Tvær­gå­en­de ko­or­di­na­tor søges til Koncern It i Ud­læn­din­ge- og In­te­gra­tions­mi­ni­ste­ri­et


Systemforvaltningen i Koncern It søger en tværgående koordinator, der har teknisk forståelse, øje for effektivisering, og som kan bidrage til en sikker og effektiv systemforvaltning af en række centrale it-løsninger på udlændingeområdet.

Lidt om alt det vi tilbyder

Du vil som tværgående koordinator i systemforvaltningen skulle varetage den daglige planlægning og koordinering af interne opfølgningsopgaver, tværgående driftsopgaver og procesoptimeringer i forhold til flere af Udlændinge- og Integrationsministeriets systemer. Du skal koordinere afrapporteringer i forhold til den samlede systemportefølje, koordinere opgaver til drift af vores interne forvaltningssystemer og hjælpe med at sikre, at systemforvaltningen leverer en ensartet kvalitet i alle vores opgaver.

Vi søger en profil, der kan sætte sig ind i både tekniske og forretningsmæssige problemstillinger og formidle disse til både teknikere, forretningen og beslutningstagere. Forvaltningen foregår på tværs af fag-, forretnings- og systemgrænser, og det er derfor vigtigt, at du kan arbejde struktureret og inden for fastlagte processer, samtidig med at du har en god forretningsforståelse.

Dine primære arbejdsopgaver er:

 • sammen med lederen at sikre, at systemforvaltningens interne ”værktøjskasse” er tidssvarende og bliver brugt i henhold til forskrifterne
 • at sikre, at dokumentation på systemerne løbende bliver opdateret
 • at sikre, at de øvrige koordinatorer bliver klædt på til at benytte vores processer og interne systemer
 • at holde fokus på, at systemforvaltningen lever op til processer, retningslinjer og best practice inden for bl.a. sikkerhed, arkitektur, change management m.v.
 • at deltage som koordinator i it-projekter på de systemer som du koordinerer

Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads, som prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi lægger vægt på videndeling og en åben og konstruktiv dialog – meget gerne præget af humor. Du får 70 engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. I Systemforvaltningen er vi 23 kollegaer med forskellige baggrunde og profiler - og der er ofte samarbejde med andre afdelinger i Koncern It, eksterne leverandører og vores kunder.

Koncern It har ansvaret for drift, vedligeholdelse og videreudvikling af den systemportefølje, der anvendes i Udlændinge- og Integrationsministeriet. Koncern It skal i samarbejde med forretningen sikre, at fagsystemerne udvikles sådan, at myndighedernes krav kan efterleves og implementeres. Koncernen anvender Statens It som driftsleverandør, som har ansvaret for basisinfrastruktur, dvs. levering af netværk, datacenter, servere, standard arbejdspladser osv. Koncern It varetager leverandørstyringen af Statens It og andre leverandører.

Koncern It er placeret centralt i København tæt ved Kgs. Nytorv i nye og rummelige lokaler. Vi tilbyder en stilling på 37 timer ugentligt med fleksible arbejdstider og attraktiv løn med udgangspunkt i dine kvalifikationer. Du får gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv. Derudover vil du blive tilbudt eventuel relevant efteruddannelse og certificeringer.

Vores forventninger til dig

Du har en relevant uddannelsesmæssig it-teknisk baggrund eller en akademisk uddannelse. Det er en fordel, hvis du har mere end 2 års erfaring med enten digital understøttelse af forretningsprocesser eller erfaring fra en tilsvarende stilling. Du skal kunne se det brede perspektiv i en løsning, uden at alle detaljer nødvendigvis er plads. Du kan igennem din erfaring trække på en god IT-basisviden, så du ikke føler dig på glatis, når du står imellem hardcore IT-folk og forretningen.

Vi forventer desuden, at du besidder flere af følgende kompetencer:

 • forståelse for vigtigheden i at dokumentere de løsninger, du arbejder med
 • gode kommunikative og diplomatiske kompetencer
 • er selvledende og god til at prioritere egen tid
 • kan lede opad
 • gode analytiske evner og en struktureret og proaktiv tilgang til opgaver
 • gode formuleringsevner

Yderligere information

Du kommer til at bidrage til vores to grundlæggende politikområder: Hvem må indrejse og opholde sig i landet – og hvordan sikrer vi, at udlændinge integreres og tager del i samfundet? Vi er i dag 1.400 medarbejdere i Udlændinge- og Integrationsministeriet, der dagligt arbejder med de spørgsmål. Du kommer til at være en del af Koncern It i vores departement.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Du skal opnå sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT” for at arbejde i denne stilling, og opretholde denne under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte chef for systemforvaltningen Kasper Kegel på telefonnummer 61 98 35 30 eller på e-mail kvk@uim.dk.

Søg stillingen

Klik på knappen nederst på siden og upload din ansøgning, eksamensbevis m.v. senest tirsdag den 20. oktober 2020, kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler tirsdag den 27. oktober 2020.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Ansøgningsfrist:

20-10-2020

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdssted:

Adelgade 11-13
1304 København K

Hjemmeside:

www.uim.dk


Læs hvad medarbejderne synes om at arbejde hos os. 

Gem job

Udlændinge- Og Integrationsministeriet
Publiceret: 5. oktober 2020

Arbejdssted

Location København