Se­ni­o­r­ud­vik­ler til vores kontor i Vejle


Seniorudvikler til softwarehus i Vejle

Jobbet som seniorudvikler i Uptime Development er for dig, der begyndte at kode for sjov og lege med forskellige programmeringssprog som ung. Du har siden taget en relevant IT-uddannelse og arbejdet som udvikler i minimum 5 år. 

I Uptime Development søger vi en seniorudvikler, der har bred erfaring med både backend og frontend frameworks, og som konstant er nysgerrig på nye teknologier. Du kan se dig selv arbejde med udvikling og IT-arkitektur i tværfaglige teams, hvor du sammen med dine dygtige kolleger skaber intelligente og forretningsfokuserede softwareløsninger. 

Hvorfor søge jobbet som seniorudvikler i Uptime Development? 

  • Du får et afvekslende job i en ambitiøs virksomhed 
  • Du bliver en del af stærkt fællesskab 
  • Du får spændende og krævende opgaver 
  • Du får gode og dygtige kolleger 
  • Du får ansvar og egne projekter 
  • Din mening tæller altid 
  • Vi har kort vej fra beslutning til handling 
  • Du udvikler dig fagligt og menneskeligt 

Som ansat i Uptime Development får du naturligvis også en attraktiv pensionsordning med forsikringer, adgang til fitness, kantineordning, fri kaffe, the og sodavand, fredagshygge, personalearrangementer, massageordning, tøjrens og pakkeservice. Har du behov for at arbejde hjemmefra, betaler vi naturligvis for internet. 

DNA’et i Uptime Development 

Som seniorudvikler i Uptime Development bliver du en del af et softwarehus, der har kapaciteten, ekspertisen og erfaringen til at udvikle, videreudvikle og drifte store, krævende og komplekse IT-løsninger. 

Du kommer til at arbejde for kunder, der har tilbagevendende opgaver og økonomiske muskler til at udvikle deres virksomhed. Du får tid til at engagere dig 110 procent i dine kunder og udvikle de rigtige løsninger gennem et partnerskab båret af ærlighed, åbenhed, transparens og gensidig tillid. 

Læs mere om hvordan vi arbejder 

Vores samfundsambition 

I Uptime Development vil vi udvikle intelligente IT-løsninger, der gør en forskel for virksomheder og mennesker målt på brugervenlighed, tilgængelighed, sikkerhed, tryghed, klima, infrastruktur og performance. Vores løsninger skal forenkle og optimere processer, skabe arbejdspladser og gøre arbejdslivet og online hverdagshandlinger på nettet lettere for os alle sammen.  

Uptime Development er specialister i integration, webudvikling og mobile apps. Vi udvikler løsninger til et bredt udsnit af danske og internationale virksomheder. For os handler det om mere end kodning. Vi sætter os nemlig godt ind i kundens forretning, så vi sammen kan udvikle virksomhedens idéer til de mest rentable og effektive løsninger.  

Sådan søger du jobbet som seniorudvikler 

Klik på ansøg og send os din ansøgning, CV og relevante bilag. 

Vi indkalder løbende til samtaler, men vi venter gerne på den rigtige kandidat. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 
Teamet i Uptime Development 

Gem job

Uptime Development A/S
Publiceret: 3. november 2020

Arbejdssted

Location