IT-pro­jekt­le­der med erfaring fra den fi­nan­si­el­le sektor


Vil du deltage i udviklingen af nye IT-platforme og forretningsområder i SDC? Vil du gøre brug af dine kompetencer som IT-projektleder til at spille en vigtig nøglerolle i projekter med udvikling af nye bank og investeringsplatforme?

Bliv del af et professionelt projektledercommunity

Vi søger en IT-projektleder til vores team af Projektledere, der kan lede projekter i området for Corporate Banking. Når du kommer til SDC, bliver du en del af et dynamisk miljø baseret på tillid og åbenhed, og hvor du kan dele din viden med mere end 40 projektledere. Vi er organiseret i en matrix organisation og du får mulighed for at komme rundt i organisationen på projekter i SDC’s organisation.
Som projektleder får du stor indflydelse på dine projekter og kan samtidig sparre med dine kollegaer i projektlederafdelingen.

Central rolle i IT-udvikling af nye bank platforme

Som IT-projektleder vil du arbejde tæt sammen med projektejere i Corporate Banking udviklingsområdet. Corporate Banking området har en lang række højt specialiserede teams, der udvikler og styrer systemer inden for Investment Banking området. Arbejdsmiljøet er karakteriseret af åbenhed, engagement og uddelegeret ansvar og team samarbejde. Her vil du samarbejde tæt med en lang række specialiserede stakeholders i organisationen.

Dit ansvar vil være at lede projekter fra initieringsfasen til organisatorisk implementering. Projekter i Corporate Banking er karakteriseret af høj kompleksitet, der involvere mange systemer og komplekse forretningsområder sammen med et netværk af både interne og eksterne stakeholders.

Bidrage til agile rejse i SDC

Som projektleder i SDC vil du have muligheden for at bidrage til den agile rejse i SDC. Vi tester ny agil metode i et antal pilotprojekter. Derudover er vi i gang med at udvikle en ny agil projektmodel, hvor du får mulighed for at bidrag til udvikling og implementering.

IT-projektleder med erfaring fra den finansielle sektor

  • Du har solid erfaring med projektledelse af IT-udvikling og en succesfuld historik med at levere projekter på budget, tid og scope.
  • Du har erfaring fra den finansielle sektor med IT-projekter der involverer Front, Middle eller Backoffice områder.
  • Du har en relevant bachelor eller master grad, og måske også teoretisk viden om finansielle produkter.
  • Du taler engelsk på et professionelt niveau og du kan også forstå svensk og norsk.
  • Du har en IPMA C certificering eller en tilsvarende certificering inden for projektledelse.
  • Du har interesse og viden om regulering af finansmarkederne lokalt og på europæisk basis.

Du har stærke kommunikative kompetencer og samarbejdsevner og har et analytisk mindset. Du er en udpræget teamspiller, du er proaktiv og tager ansvar og sætter pris på en omskiftelig arbejdsdag. Du ser en glæde i at lære nyt og er serviceminded mod både kollegaer og kunder.

Som medarbejder hos os, får du rigtig fine og fleksible arbejdsvilkår, herunder flekstid, pensionsordning og sundheds- og tandlægeforsikring. Og det stopper ikke her, for ud over den lovbetingede ferie får du en 6 ferieuge, 5 ekstra fridage, forhøjet feriegodtgørelse m.v.

Ansøgning og kontaktinformation

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Team Lead i Projektleder afdelingen Christian Lauridsen på +45 2925 5241. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV.

Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at ansøge, da vi finder mangfoldigheden som værende en styrke som bidrager til vores fælles succes.

Ansøgningsfrist: 28. september 2020.

Gem job

SDC A/S
Publiceret: 16. september 2020

Arbejdssted

Location Ballerup