Test Director


Test Director med Liv & Pensions erfaring

Har du styr på testfaglighed og lyst til at lede og motivere andre? Vil du være med til at udvikle produkter og sikre høj kvalitet inden for liv- og pensionsbranchen? Og har du lyst til at være en del af en markedsledende IT-virksomhed, hvor du får masser af ansvar? Så har vi en ledig stol hos Edlund.

Vi leder efter en testfaglig rollemodel, som vil stå for testledelse i forhold til resten af organisationen, så testmodenheden styrkes. Vi er i gang med et af vores hidtil største implementeringsprojekter, og foruden personaleledelsen, vil du få ansvaret for flere testledelsesopgaver i projektet. Vores testere arbejder i en agil verden, hvor de i det daglige sidder tilknyttet en række teams i en matrix organisation. Du kommer derfor til at have et tæt samarbejde med Development Managers, Scrum Masters og Product Owners, i arbejdet med at fokusere på testen af vores leverancer.

En afdeling med iterativ arbejdstilgang

Du vil få en central rolle på tværs af organisationen når det gælder test, og det forventes at du er i stand til at hæve dig op og bidrage både med mere traditionelle testmanagement opgaver ift. leverancer, og at du samtidig kan fokusere på at understøtte dine testere. 

Bliv en del af et fagligt stolt og innovativt softwarehus

Edlund er et softwarehus i massiv vækst, der leverer totalløsninger til administration af porteføljer inden for liv og pension. Vi tilbyder vores kunder komplekse løsninger, og det indebærer fokus på software af høj kvalitet. Produktet er centralt i vores kunders forretning og strategi, og derfor er kvalitetssikrede leverancer til tiden og faglig sparring på et højt niveau en forudsætning i vores arbejde.
Medarbejderne hos os bliver værdsat – det vil du tydeligt mærke. Vi er uformelle, engagerede, og så lægger vi særlig vægt på at sparre med hinanden og vores kunder. Og selvom tingene til tider går lidt stærkt, så har vi det stadig sjovt sammen.

Erfaren Test Director som leder

For at få succes i denne stilling er det vigtigt, at du har kendskab til pensionsbranchen og at du har solid forståelse for de testfaglige discipliner. Samtidig forventer vi at du har erfaring med ledelse – gerne fra et agilt setup.

Herudover har du:

  • Solid erfaring med test af større projekter og programmer 
  • Testfaglig certificering, fx ISTQB, TM eller lignende
  • Erfaring fra liv- og pensionssektoren
  • Lyst til at lede i en kompleks organisation med en bred kontaktflade
  • Evnen til at motivere og udvikle dine medarbejdere

Herudover taler du både dansk og engelsk på et højt, professionelt niveau og som person er du selvstændig, målrettet og du besidder personlig gennemslagskraft. Det falder dig naturligt at bidrage med holdånd, respekt og godt humør. 

Er du klar til Edlund?

Så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt og senest d. 30/10 2020. Vi indkalder til samtaler løbende og tager annoncen ned når vi har fundet den rigtige kandidat. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CEO Gert Bendsen på 26 31 42 26.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Edlund A/S

Edlund A/S er et moderne softwarehus med omkring 300 medarbejdere. Vi udvikler branchespecifikke systemer til pensions- og forsikringsbranchen. Edlund implementerer og vedligeholder desuden løsningerne hos kunderne samt leverer konsulentydelser til disse. Edlund har en unik position baseret på stærk brancheforståel­se kombineret med medarbejdernes høje akademiske kompeten­cer inden for fagområderne aktuarvidenskab, finansmatematik og datalogi. Vores produkter og konsulentydelser er forretningskritiske for aftagerne, og Edlund lægger vægt på at have en meget tæt rela­tion til kunderne. Vi er kendt for høj kvalitet i leverancerne samt stor troværdighed og ekspertise, som vi har opnået gennem mere end 25 år på markedet.

Gem job

Edlund A/S
Publiceret: 5. oktober 2020

Arbejdssted

Location Frederiksberg