Business Unit Manager, Cisco - Ledelse & for­ret­nings­ud­vik­ling


Motiveres du af ledelsesopgaven? Har du passion for at arbejde med en af IT-markedets mest spændende producenter og ledende teknologier? Har du ambition om at skabe de bedste resultater og værdi for dine partnere? Så har vi jobbet til dig.

Du vil få ansvaret for og blive del af et stærkt team, som en af dine kommende kollegaer Hanne Kjærgaard beskriver:

”Cisco forretningen er i rivende udvikling, så vi keder os aldrig. Vi er et lille team, hvor vi løfter i flok, og hver kollega tager stort ansvar -  altid i en atmosfære med plads til sjov og humor i hverdagen”.

Jobbet

Du vil som leder for Cisco teamet have ansvaret for at sikre teamets fortsatte høje motivations- og kompetenceniveau, ligesom du skal sikre at både vores nuværende og fremtidige partnere (vores kunder) foretrækker at samarbejde med Tech Data samt udvikle deres kompetencer og forretning på Cisco området.

Du vil dels stå for at udvikle den eksisterende forretning med eksisterende partnere og dels skulle drive øget vækst inden for specifikke kundesegmenter, herunder klarlægge behov, opbygge relationer, forstå kundebehov og stå for salgsfremmende aktiviteter. Du vil samtidig drive og eksekvere på de tiltag, der skal til for at sikre vækst inden for produktporteføljen samt bringe Cisco’s nye strategiske forretningsområder til markedet i samarbejde med Cisco og ikke mindst sammen med Tech Data’s produkt- og løsningsportefølje.

Din hverdag vil således blive præget af mange forskelligartede opgaver herunder f.eks.:

  • Salgsansvaret for Tech Data’s Cisco forretning og team i Danmark
  • Drive salg til eksisterende partnere samt opdrive og udvikle nye partnere
  • Udvikling, ejerskab og gennemførelse af Cisco forretningsplan & strategi
  • Eksekvering af den lagte strategi og sikre vækst på aftalte KPI’er
  • Udarbejdelse af salg- og markedsføringsplaner samt andre kommercielle aktiviteter, i samarbejde med teamet, Cisco og Tech Data’s nordiske marketing team
  • Fremme en højtydende kultur i teamet og sikre den mest effektive organisation af teamet og dets brug af værktøjer til at maksimere salg og kundetilfredshed
  • Opbygge tæt samarbejde med salg internt (cross selling) og hos Cisco, og definere fælles go to market planer

Stillingen er en fuldtidsstilling i Birkerød med tiltrædelse hurtigst muligt.

Din profil

Som person har du flair og interesse for ledelse samtidig med, at du har et ubetinget kommercielt gen. Det er en fordel at have kendskab til Cisco’s teknologier men ikke et krav. Vi forventer derimod, at du har passion og interesse for IT-infrastruktur og er velbevandret i netværk, server, security og eller lignende teknologier.

Du er god til at skabe relationer til både partnere og leverandører, og du motiveres af resultater.

Du reagerer hurtigt og professionelt på partnernes henvendelser. Du er udadvendt og energisk og har samtidig sans for detaljer - også i situationer, hvor tingene går stærkt. Du kan arbejde selvstændigt, men du er samtidig en teamplayer, der trives med at være en del af et team, hvor tempoet er højt, energien og humoren god samt hvor vi hjælper hinanden.

Hvad kan vi tilbyde?

En spændende stilling med stor grad af frihed og ansvar, hvor du får mulighed for i høj grad selv at præge din egen hverdag og sætte retningen. Sparring og videndeling er i højsædet, og du vil få god støtte fra teamet. Vi har en uformel kultur, højt til loftet og en flad organisation, hvor vi samarbejder tæt i teamet og på tværs af teams. Vi er en international virksomhed med gode udviklingsmuligheder.

Ansøgning og hvis du vil vide mere

Send dit CV og ansøgning hurtigst muligt via linket "Søg jobbet her" og senest den 30. oktober. Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, og vi vil indkalde løbende til samtaler. Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Vi modtager udelukkende ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Brian Trolle på brian.trolle@techdata.com.

Om Tech Data

Tech Data er en af verdens største distributører af teknologiske produkter, services og løsninger.

Virksomhedens avancerede logistikkapacitet og tillægstjenester muliggør det for 120.000 forhandlere i mere end 100 lande, effektivt og omkostningseffektivt at støtte de forskellige slutkunders teknologiske behov. Besøg www.techdata.com for mere information.

Tech Data Denmark er en del af den internationale Tech Data Group med aktiviteter i USA, Latinamerika og Europa. Tech Data, Advanced Solutions er ubetinget den største Enterprise distributør på verdensplan. Vi er repræsenteret i alle fire lande i Norden med centralt varelager på 26.000 m² og konfigcenter på 900 m² i Jordbro syd for Stockholm og med salgskontorer i landene. Det nordiske selskab har i dag 600 ansatte. Hver måned betjener vi mere end 7.000 aktive kunder og håndterer dagligt 8.000 transaktioner fordelt på mere end 35.000 varer i hele Norden.

Vores danske kontorer ligger i Birkerød og i Aalborg, og vores nordiske hovedkontor ligger ved Stockholm, Sverige.

Gem job

Tech Data Denmark ApS
Publiceret: 19. oktober 2020

Arbejdssted

Location Birkerød