Softwa­re­ud­vik­ler

Til Unik Bolig søger vi en erfaren og ambitiøs udvikler, der vægter sund arkitektur og kvalitet højt.

Vores kunder udvikler sig konstant og vores opgave er at vi sammen med kunderne får fundet løsninger der matcher deres behov. Hos Unik arbejder vi agilt og det betyder medbestemmelse, faste teams, kompetenceudvikling og en stræben efter at få kunderne tæt på.

Vi lægger stor vægt på, at du som udvikler er stolt over det resultat du levere og at du ikke går på kompromis med kvalitet og sund arkitektur. Du ser muligheder frem for begrænsninger og du kan hurtigt og nemt omsætte behov til software, der hurtigt skaber værdi for vores kunder.

Du har gennem dine tidligere jobs oparbejdet en høj faglighed og har derved mellem 3-5 års erfaring med softwareudvikling. Du bidrager konstruktivt til, at teamet bliver bedre sammen og du er ikke bleg for at lære nyt eller lære fra dig.

Du er nysgerrig på hvad der rører sig teknologisk og har løbende opdateret dine kompetencer. Du evner at sætte spørgsmålstegn ved plejer og komme med alternativer.

Kvalifikationer

Vi forventer, du har en relevant længerevarende IT-uddannelse som bachelor, ingeniør, datalog eller tilsvarende. Du skal have mindst 3-5 års erhvervserfaring, meget gerne som udvikler i #C eller som frontendudvikler i React eller JavaScript.

Det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til flere af nedenstående områder:

  • Udvikling af store administrative applikationer
  • Domain Driven Design
  • .Net og C#
  • React og det omkringliggende framework
  • Unittest og kvalitetssikring
  • GIT
  • Agil udvikling (Scrum/Kanban mv.)

Vi skaber unikke softwareprodukter

I hjertet af Vejle tæt på banegården ligger Unik System Design. Vi er en moden, men moderne virksomhed, der har arbejdet agilt i over 2 år. Hos Unik udvikler vi software til mennesker, der arbejder med bolig- og ejendomsadministration. I et tæt samarbejde med vores kunder har vi gennem 35 år udviklet fleksible og resultatskabende løsninger, der sætter brugerens hverdag i centrum.

En del af vores succes handler selvfølgelig også om, at vi har vanvittigt dygtige og engagerede medarbejdere. Medbestemmelse og kompetenceudvikling står højt på vores agenda.

Bliv en del af noget unikt

I Unik har vi en flad organisationsstruktur. Vi vægter kvalitet, glade kunder og faglig udvikling højt. Vi har en uformel stemning, hvor det ikke kun er det faglige, der er i fokus. Vores medarbejdere skal have de rette personlige kvalifikationer for at fungere i en uformel organisation, hvor der er en stor grad af selvstændighed.

En af Danmarks bedste arbejdspladser*

Bag vores software står 170 passionerede mennesker med unik brancheerfaring fra begge sider af bordet. Vi kender vores kunder, deres hverdag og rutiner. Og vi tror på, at det er forudsætningen for stærke it-løsninger.

Vi har også flere veletableret Esport hold både i CS og COD, som konkurrerer på forskellige niveauer i Kollega Liga og Firma Liga

*Great Place to Work har kåret os som en af Danmarks bedste arbejdspladser. Som medarbejder hos os, bliver du en del af noget unikt, med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse, der føler en fælles stolthed over arbejdspladsen.

Gem job

Unik System Design A/S
Publiceret: 22. september 2020

Arbejdssted

Location Vejle