Developer with MS Database Ex­pe­ri­en­ce


Brænder du for udvikling af IT-løsninger? Vil du være en del af et velfungerende team med god sparring og spændende kundedrevne opgaver? Som vores nye kollega, vil du skulle arbejde selvstændigt på innoverende løsninger gennem en proces, hvor du i høj grad vil være med til at præge retningen.

KMD er blandt Danmarks største it- og softwarevirksomheder med afdelinger i København, Aarhus, Odense og Aalborg. Hovedparten af KMD's forretning udspringer af egen softwareudvikling, og virksomheden udvikler og leverer it-løsninger til kommuner, regioner, stat og private virksomheder.

KMD A/S har en årlig omsætning på ca. 6 mia. Kr. og 3200 ansatte i hele Danmark, Sverige, Norge og Polen. Blandt KMD’s datterselskaber er BanqSoft, Edlund og Charlie Tango. KMD har i 40 år spillet en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske velfærdssamfund, og virksomheden har sin andel i, at den offentlige sektor i Danmark i dag fremstår som en af de bedst drevne, mest effektive og digitale offentlige sektorer i verden.

Siden 2018 har KMD været ejet af den japanske NEC Corporation. 

Om jobbet

Som vores nye kollega vil du indgå i en dynamisk forretningsenhed, KMD Data, Information Management and Analytics (DIMA) med en resultatorienteret ledelsesstil, hvor der er højt til loftet og mulighed for både faglig og personlig udvikling. Til gengæld forventer vi, at du er selvkørende, tager ansvar og forstår at kommunikere med dine kollegaer.

Du kommer til at arbejde i et stærkt fagligt fællesskab i DIMA med 165 erfarne kollegaer, hvor fokus er at levere værdiskabende projekter og produkter til det offentlige og det private marked. Dette sker i projektteams, hvor projektledere, forretningsspecialister, BI-konsulenter og udviklere arbejder tæt sammen om at løse kundernes udfordringer.

Teamet, du ansættes i, har kontor i Ballerup og består af 4 kollegaer, der arbejder med analytisk-orienterede opgaver samt database-opgaver. I teamet optræder en flad organisationsstruktur, hvor der er fokus på tillid, selvstændighed og ansvar. Som udvikler i teamet vil du have god mulighed for sparring om dine arbejdsopgaver, men det forventes også, at du selv tager initiativ og søger løsningsforslag til de faglige udfordringer. Du vil desuden skulle samarbejde på tværs af vores organisation, indgå i dialog med kunderne og være medvirkende til at sikre den rigtige balance mellem deres ønsker, projekttimer og værdien af løsningen.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • Arbejde som en del af et team på kundedrevene opgaver.
 • Arbejde med nyudvikling.
 • Deltage i videreudvikling og vedligeholdelse af eksisterende løsninger. 
 • Foretage behovsafklaringer sammen med kunder og forretningsspecialister.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse, gerne kombineret med solid erfaring inden for felter som:

 • Datamodellering
 • Microsoft SQL Server: SSIS og SSAS, SQL og DDL
 • BI værktøjer (PowerBI, Targit, o.l.)

Derudover vægtes det positivt, hvis du har erfaring inden for felter som:

 • .Net/C#
 • Azure 
 • Devops Pipeline
 • CICD
 • Angular
 • Docker
 • Kubernetes

Vi forventer absolut ikke erfaringer inden for samtlige af de ovennævnte felter - det vigtigste er, at du arbejder proaktivt, motiveret, er konstruktivt tænkende og kan sætte dig ind i nyt materiale, samt at du er god til at sætte dig ind i kunders specifikke udfordringer og ønsker. Desuden forventer vi, at du kan begå dig ubesværet på både dansk og engelsk, du trives med at være en del af et team, og du har ”flair” og begejstring for udvikling.

KMD som arbejdsplads

KMD er Danmarks største, sjoveste og mest seriøse IT-legeplads. Vi er ca. 3000 medarbejdere, der arbejder med Java, Microsoft, Mainframe, SAP, arkitektur, test og projektledelse. I KMD er vi ligeglade med, hvor du får dine gode ideer. Bare du deler dem med os. Er du klar til at logge på dit livs stærkeste netværk?

Vil du vide mere?

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, så kontakt Head of Section Emil Sarauw på telefon 20 70 86 05.

Ansøgningsfristen er 18. oktober, men vi slår til når vi finder den rette, så send os gerne din ansøgning og dit CV allerede i dag.

KMD (a NEC company) is committed to provide equal opportunities. Hence, we invite all qualified interested applicants to apply for career opportunities. At KMD all aspects of employment and cooperation including the decision to hire /cooperate with will be based on merit, competence, performance, and business needs without regard to race, colour, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, age, disability, or any other status protected under local anti-discrimination legislation.

Gem job

KMD A/S
Publiceret: 17. september 2020

Arbejdssted

Location Ballerup