Solution Architect til Danmarks største e-han­dels­si­te


Vi vækster eksplosivt, og har brug for netop dig, der succesfuldt kan implementere arkitekturmæssige forbedringer i vores systemer og systemlandskab med stor risikovillighed, gåpåmod og som tør udfordre vores dygtige udviklere og øvrige kollegaer.

Din primære opgave er sammen med dine arkitektkollegaer at koordinere og motivere IT organisationen til at tænke fremadrettet arkitektur så alle arbejder i samme løsningsmæssige retning. Dit ansvar er at opbygge en ny og langtidsholdbar arkitektur med lave vedligeholdelseskrav.

Vi har mange systemer, som vi skal have strømlinet og sikret ifølge IT-strategien, derfor forestiller vi os, at du både kan se sagerne fra et helikopterperspektiv og dykke ned i detaljen sammen med udviklerne, hvor forståelsen for sammenhængen i den eksisterende kode er essentiel”, fortæller Peter Kyhn, IT direktør.

Arkitekturmæssige principper og agilitet

Du arbejder med løsningsarkitektur og er involveret i spændende projekter, hvor du arbejder med kompleksiteten i arkitekturen, og du vil helt sikkert løbe ind i udfordringer med gamle systemer, der har stor impact på forretningen, men hvor du også formår at udvise indsigt og forståelse for, hvor vi kommer fra.

Du viser hurtigt resultater på forbedret skalerbarhed og svartider i systemerne, og du arbejder tæt sammen med vores lead udviklere omkring arkitekturmæssige principper og opgaver i sprints. I samarbejdet med eksterne leverandører sikrer du at nemlig.com har fuldt ejerskab og kontrol over de implementerede løsninger, så vi opnår så stor leverandøruafhængighed som muligt. Vi ønsker løsninger i høj kvalitet, og samtidig stor hensyntagen til vedligeholdelsesvenlighed og kosteffektivitet i den agile proces.

Dine opgaver indebærer også, at du:

  • Planlægger og eksekverer roadmaps på IT-arkitekturen
  • Udarbejder arkitektur- og designdokumentation i samarbejde med både interne arkitektkollegaer, udviklere og eksterne leverandører
  • Udformer og designer principper, der skal sikre den rette ’re-factoring’ af systemarkitektur

Fordi vi er en virksomhed i vækst, indbefatter det konstant forandring. Vi er vant til hurtigt at ændre kurs, hvis der er behov for det, og du skal derfor i bogstavelig forstand være omstillingsparat og kunne lide en dynamisk hverdag – hvor vi reagerer hurtigt, og hvor der er meget kort fra ide til handling,” uddyber Peter Kyhn.

Tæt samarbejde på tværs af organisationen

Du arbejder tæt sammen med vores to andre arkitekter i et arkitektforum, der sikrer at vi ved, hvad der rør sig på linjerne. Endvidere får du en stor kontaktflade til resten af organisationen lige fra vores dygtige projektledere, der styrer nye implementeringer til kollegaer i driften eller kommerciel – kort sagt kommer du til at have en finger med i mange af de nye tiltag, der sker i forretningen. 

Inspiration for andre og stor gennemslagskraft

Du brænder for at bygge bro mellem det tekniske og det forretningsmæssige, mens du sikrer, at der bliver implementeret arkitekturmæssige forbedringer, der løfter vores systemlandskab. 

Vi forstiller os, at du har en relevant IT-uddannelse, med udvikler erfaring og det er en forudsætning, at du har erfaring med succesfuld skabelse af softwarearkitektur enten fra en lignende stilling og som udførende inden for IT-udvikling. Du har stor viden om versionering, konfigurationsstyring samt automatisering eksempelvis i en større virksomhed med en komplekse IT løsninger.

Du er god til at inspirere andre og motivere dem i den rigtige retning, dvs. både med at afsøge nye grænser og samtidig fastholde de høje standarder. Din kommunikationsform er målrettet og effektivt, så kulturen forbliver involverende med gensidig respekt for hinandens opgaver. Du hilser udfordrende situationer velkommen, sætter dig ind i komplekse problemstillinger, skaber overblik og kan håndtere risici i en foranderlig verden. 

Vi forventer yderligere, at du:

  • Selv kan implementere de løsninger du selv designer, givet du fik lov at fokusere 100 % på dem
  • Kan rådgive og drive udvælgelse af frameworks, best practice og guideline for softwareudvikling
  • Kvalitetssikrer tekniske løsninger i backloggen
  • Har erfaring med agile udviklingsmodeller
  • Har gode kommunikationsevner – både på dansk og engelsk
  • Kan fremvise straffeattest 

Vil du med på holdet?  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte senior rekrutteringskonsulent Anne Mette Christoffersen på 53 39 28 03 eller amc@nemlig.com

Send os din ansøgning og dit CV ved at klikke på linket "Søg jobbet her" hurtigst muligt - vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: 25-10-2020.

Gem job

nemlig.com
Publiceret: 5. oktober 2020

Arbejdssted

Location Brøndby