Kørende tekniker – oftest fra dit hjem direkte til in­stal­la­tion


Acrelec leverer digitale løsninger, hvor det primære fokus er Quick Service Restaurants. Vi leverer komplette løsninger inden for software, hardware og services, som gør det muligt for alle typer af virksomheder at øge deres salg og bistå med at forbedre deres kunders oplevelse. Vi har aktiviteter i 17 lande og har installeret mere end 8.000 løsninger i 47 lande.

Efter grundig oplæring og introduktion får du – sammen med dine kolleger – ansvar for at installere, reparere og servicere samtlige af de løsninger, som vi tilbyder hos vores mange kunder. Derudover dokumenterer du udført arbejde og udfører fejlfinding af mindre komplekse problemer over telefonen eller med hjælp fra egen Support. Du er tit ud-kørende hjemmefra. Mindre opgaver udføres oftest alene, og på de større opgaver arbejder du tæt sammen med dine kolleger.

Velkommen i dit nye team

Du får i alt 20 kolleger, hvoraf størstedelen er i Rødovre, en mindre del er tilknyttet vores afdeling i Randers. Samlet er der 7 kørende teknikere, som installerer og servicerer kunder i Danmark. Fælles for os alle er, at vi har det hyggeligt, mens vi løser utallige kunders udfordringer, når det brænder på. Og så er vi glade for, at vi i høj grad kan have indflydelse på planlægningen af vores arbejdsdag.

Vi tilbyder en firmabil, computer, telefon, pensionsordning, sundhedsforsikring, arbejdstøj, frokostordning, og alt hvad du ellers skal bruge for at have en god dag.

Har du en håndværksmæssig baggrund og endda IT-teknisk kendskab?

  • Ideelt set er du elektriker med IT-kendskab, men vi hører også gerne fra dig, hvis du er IT-supporter eller med en håndværksmæssig erfaring og lysten til at installere for vores kunder.
  • Det kan være, at du i dag arbejder som AV-tekniker, ABA-tekniker eller lignende, og du har gerne indsigt i netværk, AV-teknikker og hvis du kender til POS-systemer, er det et plus.
  • Du taler dansk, og du er i stand til at læse tekniske manualer på engelsk.
  • Vi ser gerne at du i spidsperioder er fleksibel mht. arbejdstider.
  • Vagtordning vil blive tilbudt efter behov

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: Søndag d. 25/10.

Læs mere om os på www.acrelec.com.

Gem job

Acrelec Danmark
Publiceret: 19. oktober 2020

Arbejdssted

Location Rødovre