IT-test­spe­ci­a­list


Er du genial til at finde fejlen og kan du med din erfaring i quality assurance sikre en god testproces i Magasin, så vil vi gerne høre fra dig.

Hej! Jeg er leder for afdelingen for Project Management, Quality Assurance og Release Management, og jeg leder efter en IT-testspecialist, der brænder for at finde og løse fejl i en hverdag i et højt tempo."

Teamets ambitioner:  

I vores team sikrer vi at udviklingen af nye processer, systemer og applikationer kører i et sikkert samarbejde med driften og forretningsstrategien. Vi har fokus på tid, scope, processer, kalenderstyring og koordinering. Alt sammen i stærkt samarbejde med vores udviklere og dygtige support-team. 

Historisk set har størstedelen af vores udvikling ligget eksternt og det samme har vores testproces. Nu har vi store dele af udviklingen internt i Magasin, og vi har i det sidste år drevet vores egen testproces på en mere professionel måde. Som IT-testspecialist er dit ansvar at køre denne proces videre i samarbejde med dit team. 

Dine arbejdsopgaver som IT-testspecialist bliver: 

  • Ansvar for testproces på tværs af udvikling i Magasins IT-afdeling. 
  • Løbende optimering af testprocesserne, så de matcher forretningens behov. 
  • Formidling af testkalender og klar koordinering og kommunikation til teamet, så alle kender planen. 

Du vil fx arbejde med test i systemer som Salsforce Commerce Cloud, Microsoft Dynamics AX 2009, Mulesoft Integration Platform, Bronto, InRiver, Qlikview og Omneo.

Vi forventer af dig:

Som IT-testspecialist i mit team får du en vigtig funktion i Magasins IT-afdeling under et igangværende IT-turnaround. Du bliver en del af projektstyringen og koordineringen på tværs af al udvikling. Derfor søger vi en kollega, der både har gode kommunikative færdigheder, arbejder systematisk og som brænder for at få projekterne til at lykkes i driften. 

Vi håber primært på en kandidat, der:

  • Har erfaring med quality assurance i IT. 
  • Har lyst til at arbejde i en travl og dynamisk virksomhed.
  • Har erfaring med Jira og Zephyr.
  • Kan og vil formidle dit arbejde til interne og eksterne interessenter.

En kollega siger:

Som tester i Magasin er hverdagen dynamisk og spændende. Arbejdsopgaverne er varierende og derfor er der stor mulighed for at lære nyt.” Pernille, QA tester i Magasin.

Det kan du forvente af os:

Med Magasin som arbejdsplads får du en hverdag med stor frihed og indflydelse på hverdagen, og måden vi arbejder på. Som din leder vil jeg altid være der for dig og sikre, at vi har gode processer på tværs af teams. Det betyder meget for mig, at vi har et godt samarbejde og er i stand til at skifte mellem opgaverne og planerne, så det hele hænger sammen. Du kan regne med, at jeg altid bevarer det gode humør også når tempoet er højt og vi har travlt.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Majbritt Rothgarn Antonsen
Head of Project Mngm. QA & Release

Vi indkalder til samtaler løbende, så send gerne din ansøgning snarest muligt. 

Kontakt

Katrine Kastberg
Recruitment Consultant
katrine.kastberg@magasin.dk
+45 42 13 55 63

Gem job

Magasin
Publiceret: 28. september 2020

Arbejdssted

Location København