It-for­ret­nings­kon­su­lent med erfaring i Microsoft 360 og Modern Workplace


Vær med på den agile rejse i Energinet, samtidig med at du får mulighed for at skabe kendskab til og sikre forankring af brugen af Microsoft 365-suiten hos brugerne i Energinet - og sætte retningen for digitalisering og effektivisering via Microsoft365-platformen. Din indstilling, dine ambitioner og interesse for at arbejde hands-on med Microsoft 365 er nøglen til succes. Vi tilbyder masser af faglige udfordringer og ansvar, så brænder du for at gøre en forskel, har vi et spændende job til dig. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til tilrettelæggelse af dit arbejde.

Du brænder for at skabe en ”Modern Workplace”

Du bliver en del af afdelingen IT Leverancer Koncern, der forener og sætter strøm til forretningsprocesser, fleksible samarbejdsmåder og kommunikation på tværs af selskaberne i Energinet, idet vi skaber gode brugeroplevelser og bidrager til sikkerhed, compliance og tid til kerneopgaver - og således binder det hele sammen til gavn for den grønne omstilling. Afdelingen består af 10 kolleger og vokser med 3 nye kolleger inden udgangen af året. Vi er meget tværfaglige og har ansvaret for mere end 30 applikationer, som anvendes i alle selskaber, så vi har en stor kontaktflade til business owners og arbejder i mindre teams med fokus på forskellige produkter og opgaver. Vi dyrker fællesskabet og sikrer synergier og vidensdeling, og vi hylder værdier som proaktivitet, handlekraft, faglighed og ordentlighed.

Som it-forretningskonsulent med fokus på Microsoft 365 løser du opgaver inden for digitalisering og effektivisering via platformen. Du mestrer at lytte og forstå kundernes behov, har god forståelse for og fokus på processer og formår at stille de kritiske spørgsmål til forretningen på en konstruktiv måde. Opgaverne er en kombination af kundevendte forretningsanalyser (herunder workshops), implementering og udvikling af løsningen i samarbejde med kolleger samt løbende at forbedre løsninger og yde support. Derudover er der opgaver i forhold til user adoption og undervisning af brugere i anvendelsen af de forskellige funktioner. Du bliver en del af nyt team, som skal sikre, at vi skaber ringe i vandet for nye måder at samarbejde på og skaber en Modern Workplace-platform til Energinet.

”Jeg lægger vægt på, at du er en dygtig kommunikatør, der formår at skabe en tæt, loyal og værdiskabende dialog med brugerne, går forrest og gerne stiller dig gerne på energikassen, så brugerne føler sig trygge med at arbejde online og bruge værktøjerne i Microsoft 365-suiten,” fortæller afdelingsleder Conny Bækby.

Glæd dig til at blive en del af en organisation med et meningsfuldt formål, som med visionen ”Grøn energi for en bedre verden” arbejder for, at vi når i mål med den grønne omstilling. Vi er nysgerrige, åbne og vægter samarbejde og inddragelse højt, samtidig med at vi har stort fokus på løbende udvikling og læring. I tråd med vores værdier ”mod” og ”tillid” er Energinet en fleksibel arbejdsplads med stor mulighed for indflydelse på, hvor og hvornår du løser dine arbejdsopgaver i en god balance mellem egne ønsker og værdiskabelsen for Energinet.

Erfaring med udrulning af MS360

Du har måske en baggrund som cand.it, datamatiker eller en anden relevant it-uddannelse, men vigtigst er din erfaring samt din indstilling til kunder og opgaver, som er udslagsgivende for din succes. Til gengæld er det et krav, at du har praktisk erfaring med Microsoft 365, hvor vi blandt andet arbejder med værktøjer som Teams, SharePoint, Microsofts Power Apps og Automation Hvis din tekniske værktøjskasse indeholder certificeringer i Microsoft Office 365 eller andre relevante Microsoft-teknologier, er det en stor fordel. Ligeledes er det en fordel med kendskab til og erfaring med infrastruktur. Endeligt trives du med at arbejde på tværs af afdelinger og fagligheder, og du er en god formidler både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk.

Som person brænder du for at gøre en forskel og har fokus på at skabe forretningsværdi. Du vil gerne lære nyt og udvikle dig, så du har mod på at gå forrest, kaste dig over nye opgaver og selv forme dem undervejs. Du trives med at være retningssættende og guidende, ligesom du er en teamplayer, der kan lide at være ekspert og lære fra dig. Endeligt kan du træffe beslutninger og være vedholdende, samtidig med at du har lyst til at være i kundedialog og går til de mange sideløbende opgaverne med gå-på-mod og i godt humør

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”Søg jobbet her”, så vi har den senest 18. oktober 2020. Vi forventer at holde samtaler 22. oktober 2020. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Conny Bækby på tlf. 23 37 11 38. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.energinet.dk.

Energinet IT understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med it-udvikling og -drift. IT skal sikre, at Energinets forretningsprocesser understøttes effektivt og sikkert med informationsteknologi. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Se film om Energinet.

Gem job

Energinet
Publiceret: 1. oktober 2020

Arbejdssted

Location Fredericia