Head of De­ve­l­op­ment & Main­tenan­ce


Med afsæt fra vores kontor i Aarhus søger vi en leder af vores udvikling- og driftsafdeling, som brænder for udviklingsledelse og vedligehold af SaaS-platformen WISEflow og som på sikker og tillidsskabende vis kan håndtere og sikre stabilitet og fremdrift for afdelingens fire teams og team-leads.

Din rolle som Head of Development & Maintenance vil overordnet bestå i at sætte kursen, lede og guide afdelingens fire teams med +20 medarbejdere, henholdsvis DevOps, Feature DK, Feature UK og Support, og deres respektive team-leads, så de udvikler sig, performer og når deres mål. Dernæst vil det være at lede og sparre med de 4 team-leads om udviklingsvalg, teknologivalg og tilgange til vedligehold og service af platformen, samt personaleledelsen af de ansatte i hvert team. Som leder af udviklings- og driftsafdelingen indgår du endvidere i virksomhedens overordnede ledelsesforum.

Målet vil være at sikre:

 • stabilitet, skalerbarhed og forudsigelighed i leverancen og udviklingen af WISEflow
 • at vedligeholdelsen og driften af WISEflow er rock solid
 • at teams og team-leads er guidet, gearet og koordineret til at løse deres opgaver

Ledelse og udvikling af afdelingen og deres teams vil foregå i et tæt samarbejde med de enkelte team-leads og med ansvar og afrapportering overfor direktionen. Der køres med to faste major releases, samt med 2-3 minor releases om året, som er en kombination af egne interne udviklingsprojekter, kundespecifikke udviklingsprojekter, R&D projekter, samt vedligehold m.v. Du vil i samarbejde med Head of Research & Solutions, skulle endeligt fastlægge indhold af de enkelte releases og sammen med dine teams drive projekterne frem til release gennem de forskellige udviklings- og testfaser, herunder nedbrydning og specificering. Afdelingen er endvidere ansvarlig og udførende overfor vores kunder for teknisk 2nd level support og incident håndtering samt udarbejdelse og vedligeholdelse af kundevendt dokumentation, hvilket også skal ledes og støttes.

Du vil skulle sætte retningen overordnet for afdelingen mht. operationelle strategier inden for udvikling, kodekvalitet, teknologivalg, vedligehold, dokumentation, fejlhåndtering og support. Endvidere vedligeholde og udvikle strategisk blik og styring af organiseringen, så teamene skalerer i takt med opgaverne og virksomhedens udvikling, og under hensyntagen til at de 4 teams befinder sig både i Aarhus og i Manchester. Endelig vil du som en del af virksomhedens ledelseforum deltage i det både operationelle og strategiske ledelsesarbejde med at sikre UNIwise’s vækst fremadrettet, herunder sikre et attraktivt udviklingsmiljø og støt rekruttering.

Jobbet

Med ansvar overfor direktionen vil du bl.a. skulle:

 • Sikre stabil og skalerbar drift af WISEflow samt hurtig og effektiv fejlrettelse og incident håndtering.
 • Sikre en sund platform, så den tekniske gæld ikke vokser.
 • Sikre og koordinere levering af udviklingsprojekter til tiden, gennemtestet og i høj kvalitet, samt rapportere milepæle m.v. til interne interessenter.
 • Facilitere endeligt design og nedbrydning af udviklingsopgaver, herunder opsætning af milepæle, endelige estimater og mål.
 • Organisere og skalere afdelingens teams, samt sikre udvikling af egne ressourcer og tilgangen af nye.
 • Sikre ressourcedækning til de indkomne og fremtidige udviklings- og vedligeholdelsesopgaver.
 • Sætte og overholde strategiske og operationelle mål for afdelingen, herunder procedurer, dokumentation og rollefordeling.
 • Sparre og motivere team-leads og deres teams mod fælles mål.
 • Afrapportere og evaluere til ledelsesbrug, samt projektering ind i fremtiden.

Krav du helt eller delvist opfylder til stillingen

 • Relevant uddannelse med fokus på softwareudvikling, integrations-udvikling, udviklingsledelse og systemarkitektur.
 • God til at etablere og holde overblik, samt stor forståelse for systemlandskaber, systemarkitektur og nyeste udviklings- og cloud-teknologier og services.
 • Erfaring med udviklingsledelse, scrum-basered udviklingsmetoder og leverancestyring, samt erfaring med platformsdrift og cloud-infrastruktur.
 • God til team-koordinering og ledelse af teamledere, herunder faglig sparing og motivering.
 • Erfaring med udviklings- og team-organisering, samt strategisk blik på langsigtet skalering af udviklingsarbejdet, samt på organiseringen af den daglige drift.
 • Gode engelske sprogkundskaber og komfortabel med at holde møder og workshops på både dansk og engelsk
 • Fleksibel i forhold til rejseaktivitet
 • Erfaring med uddannelsessektoren og eksamensområdet
 • Relevante personlige egenskaber er selvstændig, struktureret, proaktiv, udadvendt og serviceminded.

Virksomheden

UNIwise er et software- og konsulenthus, der leverer den cloud-baserede test og eksamensplatform WISEflow. UNIwise er udsprunget af uddannelsessektoren som spin-out fra Aarhus Universitet og mange har på forskellig vis en lang baggrund i uddannelsesverdenen. Derfor er UNIwise også funderet i og arbejder kontinuerligt for at besidde stor viden og forståelse for den palette af pædagogik, administration og faglighed, som moderne uddannelse i dag rummer. Gennem eksamensplatformen WISEflow og et stærkt team af udviklere, konsulenter og supportere stræber UNIwise efter at gøre en forskel for uddannelsesverdenen i dag og i fremtiden.

WISEflow er en cloud-baseret platform som digitaliserer og effektiviserer uddannelsesinstitutionens test og eksamensadministration, samt understøtter alle involverede roller med optimal digital understøttelse. WISEflow bygger på moderne cloud-teknologier og fungerer i et avanceret teknisk setup, og hvor løsningsarkitekturen allerede har demonstreret driftsstabilitet og skaler og integrationsbarhed.

UNIwise samarbejder i dag med over 100 uddannelsesinstitutioner i Norden, Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Belgien, Østrig, Portugal m.v. og beskæftiger omkring 40 personer og har hovedsæde i Aarhus samt kontorer i Manchester, UK og Skien, Norge.

UNIwise kan tilbyde dig:

 • et uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet, samt dedikerede og motiverede kollegaer
 • et centralt arbejdsområde med alsidige opgaver og med stor selvstændighed i udførelsen
 • mulighed for fleksible arbejdstider og fleksibilitet i arbejdsudførelsen
 • ansættelse i en dynamisk virksomhed der ekspanderer internationalt
 • gode personaleforhold med sundhedssikring, frokostordning, frugt, fredagsmorgenbrød, div. drikkevarer, sociale arrangementer og fester m.v.
 • mulighed for medarbejder-anparter efter et års ansættelse

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt. Mere information om stillingen kan fås ved henvendelse til Executive Director, Rasmus Blok – rasmus@uniwise.dk / +4520893983.

Send din ansøgning via linket "Søg jobbet her" hurtigst muligt og senest 22.10 2020. Sammen med ansøgning bør medsendes CV, relevante eksamensbeviser, samt referencer. Der forventes afholdt samtaler løbende og over to samtalerunder, hvoraf den første afholdes som videomøde.

Gem job

UNIwise ApS
Publiceret: 5. oktober 2020

Arbejdssted

Location Aarhus