Erfaren video- og UC-konsulent til Eltel Networks


På vegne af Danmarks førende intranet-virksomhed, Eltel Networks A/S, søger vi en ny kollega til deres team af dygtige og kompetente UC/VOICE-konsulenter.

Eltel hjælper store danske virksomheder, både offentlige og private, med at drive deres kritiske UC- og videoløsninger. Eltel har opbygget et stærkt, dedikeret team, som arbejder med rådgivning, design, implementering og fejlretning på UC- og videoløsninger for virksomheder i hele landet, dog primært på Sjælland og i Trekantområdet.

Stillingen

Den ideelle kandidat er erfaren Cisco Collaboration- og videokonsulent, som har mod på samt lyst og kvalifikationer til at varetage drift samt design- og implementeringsprojekter inden for områderne Cisco Video og UC. Projekterne kræver kompetencer på minimum CCNA Collaboration-niveau. Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med kunder, projektledere og kolleger.

Dette er en mulighed for at være med til at sikre værdiskabende og effektive video- og UC-løsninger, som opfylder kundens behov med levering til tiden og i høj kvalitet.

Det er vigtigt teamet lever op til kundernes forventninger om, at agere hurtigt og professionelt, har en proaktiv tilgang til opgaverne, er handlekraftige og fører en sag helt til dørs.

Din baggrund

  • Du har en solid teoretisk og erfaringsmæssig baggrund inden for video og Cisco UC samt erfaring med Windows eller Linux.
  • Du besidder erfaring og viden omkring Windows-server, VMware, netværk og routing.
  • Du er i stand til at afdække behov og formidle viden på kundedefinerede projekter.
  • Det er vigtigt du kan aflevere en ren straffeattest og være i stand til at opnå en PET-godkendelse til sikkerhedsniveauet ”Hemmelig”.

Din personprofil

  • Du er handlingsorienteret, proaktiv og beslutningskraftig, samtidig med at du har en serviceminded, struktureret og analytisk tilgang til dit arbejde.
  • Du er en teamplayer og besidder gode evner i forbindelse med samarbejde og kommunikation.
  • Du har en positiv indstilling til livet, er tolerant og har humoristisk sans – også når det går stærkt.

Eltel tilbyder

Et spændende og udviklende job i en virksomhed, som er i kraftig udvikling, og som udfører en bred vifte af ydelser. Eltel værdsætter frihed under ansvar i en resultatorienteret kultur, og samarbejde med dygtige engagerede kolleger. Der er desuden gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Desuden en attraktiv lønpakke, der forhandles ud fra dine kvalifikationer.

Arbejdssted

Dit arbejdssted vil være på vores kontor i Herlev, Aarhus eller Vejle, alt efter hvor du bor. Der må forventes, at arbejdsopgaverne er spredte over hele landet, hvorfor rejsetid kan forekomme.

Gem job

Recruit IT ApS
Publiceret: 7. oktober 2020

Arbejdssted

Location Herlev, Aarhus eller Vejle