IT Architect


Brænder du for at arbejde på et højt strategisk og teknisk niveau? Kan du se dig selv have afgørende indflydelse på implementeringen af Telenors samlede IT-strategi? Og vil du arbejde i en stor organisation, hvor nye trends og teknologier kan ændre vores fokus fra dag til dag? Så kunne det meget vel være dig vi leder efter som vores nye IT Architect i Telenors Technology-division.

”Hvis du har viljen og evnerne til at kaste dig ud i opgaverne, er der virkelig mulighed for at gøre en forskel i Telenor. Det handler om at finde de rette langsigtede løsninger. Jeg plejer at sige, at det handler om løsninger, der virker for vores forretning her og nu, men også løsninger der kan fungere i mange år frem i tiden” Jesper Mølbak, Senior Manager, Technology, Architecture & Strategy.

Du skal hjælpe os med at udvikle og implementere Telenors IT-strategi

Som vores nye IT Architect træder du direkte ind i en spændende digital transformation i Telenor, hvor vi er i gang med at nytænke vores arbejdsgange, produkter og teknologiske platforme. Du vil få en stor del af ansvaret for design af den tekniske løsning til de største projekter i Telenor, og dertil er du med til at sætte retningen for projekternes succes. Vi forventer, at du selv skal starte projekter, der er defineret i den teknologi-strategi, som du sammen med resten af teamet har ansvaret for at udarbejde. Du kommer derfor til at varetage en vigtig rolle, hvor der udarbejdes løsningsdesigns for nogle af de største og vigtigste projekter i Telenor. Derfor skal du også, som vores nye IT Architect, være i stand til at levere oplæg til ledelsen i vores Technology-division, samt fungere som teknisk rådgiver omkring løsninger.

Dine arbejdsopgaver inkluderer derfor at:

  • Afklare den strategiske retning og sikre, at strategien omsættes til eksekverbare projekter
  • Afsøge nye trends og sikre, at disse er vurderet og potentielt implementere dem i Telenors teknologiske strategi
  • Facilitere alignment mellem daglig drift og de projekter, som kommer på vores roadmap
  • Bidrage til at opbygge et tæt nordisk samarbejde mellem de forskellige business units og løbende sparre med kollegaer fra andre Telenor enheder, primært i Scandinavian
  • Samarbejde med andre divisioner i Telenor Danmark omkring nye ideer og indholdet af disse

Din tekniske indsigt er solid, og så er du en udadvendt holdspiller

Vi ser gerne, at du har en lang videregående uddannelse inden for det IT-tekniske felt. Måske er du uddannet ingeniør, cand.it. eller noget tilsvarende. Den ideelle kandidat besidder en god indsigt indenfor teknologi, gerne Cloud, Virtualisering eller Infrastruktur. Om du har flere års erfaring eller er nyuddannet, er ikke altafgørende for os – det vigtigste er i stedet, at du har lysten til at lære, er god til at tænke ud af boksen og har personlig pondus til at skabe forandring.

Som person er du ambitiøs og sætter barren højt. Du er villig, og i stand til, konstant at forbedre og udvikle dig selv og dine omgivelser. Derfor er du også en holdspiller der evner at samarbejde og opbygge gode relationer, samtidig med at du arbejder struktureret og proaktivt.

Yderligere ser vi gerne, at:

  • Du har en god forretnings- og IT-forståelse, kendskab til telebranchen er dog ikke et krav 
  • Du er forandringsparat og evner at se mulighederne, selv når der er langt til målet
  • Du er nysgerrig på teknologi og brænder for at finde nye løsninger
  • Du har stærke kommunikative evner på dansk og engelsk – både i skrift og tale

Du bliver en del af et godt team og får en bred kontaktflade i hele Telenor

Du bliver en del af Architecture & Strategy, et team på 6 dygtige kollegaer, der har ansvaret for hvert sit tekniske område. Vi har en god, åben dialog og sparrer på et højt fagligt niveau. Herudover vil du indgå i et tæt samarbejde med andre stakeholders på tværs af vores Technology-division, ligesom du får en stor berøringsflade med resten af Telenor samt eksisterende og nye leverandører, omkring den fremtidige udvikling af vores platforme.

I Telenor har vi nedskrevet fire værdier-Telenor Behaviours, som guider os igennem vores arbejdsliv, og som beskriver, hvordan vi agerer ikke blot overfor vores kunder, men også overfor vores kollegaer; Vi er respektfulde, Vi holder hvad vi lover, Vi er nysgerrige og tror på udvikling, og Vi tror på at forskellighed skaber bedre løsninger mest af alt, når vi gør det sammen.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Manager, Jesper Mølbak, på tlf. +45 6050 7155. Du er også meget velkommen til at søge stillingen via linket her på siden. Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 19. oktober 2020.

Gem job

Telenor
Publiceret: 5. oktober 2020

Arbejdssted

Location Aalborg