Studiejob som softwa­re­ud­vik­ler 15-20 timer/uge til Magni søges


Hjælp os med at udvikle og hærde vores digitale koncept

Magni er en lille dynamisk organisation på 12 medarbejdere. Vores aktiviteter er primært produktudvikling, import og afsætning af trælegetøj i moderne farver, som afsættes i Europa.

Vores kultur er præget af åbenhed. Vi er serviceminded, handlingsorienterede og finder altid en løsning på udfordringerne. Vi har travlt, og der er mange muligheder for personlig udvikling samt indflydelse gennem nye ideer.

Du er en frontend-entusiast, der kender din HTML/CSS/JS, eventuelt også med kendskab til et eller flere frameworks. Endnu bedre hvis du kan kalde dig "full-stack" og kender til teknologier som Node.js og MongoDB i produktion. Nogle års erfaring med forretningssoftware, et startup eller lignende, er også et plus.

Teknologier

  • Front-end: HTML/Bootstrap 4/VanillaJS/jQuery Ajax.
  • Back-end: ES6: Node.js/Express/MongoDB.
  • Infrastructure: AWS: EBS, EC2, S3, etc.
  • Vi bruger og synkroniserer i stor stil med eksterne dataleverandører via RESTful og SOAP webservices.

Arbejdsområder (en eller begge)

  • 1) Vedligehold og udbyg vores brugervendte systemer i form af et relativt enkelt e-commerce website samt intern CRM/Backoffice webbaseret applikation. Du gør det ved at bygge views og koble dem til vores interne RESTful API. Du kan vælge at bruge et framework (Angular, React eller lign.), men ofte er Vanilla/jQuery nok - det skal helst være så enkelt og dependency-frit som muligt.
  • 2) Vedligehold og udbyg vores back-end services, bl.a. benyttet af funktion (1). Disse har finansiel og driftsmæssig betydning, hvorfor der er højere krav til overvejelser om arkitektur, robusthed m.v. Et stort antal eksterne datakilder beriger vores applikationer, så en stor del af arbejdet består i at optimere og hærde disse integrationer, og dermed minimere risikoen for fejl og nedetid.

Du behøver ikke at være ekspert i noget af det, eller at kende samtlige begreber. Vi bringer dine evner på banen en opgave ad gangen, og oplærer efter behov.

Send ansøgning og CV til Hanne via linket "Søg jobbet her" nederst på siden.

Gem job

Magni ApS
Publiceret: 29. september 2020

Arbejdssted

Location Roskilde