IT Support Analyst i Aarhus


Vil du være med til at sikre altid tilgængelige og optimerede IT-systemer og -værktøjer samt bidrage til at udvikle fremtidssikrede IT-løsninger hos DLA Piper Denmark? Vi leder efter en ny kollega til vores IT-afdeling, hvor vi hjælper hinanden i et energisk og uformelt arbejdsmiljø og tilsammen supporterer vores to kontorer.

Om stillingen

Vores IT-afdeling består af i alt syv personer, hvoraf to er tilknyttet vores kontor i Aarhus, mens de resterende fem er placeret i København. Du vil få en tæt kontakt med hele teamet samt resten af firmaet i København og Aarhus, der omfatter ca. 350 personer.

Vores stærke samarbejde med DLA Pipers internationale IT-afdeling giver os unikke muligheder samt adgang til dygtige ressourcer. Udover drift og support af systemerne, er vores vigtigste rolle i IT-afdelingen at fokusere på de mere udviklingsorienterede opgaver, der gør en forskel for brugerne i virksomheden.

Som IT Support Analyst vil du få en alsidig hverdag med opgaver af forskellig karakter, herunder:

 • servicering, first- og second-level support af medarbejdere i Aarhus samt fjernsupport til vores kontor i København
 • personlig og telefonisk brugersupport på PC’er, mobiltelefoner og andet IT-udstyr
 • support på Windows 10, Office365, ERP-system, DMS, SCCM, Skype for Business, Exchange, Active Directory, SQL samt anden forretningssoftware og diverse cloud løsninger
 • varetagelse af IT-lager og indkøb af IT-udstyr i Aarhus
 • særskilt ansvar for udvalgte projekter, dokumentationsopgaver samt uddannelses- og kommunikationsbehov vedr. IT-forhold

Din profil

Vi forestiller os, at du:

 • har en relevant IT-faglig uddannelse som IT-supporter, IT-tekniker, datamatiker eller tilsvarende
 • har et højt fagligt niveau og gerne 3-5 års erfaring med IT-support
 • er kvalitetsbevidst, udadvendt og har en naturlig sans for service
 • er struktureret og trives med praktiske opgaver
 • kan arbejde både selvstændigt og som en del af et team
 • kan holde hovedet koldt og bevare overblikket - også når det går stærkt
 • formår at kommunikere tydeligt både skriftligt og mundtligt samt forstår værdien af videndeling

Medarbejder i DLA Piper Denmark

Som medarbejder hos os kan du forvente at blive en del af en moderne og professionel organisation, der har fokus på både din trivsel og din faglige såvel som personlige udvikling. Vi er en social arbejdsplads med en enestående kultur og med imødekommende og engagerede kollegaer, højt til loftet samt gode og fleksible ansættelsesvilkår. Vi tilbyder desuden hjemmeopkobling, iPhone, frokostordning, massageordning samt pension og forsikringer.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-chef Brian Bremer på telefon: 33 34 03 85 eller e-mail: brian.bremer@dlapiper.com.

Send din ansøgning

Lyder ovenstående som noget for dig, så registrér din ansøgning sammen med dit CV og andre relevante dokumenter via linket. Vi afholder samtaler løbende i takt med modtagelsen af ansøgninger.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Gem job

DLA Piper
Publiceret: 24. september 2020

Arbejdssted

Location Aarhus