Linux-talent søges til Evaxion Biotech


Tag fat på en spændende karriere som Linux-administrator hos en banebrydende virksomhed som udvikler pionerende behandling af kræft og infektionssygdomme ved hjælp af avancerede machine learning metoder. Vi søger en motiveret og ambitiøs person til at udvikle og drifte infrastrukturen til vores aspirationer.

Bliv involveret i spændende projekter og vær med til at redde menneskeliv

Du vil spille en central rolle i at designe, udvikle og skalere vores vigtige systemer og støtte vores projektteams med tekniske løsninger. En typisk dag kunne bestå i at forbedre stabiliteten af vores systemer, installere nyt hardware, skalere systemer til datahåndtering, automatisere processer, udrulle virtuelle servere, assistere kollegaer med generelle IT- problemer, eller skrive teknisk dokumentation. Du vil ikke føle dig låst i et forældet system, men spille en stor rolle i at flytte grænser, og hjælpe os med at vælge den mest trendsættende løsning til et givent problem.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Design og implementering af services og applikationer baseret på Linux og Python
 • Daglig drift og skalering af adskillige linux servere, netværk og storage
 • Automatisering og optimering af driftopgaver gennem CI/CD i Gitlab
 • Tage del i udviklingssprints og assistere i problemløsning på et højt teknisk niveau
 • Supportere teamet med tekniske problemer

Din profil

At være en del af Evaxion kræver dedikation, initiativ, kammeratskab og fokus på læring. Derudover skal du både forstå infrastruktur og kode. Ideelt en relevant teknisk uddannelse, men vigtigst af alt brænder du for at tage din viden til næste niveau. Dine specifikke kompetencer omfatter:

 • Erfaring med linux konfigurering og bash
 • Erfaring med én eller flere software-defined infrastrukturer (ldap, ceph, nas, dns, openstack, prometheus eller lignende)
 • Erfaring med kollaborativ udvikling, releases og patches af python applikationer
 • Du kan tale og skrive flydende engelsk
 • Du har et struktureret, løsningsorienteret og analytisk mindset

Der kan være forskellige indgangsvinkler til stillingen, afhængig af om du har kendskab til en eller to af følgende teknologier:

 • Server provisionering (ansible or puppet, etc.)
 • Netværks-konfigurering (vlan, firewall, monitoring)
 • Virtuelle miljøer (kvm, libvirt, wmware, virtualbox, etc.)
 • Django eller NoSQL
 • Workflow managers og pipeline udvikling (snakemake, nextflow, luigi, etc.)
 • CI/CD og containerized deployment (singularity, docker, kubernetes, etc.)
 • Office 365 administration og sikkerheds-konfigurering

Vi har fokus på at udvikle dig i det spor, der interesserer dig mest

Hos Evaxion kommer du til at arbejde i et åbent og inspirerende miljø, som kultiverer en samarbejdende og innovativ indstilling, hvor der sættes fokus på at hjælpe hinanden til succes. Samtidig vil du arbejde i en flad projekt-baseret organisation, som skaber incitament til at tage ansvar og tage del i beslutningsprocessen.

We are family

I Evaxion er en af vores fem nøgleværdier ”We are family”. Det betyder, at vi gør ekstremt meget ud af at bygge sammenhold og tætte bånd hinanden imellem. Vi fejrer vores succeser med sociale events og vores fredagsbarer er aldrig ens. Vi er uhyre opmærksomme på, at sammenhold og innovation følges ad.

Om Evaxion

Evaxion er med 35+ medarbejdere i høj vækst og på verdenskortet indenfor AI-immunologi med en mission om at løse nogle af verdens største udfordringer indenfor sundhed. Vi er pionerende med udvikling af AI platforme, som ved hjælp af kunstig intelligens er trænet til at afkode og gøre brug af immunsystemet. Bag vores patient-specifikke behandling mod cancer er f.eks. platformen PIONEER™, som ved hjælp af gensekvensering og kunstig intelligens designer en immunterapi skræddersyet til den enkelte patient, hvor hundrede gigabyte data bliver behandlet for at identificere de rette komponenter. Derudover er vores vaccine platforme mod bakterielle sygdomme, EDEN™, og virale sygdomme RAVEN™.

Er du klar til en karriere med purpose?

For mere info omkring stillingen kontakt Christian Skjødt Steenmans, IT Manager på telefon +45 53 53 49 84 eller job@evaxion-biotech.com.

Gem job

Evaxion Biotech ApS
Publiceret: 29. september 2020

Arbejdssted

Location København