Net­værks­spe­ci­a­list

Udvikling, implementering og drift af enterprise-netværksløsninger.

Vi søger til vores kontor i Valby en ambitiøs og dygtig netværksspecialist, som brænder for at levere gode og stabile løsninger i store og komplekse infrastruktur-miljøer til gavn for vores kunder.

Cortex Consult er en veldrevet danskejet IT-virksomhed med kerneforretning inden for Cloud og drift af IT-infrastruktur. Vi blev etableret i 1998, og har kontor i Valby med omkring 60 ansatte.

Vi tilbyder dig bl.a. ansættelse i en flad og uformel organisation, en god løn med pensionsordning, helbredssikring, frokostordning, fitness m.m. Nogle nøgleord vi gerne vil kendetegnes ved: spændende arbejdsopgaver, frihed under ansvar, gode kollegaer, en uformel og venskabelig omgangstone, godt humør/humoristisk sans, betalt efteruddannelse/certificering samt mulighed for selv at sætte præg på sin dagligdag og fremtid.

Du bliver en del af et yderst velfungerende og professionelt team af netværksspecialister og en del af vores projekt- og konsulentorganisation, der udarbejder og leverer serviceydelser til nogle af vores største private og offentlige kunders IT-platform. Du bliver desuden en del af vores Core Services vagtordning (pt. ca. 3 uger/år).

Vi ønsker, at du har nogle års erfaring med og viden om udvikling, implementering, drift og vedligehold af netværksløsninger i Enterprise-miljøer, gerne suppleret med en eller flere certificeringer på Cisco-platformen. Du arbejder analytisk og struktureret, er omhyggelig og kombinerer dette med en serviceorienteret tilgang. Du evner at samarbejde, men også at tage ejerskab og arbejde selvstændigt. Cortex er en forandringsvillig organisation, og du skal kunne trives og udvikle dig i et miljø, hvor ikke alt er givet på forhånd, men hvor du har mulighed for at sætte dit præg på udviklingen. Da vores kunder kommunikerer på både dansk og engelsk, er det vigtigt, at du behersker dette i skrift og tale.

Dine kompetencer og din personlighed

Vi forestiller os, at du:

  • Har en relevant IT-uddannelse
  • Har minimum 3 års praktisk erfaring med udvikling, installation og drift af netværksløsninger i Cisco Enterprise-miljøer (LAN/WAN, sikkerhed m.m.)
  • Har kendskab til og erfaring med infrastruktur generelt (Windows Server og lignende)
  • Kan arbejde med flere opgaver parallelt
  • Er i stand til at levere kvalitet og overholde deadlines
  • Er god til kundekommunikation
  • Har en ren straffeattest, så du kan sikkerhedsgodkendes

Yderligere information

Frank Clausen (fcla@cortexconsult.dk), mobil: 20 23 90 55

Send din ansøgning til: jobs@cortexconsult.dk - emne: ”Netværksspecialist, Valby”

Cortex Consult A/S - Trekronergade 126F - 2500 Valby – www.cortexconsult.dk

Gem job

Cortex Consult A/S
Publiceret: 23. oktober 2020

Arbejdssted

Location Valby