi ved at sætte vores mange vidende medlemmers kompetencer i spil. Du skal være med til at indsamle og kvalificere, den data vi har adgang til, så vi kan betjene hus og medlemmer bedst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte os

Spørgsmål kan stilles til Marie Louise Jensen, Gruppeleder, tlf. 60188083 | mlj@ida.dk.

Du bedes ringe torsdag ml. kl. 9.30-11 og tirsdag ml. kl. 13-15.

Kan du se dig selv i ovenstående, vil vi glæde os enormt meget til at læse din ansøgning! Ansøgningsdeadline er 4. oktober, men vi kalder løbende til samtale.

Bemærk, at du kun kan søge jobbet via vores rekrutteringssystem. Vi tager ikke imod ansøgninger pr. mail eller lignende.

Gem job

Ingeniørforeningen, IDA
Publiceret: 16. september 2020

Arbejdssted

Location København