Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Skan­di­na­visk IT-hus søger erfaren In­fra­struk­tur Spe­ci­a­list

Vil du arbejde med komplekse og spændende opgaver inden for Windows, netværk, firewall og sikkerhed? Så kan du være den nye Infrastruktur Specialist, FDC søger.

Som vores nye Infrastruktur Specialist favner du bredt på Windows Server-platformen, samtidig med at du evner at gå i dybden med specifikke emner. Du har også kendskab til netværk og firewall, og sikkerhed er en indlejret del af dit mindset.

Dertil kan du dine netværksteknologier og har solid erfaring med at designe, implementere og vedligeholde robuste, redundante enterprise-datacenterløsninger.

Du bliver en del af en moden driftsafdeling, Shared Services, med ca. 20 dygtige teknikere, der står for alt fra forretningskritisk applikationsdrift til håndtering af infrastruktur i to topmoderne datacentre og private clouds. Vi drifter virksomhedens kommunikations- og IT-systemer og er med i alle dele af processen; fra tilbudsskrivning og projekter, til daglig drift, fejlfinding og performance tuning.

Dine arbejdsopgaver

Du vil indgå i et team bestående af dygtige og engagerede kollegaer. Du vil dagligt arbejde med Windows-platformen – IIS, sikkerhed, certifikater, load-balancing og applikation firewall samt generel optimering og fremtidssikring af infrastruktur og applikationer. Du vil have selvstændige ansvarsområder primært inden for firewall og netværk og vil ellers indgå i teamet, der er med til at sikre FDC og FDC’s kunder stabile løsninger med høj tilgængelighed og sikkerhed.

Vi forventer, at du som en del af dit fremtidige team byder ind med viden og entusiasme i forhold til netop det, som du brænder for. Vi opfatter os selv som et fagligt stærkt og kompetent team, hvor vi i et tæt samarbejde formulerer og sikrer realiseringen og implementeringen af vores nuværende og fremtidige IT-arkitektur. Samtidig løfter vi i flok de drifts- og vedligeholdelsesopgaver, der følger den strategi, som vi og resten af FDC har valgt – herunder for eksempel 3. level-support til vores slutbrugere.

Hos os får du mulighed for at være med i alle faserne af den cyklus, som vores løsninger altid skal igennem – arkitektur, design, implementering og drift – og vi forventer, at du bidrager med ideer og udfordringer til både eksisterende løsninger og den nødvendige videreudvikling af vores infrastruktur.

Dine kvalifikationer

For at lykkes i rollen forestiller vi os, at du har minimum 3 års erfaring med komplekse løsninger. Du er altid på udkig efter nye, mere effektive værktøjer og metoder og sætter en ære i at være fagligt opdateret inden for dit område. Du har lyst til at udvikle dig og tage ansvar, i tæt samarbejde med dine kolleger.

Som person trives du med en uforudsigelig hverdag. Du er garant for at levere professionel service og kan selv prioritere dine opgaver samt fastholde overblik og fokus på slutmålet.

Herudover forestiller vi os, at du:

  • Har kendskab til Check Point, Cisco-netværk, herunder switch og routere med MPLS
  • Er vant til at arbejde med Windows, VMware, Powershell, MS SQL
  • Er selvkørende, skarp til at planlægge, strukturere og dokumentere dit arbejde
  • Har gode kommunikationsevner – både på dansk og engelsk
  • Er en teamplayer, har ordenssans og kan smile selvom det går stærkt
  • Er god til at samarbejde med både kunder og kolleger på tværs af organisationen

Vi arbejder ud fra ITIL’s rammeværk tilegnet principperne i SAFe (Scaled Agile Framework), og som en del af teamet vil du løbende være med til at prioritere, planlægge og fordele arbejdsopgaverne.

Du bliver en vigtig del af en dynamisk virksomhed med omkring 110 engagerede ansatte præget af stor faglighed, vide rammer og en åben, uformel og humoristisk omgangstone samt en stærk social kultur med blandt andet sportsklubber, fredagsbar og fitnesscenter.

Vi bor i Ballerup, tæt på offentlig transport – og vi har fleksible og attraktive ansættelsesvilkår med en god kantineordning, sundhedsforsikring og mulighed for fysioterapeut/osteopat samt medarbejderdrævede aktiviteter inden for løb, vin, golf med mere.

FDC er ejet af hollandske Total Specific Solutions (TSS), hvilket giver muligheder for udvikling og vidensdeling på tværs af landegrænser.

Bemærk, at du skal kunne fremvise en acceptabel straffeattest.

Interesseret?

Klik på nedenstående link for at søge jobbet. Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent, Jens Wang, på 7245 9074.

Har du spørgsmål til jobindholdet, så kontakt IT direktør Carsten Spanggaard på tlf.: +45 2022 4501.

Ansøgninger der ikke er sendt via linket, vil ikke blive taget i betragtning til jobbet.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Kontaktperson

IT-rekrutteringskonsulent
Jens Frederik Wang

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 16. september 2020

Arbejdssted

Location Ballerup