Erfaren Java-udvikler


Er du en erfaren udvikler, der er god til at videreformidle din viden og inspirere dine kollegaer? På vegne af Lessor, søger Bloom en velfunderet Java-profil, der vil være med til at præge udviklingen af deres løn- og HR-løsninger.

Med en af markedets mest populære IT-løsninger til løn og HR-området og en ekspansiv vækststrategi, er der travlt i udviklingsafdelingen hos Lessor. Med webbaserede løsninger såsom Danløn og LessorLøn, har Lessor skabt produkter, der er brugervenlige og tilpasset kundens størrelse og kompleksitet. Derfor har de nu brug for dig, der med din faglige ballast, kan bidrage til den fortsatte videreudvikling af løsningerne.

Agilt team med fokus på samarbejde

Som udvikler hos Lessor bliver du en del af et erfarent team, der varetager hele paletten af udviklingsopgaver, fra vedligeholdelse til udvikling af nye funktioner og løsninger. Der er tale om komplekse systemer, der håndterer store pengetransaktioner og kritiske indberetninger – derfor sættes der ekstra høje krav til kodekvaliteten. 

Pga. de høje krav er mantraet også, at man aldrig skal stå alene med sine opgaver og udfordringer. Derfor laver teamet løbende reviews af hinandens arbejde og du vil i perioder kode i samarbejde med dine kolleager – sparring er en helt naturlig del af det daglige arbejde.

Nyudvikling og videreudvikling

Som leverandør, til omkring 70.000 virksomheder i både Danmark og udlandet, sørger Lessor for, at deres løsninger kontinuerligt bliver tilpasset gældende lovgivning. Samtidigt, er der fokus på at optimere funktionaliteten og brugervenligheden. Derfor arbejder dit team, med både videreudvikling og optimering af platformene. Under disse to hovedoverskrifter, vil du komme i berøring med brugergrænseflader, databaser, systemintegration, performance og arkitektur. Det betyder at din dagligdag, vil være varieret og du vil komme i berøring, med mange aspekter af forretningen.

Dine faglige og personlige kvalifikationer

Vi er på udkig efter en velfunderet Java profil, der arbejder med objektorienteret udvikling, og som har god forståelse for softwarestruktur. Som person, er det vigtigt at du har gode kommunikationsevner: du er en god formidler, der finder det naturligt at øse ud af din faglighed. 

Derudover ser vi gerne at du har:

 • arbejdet med testdrevet udvikling og skriver test til din kode 
 • forståelse for kodestandarder, eksempelvis design patterns 
 • erfaring med Linux-servermiljø (bash scripts m.m.) 
 • erfaring med server-side Java og applikationsservere; der bruges Tomcat 
 • stærk erfaring med relationsdatabaser 
 • erfaring med GIT. Continuous Integration (CI/CD) 

Da der bliver arbejdet med Spring, Servlets og Jsp, er det en klar fordel, hvis du har arbejdet med dette. I det daglige bliver der talt både dansk og engelsk, så derfor er det en forudsætning, at du er stærk på begge sprog.

Lessor Group tilbyder dig:

 • En attraktiv og udviklende stilling i et softwarehus i vækst.
 • En virksomhedskultur, hvor der er højt til loftet, faglig sparring og frirum til at udfolde nye idéer og projekter.
 • Et godt og venligt arbejdsmiljø med et højt fagligt niveau.
 • Attraktiv løn og pensionsordning.
 • Flotte og nyindrettede lokaler.
 • God kantine.

Om Lessor

Siden 1972 har de specialiseret sig i at udvikle løn- og personalesystemer til små og store virksomheder i Skandinavien og Tyskland. I dag bruger omkring 70.000 virksomheder deres systemer, herunder lønsystemet Danløn. Deres europæiske hovedkontor ligger i Allerød, og de er en del af den store amerikanske koncern, Paychex.

Vi indkalder løbende til samtaler, så vi glæder os til at høre fra dig snarest muligt.

Har du nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Recruitment Specialist, Robert Steffensen på rks@bloom.dk eller tlf. 53629300.

Gem job

Bloom
Publiceret: 28. oktober 2020

Arbejdssted

Location Allerød