Konsulent til populær ERP-løsning

Vi søger en profil med ERP-erfaring til vores Dynamics NAV/365 Business Central konsulent-team.

Lyder dette som noget for dig?

Hos Logos Consult har vi fokus på, at

 • Du når dine mål og deadlines – uden at gå på kompromis med et velafbalanceret arbejds- og privatliv
 • Allokere realistisk tid til opgaverne – vi kommunikerer med hinanden og vi afstemmer, hvem, der gør hvad
 • Du videreudvikler dig, så du altid har kompetencerne til at gøre dit job bedst muligt

Vi er meget opmærksomme på, at vi tilføjer opgaver og udvider dit kompetencefelt i et tempo, der passer dig. Hermed oplever du en god start hos os og i dit samarbejde med vores kunder.

Lyder dette som noget for dig, så glæder vi os til at byde dig velkommen som vores nye kollega.

Hos Logos Consult har vores konsulent-team et bagland af professionelle programmører. Det betyder for dig, at du kun skal fokusere på det, du gør bedst – at være konsulent.

Dine opgaver

Hos Logos Consult leverer vi Dynamics 365 Business Central og Dynamics NAV-løsninger til mellemstore virksomheder i Danmark.

Som konsulent bliver dine opgaver:

 • Analyse af kunders forretningsprocesser
 • Afholdelse af workshops
 • Rådgivning
 • Support
 • Undervisning, både ude hos kunden og i vores egne kursuslokaler

Vi forventer, at du har et indgående kendskab til Microsoft Dynamics NAV eller andet ERP-software og solid praktisk erfaring med programmets funktionalitet til at understøtte økonomi og handel. Det vil være en fordel for dig, hvis du kan supplere med indsigt i projekt- eller produktionsstyring.

Om dig

Vi forventer, at

 • Du har erfaring indenfor ERP-software som fx Dynamics NAV, Business Central, AX, C5, XAL, Maconomy mv.
 • Du kan arbejde selvstændigt og selv styre dialogen med kunder for at følge op på opgaver
 • Du kan indgå i projektarbejde og samarbejde med kunde, andre leverandører og kolleger for at nå i mål med projektet

Du finder det spændende at finde løsninger, der dækker kundens behov – både ved at vælge den rigtige funktionalitet i standardprogrammet og ved at definere robuste programtilpasninger i samarbejde med vores udviklingsafdeling.

Du får mulighed for at tage ansvar for projekter og indgå tæt samarbejde med kunderne. Vi arbejder i teams i forbindelse med Dynamics NAV/Business Central-implementeringer, og du vil derigennem få den rolle, der passer bedst muligt ind i dit speciale.
Du skal kunne beherske dansk i skrift og tale.

Hvorfor skal du fortsætte din karriere hos Logos Consult?

Du får afvekslende og spændende opgaver med gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Vi arbejder altid med de nyeste Business Central / NAV-versioner, så alle vores medarbejdere tilegner sig løbende opdateret viden om vores kerneprodukt og teknologierne omkring det.

Vi har en stærk tradition for at støtte og hjælpe hinanden, når ny viden skal tilegnes og når vanskelige opgaver skal løses.

Du får en leder, der forstår dine faglige udfordringer, giver sparring, og samtidig støtter dig i din faglige og personlige udvikling.

Ansættelse på attraktive vilkår

Vi har gennem mere end 20 år vist en stabil fremgang, der har betydet konstant udvikling og jobtryghed for de ansatte. Derfor har vi også en for branchen ganske høj gennemsnitsanciennitet.

Vi tilbyder ansættelse på attraktive vilkår, bl.a. med flekstid, så du kan indrette din arbejdsdag på en måde, der også giver dig tid til familie og privatliv. Du har også mulighed for at arbejde på nedsat tid. Lønmæssigt matcher vi selvfølgelig niveauet i IT-branchen, og lønnen vil modsvare dine kvalifikationer og resultater. Vi tilbyder derudover en bonus-ordning med realistiske mål.

Vi har flere medarbejderfordele såsom flekstid, sundhedsforsikring, frokostordning, fleksibel pensionsordning samt fri telefon og internet.

Vi har afdelinger i både Vejle og Allerød, og du bliver tilknyttet den afdeling, der passer dig bedst geografisk. Begge afdelinger ligger tæt på motorvej, og vi har fri parkering på begge lokationer.

Er du interesseret i jobbet?

Ring til leverancechef Lars Westerberg hvis du har spørgsmål til stillingen. Eller send allerede nu en kort ansøgning og dit CV til Lars.

Mail: lwe@logosconsult.dk

Telefon: 76 14 79 96.

Tiltrædelse er efter aftale. Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.


Om Logos Consult A/S

Vi lægger vægt på at skabe langvarige kunderelationer. At det lykkes kan ses af, at 75% af vores kunder har været hos os i mere end 5 år. Vi betjener flere hundrede kunder og gennemfører mellem 30 og 50 implementeringsprojekter om året. I de senere år har vi implementeret flere hundrede projekter baseret på den nyeste generation af programmet.

Vi er et stærkt team af erfarne eksperter, udviklere og konsulenter inden for Microsoft Dynamics 365 Business Central / Dynamics NAV.

I flere end tusinde tilfælde har vi bevist, at enhver virksomhed, uanset størrelse og branche, kan bruge Business Central / Dynamics NAV til håndtering af administrative processer. Det handler om at se de muligheder, programmet rummer og om at få virksomhedens arbejdsprocesser optimeret, så den får fuldt udbytte af standardprogrammets funktionalitet.Gem job

Logos Consult A/S
Publiceret: 25. februar 2021

Arbejdssted

Location Allerød eller Vejle